*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Bogusiar80 wrote:Noc ox 21-ej do 4-ej takze ok.
A na dworze wichura, ze szok. I cala noc lalo. Teraz deszczu nie slysze.
Klara w związku ze zmiana czasu budzila sie godzinę wczesniej:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 07:43
-
u nas leje,wieje, masakra i tak ma byc do Świąt....nici ze spaceru i znowu dzień spędzony na błąkaniu sie po domu....mały uspil sie o 20, wstał o 12,00n w nocy zjadł 120, o 3 przebudził się i komar do 6,00 zjadł tylko 90ml i teraz znowu spi...chyba odsypia bo ostatnio dawał w kość....
-
ja zauważyłam,że po drugiej ciąży i poodzie, mimo ,że jestem szczupła i wróciłam do wagi sprzed ciąży, ciało nie jest już takie jak wczesniej piersi przy karmieniu były duże jędrne a teraz....bez komentarza.
Brzuszek mi troszkę został tzn. zawsze byłam płaska jak deska a teraz taka maleńka wypukłość...muszę zacząć ćwiczyć brzuszki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Chanela wrote:
Ja też się zastanawiam jaka pogoda będzie na święta bo mam tylko kurtkę zimową z ciąży (parka) a w pozostałych się nie dopinam w cyckach. A jeszcze męża trzeba ubrać, nie wiem kiedy my to ogarniemy, bo on teraz ciągle na nocki pracuje.www.styczniowki2015.phorum.pl -
nick nieaktualny
-
A to moja gwiazda, modelka weekendowa
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6c9d0a4f017d.jpg
Selene, Becia81, Agus89, Bogusiar80, MartaKD, Chanela, jonka91, Kawa, isabelle, Viv78, MonikaDM, wania, Rybka1, kasia86, Ewelina88, magdalenka, M..., slash, Maud11, OliOla, lwuska55592, Ag..., renia83, szpilka, rastafanka, Paula44 lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
nick nieaktualny
-
U nasna chrzcinach bylo pol litra i krowa. Kazdy troszke wypil. Na komunii nigdy nie ma u nas alko.
Taaaa ta pogoda zarabista.
Dzieciaki slodziaki. Rosna i rosna. Jak tak patrze na starszego to mysle, kiedy on byl taki maly ehhhh
Dzis na 15-30 wizyta u dentysty. Jedziemy do chirurga yrzymajcie kciuki, zeby Seba todzielnie zniosl -
Moja tez opaski zaraz sciaga, kreci glowa az opaska sie zsunie. Czy kupy waszych dzieci smierdzą? U mojej ostatnio to po zapachu czuc ze zrobiła. Wczesniej tak nie było.Marianna [*] 08.11.2013 8tc
Kamilka 7.01.2015
Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
Weronika 11.08.2017 -
Wiki81 wrote:Paula fajne zdjęcia,
a Dziewczynki nie przyzwyczajajcie się do cycków za bardzo, bo wszytstkie opadną i zmaleją jeszcze nawet.
Także dajcie się nacieszyć teraz męzom póki mogą!!! -
Pinia108 wrote:Moja tez opaski zaraz sciaga, kreci glowa az opaska sie zsunie. Czy kupy waszych dzieci smierdzą? U mojej ostatnio to po zapachu czuc ze zrobiła. Wczesniej tak nie było.
Mi położna mówiła że z czasem na samym mleku zaczną kupy się zmieniać, będzie je mocno czuć. Też już tak mam więc to chyba normalnewww.styczniowki2015.phorum.pl