*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
marrtka wrote:Dzięki Ag, może zajrzę do smyka, ale ostatnio podarł nam się pajac stamtąd, w ogóle w 3-paku jeden był szerszy od innych...
Fajne ubranko na chrzest i Twoje skarpetki
Ja w 5-cio paku bodziaków mam takie różnice w rozmiarach. Dwa bodziaki Ala już nosi (62), a 3 pozostałe są za duże (a też 62). Pajace mam też ze Smyka z 3-paków i są bardzo szerokie, chociaż na długość dobre.
-
Witam dziewczyny,też jestem styczniówką 2015. Termin miałam na 28 stycznia, ale swego synka urodziłam 1 lutego. Forum czytam od paru miesięcy, nie zawsze zdążę wszystko nadrobić, ale jestem na bieżąco. Jak mam jakiś problem z synkiem to zawsze do Was zaglądam, bo wiem ,ze znajdę tu odpowiedź:)Jesteście nieocenionym źródłem wiedzy:)Mój synek ma na imię Staś i jutro skończy 8 tygodni:)Mam nadzieję,że przyjmiecie mnie do Waszego grona i bedę mogła dzielić się z Wami moimi troskami i radościami:)
Paula44, Agus89, jonka91, MartaKD, Selene, szpilka, Chanela, Pinia108, Becia81, Anutka, MonisiaK, kasia86, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
OliOla wrote:Dziewczyny pomożecie? Co kupic 10letniej dziewczynce na urodziny? Jutro idziemy na urodziny chrzesnicy męża i dalej prezentu nie mamy oprocz slodyczy i kasy... Macie jakieś pomysly?
Albo cos na sportowo.. Hulajnoga? Tylko to wiekszy wydatek.
Ciuch jakis fajny? Bluzeczka, chustka na szyjke?
A moze lubi Lego Friends? To moze jakis zestaw klockow?
Na czasie sa tez takie zeszyty do projektowania ubran z serii Top Model. Jak pracowalam w sklepie z zabawkami to bardzo duzo dziewczynek o to pytalo. Tak samo jak i o Violette (to juz Marta nizej napisala).
Moze piornik czy portfel z NICI?
Nic wiecej nie wymysle.
Moze reszta ekipy okaze sie byc bardziej kreatywna?☺
My wlasnie zaluczylismy pierwsze karmienie. Dzis wyjatkowo wczesnie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 00:36
OliOla, Anutka lubią tę wiadomość
-
Coś z Violetta:) albo jakies bransoletki,moze jakiś fajny dlugopis do szkoły,jakas fajna koszulkę z h&m.moje rodzenstwo ma dzieci w różny wieku,wiec czesto kombinuję jakies prezenty.dla nastolatków najlepiej kasa
Kurde,zasnęłam z Klara na łóżku o 21,obudziłam sie przed chwilą,przeniosłam mała i nie wiem czy zasne zanim ona się obudzi na karmienie.no chyba ze 2 godz.jeszcze pośpi.
OliOla lubi tę wiadomość
-
Selene to juz chyba uzaleznienie u mnie na ogladaniu chgirurgow cierpia "tylko" obowiazki domowe, ale Ty ogladasz gdy jest szansa na SEN aaaa
Co do zdjec to bede wrzucac tu, bo na fb nie chce zalewac znajomych zdjeciami Pawelka, po prostu dalej nie bedziemy miec z mezem oczu -
Ja tam sie znajomymi nie przejmuje.jak można miec 100 zdjęć kotka to i można mieć zdjęcia dziecka.Jeden kolega juz mnie w ciąży wykasował ze znajomych ,ale kiedyś byliśmy razem i chyba byl zazdrosny,jakoś mu się w życiu nie układa poza tym niestabilny psychicznie (byl kiedys na odwyku),poprzedził to komentarzem,ze mnie popierdoliło i wykasowal:)
-
nick nieaktualny