*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kurczę dopadła nas jeszcze ciemieniuszka. .. trzeba się tego pozbyć bo 6 kwietnia wypedzamy z Antka diabełka: )Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Maud11 wrote:A my mamy ewidentnie przeziębienie
Inhalacje, woda morska, odciąganie smarków.
Powiedzcie jak to jest z tą witaminą C? Ile kropelek i jaki preparat?
Nie mam niestety żadnego lekarza pod telefonem a myślę że raczej nie zaszkodzi jak mu podam.
My podawaliśmy juvit czy coś takiego. 5 kropelek dziennie.
Maud11 lubi tę wiadomość
-
Cześć Styczniowe Mamy
Nigdy nie pisałam, ale czytam Was od samego początku, tzn. od maja kiedy sama dowiedziałam się, że jestem w ciąży
Nie udzielałam się, bo ledwo starczało mi czasu na czytanie Was. Zawsze robiłam to z opóźnieniem.
W zasadzie prawie do końca pracowałam. Zwolnieniem cieszyłam się całe 3 tygodnie i przez te dni kompletowałam wyprawkę dla Tomka. Co z resztę dzięki Waszym dyskusją było o wiele łatwiejsze
Synka urodziłam 3 tygodnie przed terminem 27.12.2014 i znowu nie starczało czasu na nic. Po paru tygodniach wylądowaliśmy w szpitalu na chirurgi dziecięcej i później długo walczyliśmy żeby laktacja powróciła. Udało się
Teraz dopiero czuję, że żyję. Wprosiłam się na Waszą grupę fb i mam cichą nadzieję, że mnie przyjmieciejonka91, Agus89, ania_29, Pinia108, Becia81, Selene, lwuska55592, Anutka, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ania_29 wrote:To Ciebie tam jeszcze nie ma? Oj bacik będzie
Ja z kolei potrzebuję porządnych butów do łażenia. Są teraz jakieś przeceny?
Zaraz się zameluduje.
Też się właśnie zastanawiam czy są gdzieś jakieś przeceny.Na moim zadupiu tylko spożywczy jest.
A do miasta jakoś nie po drodze ostatnio.
-
Masakra co za dzien;/
pojechalismy z kostkiem na IP zeby zobaczyli to ciemiączko a oni go od razu( przed badaniem) na oddzial chcieli. Mowie ze chce skonsultowac a nie go klasc na oddzial bo przyjdzie z niczym a wyjdzie z 3 choróbskami. SKierowanie mielismy wystawione w srode ( bo awaryjnie nam wypisala jakby CRP wyszlo duze) i jeszcze opierdol od lekarki czemu dziecko z gorączką przywozimy 4 dni pozniej. Zanim jej wytlumaczylam o co chodzi to troche minęło, juz o nas swoje pomyslala. No ale koniec koncow powiedziala zebysmy byli w kontakcie ze swoim pediatrą. Kostek oznak odwodnienia nie ma, wszystko z nim ok. Musialam podpisac jednak ze nie zgadzam sie na przyjecie dziecka na oddzial i wrocilam do domu z rykiem ze nie wiem czy dobrze zrobilam.
sika jak strazak, bawi sie- troche marudn z jedzeniem ale gdzies tam podejrzewam skok rozwojowy bo to 15 tydzien.
co za dziwna praktyka ze nie zrobią badan bez przyjęcia- myslalam ze to tak jak na IP ginekologicznej, przyjezdzam, zbadają i pozniej decyduja.