*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
AG.. Jak Kostek?
Miałam kiedyś panikę związana z ciemiaczkiem Malej,zadzwonilam do prywatnego,diabelnie dobrego i drogiego lekarza (polecony przez przyjaciółkę,matkę dwójki dzieci) i powiedział ze w całej swojej karierze widział jedno zapadniete ciemiaczko i żebym nie panikowala tak długo jak dziecko je i zapełnia pieluchy.do wizyty nie doszło bo facet sam był na zwolnieniu a mi panika przeszła.ale tego się trzymam. -
Cześć mamusie!
U nas nocka bez rewelacji, ale nawet nie wiem ile razy się budziłam, bo przeważnie półprzytomna podaję cyca Natce i śpię dalej
Postanowiłam przygotować dla Natalki fotoksiążkę od pierwszych chwil ciąży - zdjęcia USG, zdjęcia i moje wspomnienia. Wróciłam wczoraj do swojego wpisu kiedy zrobiłam pozytywny test ciążowy i wszystkie tamte emocje wróciły. Jakbym cofnęła się w czasie mając jednocześnie obok siebie wynik tego testu - Natalkę. łzy wzruszenia poleciały ciurkiemTo takie niesamowite że jest
marrtka, Viv78, Agus89, blador, MonikaDM, MonisiaK, szpilka, jonka91, Nuskaw, Ewelina88, Rybka1 lubią tę wiadomość
-
w Dzień dobry TVN było o wcześniaku, który przeżył dzięki tzw. sztucznej nerce - oczywiście jak oglądałam reportaż to ryczałam - też tak macie? I od razu siadłam na kompa i zajrzałam do pamiętnika kaarolaa i jej synka Marcela. To była grudnióweczka urodziła w 25 tc i mały ważył 650 g. a teraz chłopak ma już pół roku
Ewelina88 lubi tę wiadomość
Marianna [*] 08.11.2013 8tc
Kamilka 7.01.2015
Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
Weronika 11.08.2017 -
Chanela wrote:
Wiki to Ty chrzcisz w ta niedziele?
Ja już jestem gotowa do tej uroczystości. Ale tyle zakupów ubrań i telefonów dawno mi nie nie zajmowało. Musiałam ubrać Hanię, siebie, ale i synkowi koszula spodnie i buty, bo z Komuni sprzed roku wszystko za małe. + zamówienie tortu, fotografa, organizacja menu w restauracji. No i formalności w Kościele, jeszcze musiałam 4 katechezy odbyć co niedzielę.
Ale za tydzień już będzie po wszystkim.Chanela lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Pinia108 wrote:w Dzień dobry TVN było o wcześniaku, który przeżył dzięki tzw. sztucznej nerce - oczywiście jak oglądałam reportaż to ryczałam - też tak macie? I od razu siadłam na kompa i zajrzałam do pamiętnika kaarolaa i jej synka Marcela. To była grudnióweczka urodziła w 25 tc i mały ważył 650 g. a teraz chłopak ma już pół roku
Tez czasami zerkne do tego pamiętnika.Bylam przerażona jak ona urodziła,to jednak za wcześnie.i widac to niestety po nim:( -
Witajcie M i wania.
Ag ładny komplet.
Ale coś na wierzch i tak pewnie się przyda, zawsze może być ładny kocyk jasny.
OliOla popularne sa w tym wieku - 10 lat - ładne torby, pewnie w h&m coś jest. Zawsze sprawdzą się też jak pisała Marta długopisy jakieś fajne. Albo żarówiaste mazaki. Może coś ze ścieralnych.OliOla lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl