X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasia86 wrote:
    My katar mieliśmy 3 tygodnie i nie wiem czy przeszło bo miało przejść czy to zasługa odstawienia juvit c.koleżanka zawsze kupowała cebion a nie było w aptece wiec wzieła juvit i po 2 dniach stosowania młoda zaczęła jej się smarkać jak odstawiła to przeszło więc może coś w tym jest. Nam katar się zaczał się kilka dni po wyjściu aze szpitala no i wtedy zaczęłam dawac mu ten juvit c
    A tak to woda morska i odciąganie smarów inhalacji nie kazał nam lekarz robic

Ja dałam dziś pierwszy raz witaminkę C a katar mamy od piątku, więc to niestety prawdziwy katar. U Ciebie rzeczywiście mogło być alergiczne.
    A mi dali w aptece NeoVit C Baby, to chyba jeszcze coś innego...

• jonka91 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    Jonka,działają te jabłka?
    Mam wrażenie, że przy robieniu kupki się tak nie męczy.. Ale jak była raz dziennie tak nadal jest tylko raz dziennie.
    Raz jak nie było w domu jabłek to na drugi dzień kupka była bardziej zwarta, a młody się męczył i długo prężył, żeby ją zrobić. Więc jakiś tam wpływ te jabłka mają. Przynajmniej takie odnoszę wrażenie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 21:45

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• isabelle Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maud11 wrote:
    Ja dałam dziś pierwszy raz witaminkę C a katar mamy od piątku, więc to niestety prawdziwy katar. U Ciebie rzeczywiście mogło być alergiczne.
    A mi dali w aptece NeoVit C Baby, to chyba jeszcze coś innego...

U nas katar minął fajnie po Nasivinie Soft. Próbowałaś?

Malenq, OliOla, Nuskaw lubią tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    Jonka,działają te jabłka?
    U mnie działają na razie, na jak długo zobaczymy...kolejny sposób na problemy kulkowe małej....

• Selene Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 12:42

Malenq, julaa85, jonka91, MonikaDM, szpilka lubią tę wiadomość

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle wrote:
    Czy jak skończy się laktacja to cycki wrócą do swoich normalnych rozmiarów czy tak już zostanie na zawsze?

No ja mam taką nadzieję, że wrócą do swoich normalnych rozmiarów. :)

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • julaa85 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene wrote:
    U nas w kościele chrzest jest w wieku świadomym a jak dziecko jest niemowlakiem to jest tzw błogosławieństwo dzieci czyli podczas nabożeństwa jest modlitwa o nie aby Pan Bóg im w życiu błogosławił a jak bedą juz świadome co i jak to mogą podjąć decyzje z własnej woli czy chcą wziąć chrzest i należeć do tego kościoła.

I co? Cała moja rodzina na to nabożeństwo przyjeżdża bo tak jak pisała Marta, mogą sobie tylko siedzieć i patrzeć nie musza sie modlić jak nie chcą. Szacunek rodzi szacunek, ja jestem na każdej ich katolickiej uroczystości a oni na mojej.
    Moi chyba do tego nie dorośli....

3jvz82c33fw7rxzh.png
    3jvzanlizwq4fxt1.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    p

Malenq lubi tę wiadomość

• OliOla Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 23:00

l22nzbmh1lqdktpj.png

• MartaKD Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julaa85 wrote:
    Mąz nie jest katolikiem ...tak sie zapuerala,ze ona nigdy nie przejdzie na jego wiare i co? Masz babo placek ,3 mies.wytrzymala....najgorsze ze teraz wszystkie rozumy pozjadala,mowie do kosciola nie musisz isc ale do restauracji chociaz przyjdzcie ..ale im nie wolno...tak twierdzi...przykro
    Jehowy?

ug37df9hvpghw3yg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle wrote:
    U nas katar minął fajnie po Nasivinie Soft. Próbowałaś?

Hah, przypomniałaś mi że mam ten Nasivin!!! Dzięki :)
    Kupiliśmy jak Tomek miał 3 tygodnie ale że przeczytałam że lepiej stosować po 1 m-cu to schowałam do szafki!!
    Od rana próbuję :)

• MartaKD Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene wrote:
    U nas w kościele chrzest jest w wieku świadomym a jak dziecko jest niemowlakiem to jest tzw błogosławieństwo dzieci czyli podczas nabożeństwa jest modlitwa o nie aby Pan Bóg im w życiu błogosławił a jak bedą juz świadome co i jak to mogą podjąć decyzje z własnej woli czy chcą wziąć chrzest i należeć do tego kościoła.

I co? Cała moja rodzina na to nabożeństwo przyjeżdża bo tak jak pisała Marta, mogą sobie tylko siedzieć i patrzeć nie musza sie modlić jak nie chcą. Szacunek rodzi szacunek, ja jestem na każdej ich katolickiej uroczystości a oni na mojej.
    To Ty tez przeszlas na wiarę męża? Bylam kiedys u Was na mszy.umawialam sie kiedys z chlopakiem,którego ojciec byl pastorem.az tak się wiara nie różni,i bylo b.przyjemnie.a najważniejsze,ze sie wierzy w jednego Boga :)

ug37df9hvpghw3yg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OliOla wrote:
    hmm to u mnie na odwrót :( zmalały i sa mniej jędrne :(
    Ja też mam wrażenie, że tak jakby trochę opadły... Pomimo rozmiaru B... A cały czas śpię w staniku.
    Ciekawe co będzie jak skończę kp...

P.S. Ale się dziwnie takie rzeczy o cyckach pisze jak już się w większości znamy z wyglądu :P

• MartaKD Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cycki to nic,pisałyśmy juz o zdecydowanie bardziej intymnych rzeczach:)
    Jejku,uzależnia sue od forum :) ide poczyta jakas książkę na dobranoc albo gazetę o dzieciach czy co:)

Kawa lubi tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    p

Malenq lubi tę wiadomość

• Agus89 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jak Ala opróźni mi oba cyce to też są jakieś sflaczałe, ale mam to gdzieś. :D Mąż nie narzeka, a córka wynagradza każdy mój defekt pociążowy. :)

jonka91, Maud11 lubią tę wiadomość

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok ok moje Drogie Panie wróciłam z weekendowego wypadu. W sobotę rano wyjechaliśmy z domu, zahaczyliśmy o galerię kupić pasek M tak sobie zażyczył i o sklep dziecięcy żeby kupić te nosidło o którym pisałam tu wcześniej, przy okazji zobaczyłam pałąk do wózka/fotelika i stwierdziłam w taką długą podróż jedziemy to kupię małej(świetny zakup całą trasę się śmiała i cieszyła do niego!). Przed wyjazdem musiałam oczywiście sama ogarnąć Adelkę więc: kocyki, ubranka, mleko, smoczki, butle, itp, itd... RANY musiałam pisać listę by o niczym nie zapomnieć!! Mała miała dwie torby, a matka torebkę przez ramię! łał pierwszy raz spakowałam się w tak małą przestrzeń! M miał do ogarnięcia auto (płyny i paliwo) i siebie-i co? sierota nie wziął sobie kurtki! Alee mniejsza z tym. Trasa ponad 300km, Dela zniosła to ładnie, po wejściu do dziadków a jej pradziadków, sypała uśmiechami iii
    zaczął się horror! Była przerażona nowym miejscem, ludźmi, no wszystkim. Cały czas była na rękach, z trudem przed jej porą spania udało się ją uśpić. Ciągle podkowa na buzi i ryk! Już myślałam że będziemy w ten sam dzień z nią wracać! Ale to ze zmęczenia się tak zachowywała... Na drugi dzień aniołek!
    Dziadki, wójki i ciotki zachwyceni jej uśmieszkami i gaworzeniem. Dostała pieniążki na zabawki i czekolady Milka (które zeżre jej mama:P)
    Po południu wracaliśmy, znowu długa trasa i w domu zaś nie wiedziała czego chciała, po kąpieli padła i śpi :D
    Dela i jej nowa zabawka:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/57c1f261fca7.jpg
    Padnięta matka przy oględzinach nosidła:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7caf175fe4ba.jpg
    iii Adelka powrót:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a9d2680020cc.jpg :)
    Matka pada na ryj więc zeżarła pizze i pije piwo :P

Agus89, Maud11, jonka91, Malenq, Bogusiar80, kasia86, lwuska55592, renia83, Wiki81, Ewelina88, rastafanka lubią tę wiadomość

• MartaKD Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czasem narzekam na swoje rozstępy zaraz nad blizną po cc,a mój mąż mówi,ze nie mam się czym martwic w końcu bylam w ciąży.na piersi tez nie narzeka:)

ug37df9hvpghw3yg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus89 wrote:
    No jak Ala opróźni mi oba cyce to też są jakieś sflaczałe, ale mam to gdzieś. :D Mąż nie narzeka, a córka wynagradza każdy mój defekt pociążowy. :)
    Mój mąż też nie narzeka, on tego w ogóle nie widzi! :)
    No ale ja tak. A najlepszy widok jest jak mam jeden opróżniony a drugi pełny. Wygląda jakbym w jednym miała silikon a drugi jeszcze czekał na wstawienie :P

MartaKD, jonka91, isabelle, Nuskaw, szpilka lubią tę wiadomość

• MartaKD Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa po ile nosidlo i gdzie kupiłaś?
    Jezu,dziewczyny czy dziecku naprawde w tym wygodnie dziecky? Ja nawet mam opory przed chusta! Czy dziecku wygodnie,czy cos mu nie zaszkodzi.dzis położyłam mala na kanapie na poduszce do karmienia i tez się zastanawiałam czy dobrze dla jej szyji.schizy mam...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 22:22

ug37df9hvpghw3yg.png
‹‹ 2380 2381 2382 2383 2384 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ