*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySelene wrote:Teraz nie wiem gdzie pisać, tu czy na fb
jak tak dalej pójdzie to za pół roku zrobimy zjazd styczniowek
Ja sama bardzo rzadko używam, chyba będę musiała odświeżyć profil żeby być bardziej na czasie -
Babki gotowe
Janą upiekłam cytrynową, a ciemna miała być czekoladowa, ale w domu jak się okazało zabrakło czekolady.Zamiast czekolady pokroiłam cukierki toffi z Biedry i dosypałam więcej kakao.
Zobaczymy czy bedzie jadalna hehe.
Selene, ania_29, Maud11, Bogusiar80, jonka91, szpilka, isabelle, Malenq, Becia81, MonikaDM, Wiki81, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
Agus89 wrote:Babki gotowe
Janą upiekłam cytrynową, a ciemna miała być czekoladowa, ale w domu jak się okazało zabrakło czekolady.Zamiast czekolady pokroiłam cukierki toffi z Biedry i dosypałam więcej kakao.
Zobaczymy czy bedzie jadalna hehe.
Jeśli w Krakowie zostanie zorganizowane spotkanie to widzę szansę swojego uczestnictwaAgus89 lubi tę wiadomość
-
I ja dołączam do fejsa
Ag i jak z tym ciemiączkiem ja dziś siedzę sobie z małym u teściowej i czuje właśnie że jest jakieś zapadnięte ale młody wesoły i uśmiechnięty mówię do M żeby dotkną a on że wszystko ok. Później trzymam młodego na kolanach w pozycji pół siedząco/leżącej patrze a ciemiączko pulsuje i raz się zapada raz jest normalnie.. to pulsowanie było straszne, wyglądało okropnie wtedy i nawet M zauważył. Ponosiłam go trochę i jak by przeszło teraz kontroluje sytuacje i raz jest zapadnięte raz jest okmały nie ma biegunki zachowuje się normalnie (jest marudny ale to dla tego że mało spał) taką mam nadzieje.. pierwszy raz coś takiego nam się zdarzyło masakra..