*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pamietam w dniu wypisu ze szpitala.balam.sie.ostatnich badan,czyli usg glowki,serca i brzuszka...maly mial robione ze wzg.na wczesniactw ktore ma wpisane do karty porodu i ksiazeczki a urodzil sie w 36 tyg.i 6 dniu...,na szczescie wszystko ok.ale balam sie wtedy niesamowicie....mam kuzyna chorego na zespol downa i jak robilam badanie przeziernosci karkowej to moj gin.zmierzyl cisnienie,ktore bylo 160/90....
-
Zanim Was nadrobię, poradźcie czy mam powód do niepokoju. Jaś w tydzień przybrał zaledwie 50g, a nigdy nie zdażyło się, żeby przybrał tygodniowo mniej niż 250.
Nie ma żadnych objawów choroby, nie ma biegunki, troszkę cześciej zdaża mu się ulewać ale czy to jest powód tak małej wagi ?? obecnie waży 5800 -
magdalenka wrote:Zanim Was nadrobię, poradźcie czy mam powód do niepokoju. Jaś w tydzień przybrał zaledwie 50g, a nigdy nie zdażyło się, żeby przybrał tygodniowo mniej niż 250.
Nie ma żadnych objawów choroby, nie ma biegunki, troszkę cześciej zdaża mu się ulewać ale czy to jest powód tak małej wagi ?? obecnie waży 5800 -
Spokojnie najwyżej wyskoczysz na chwilkę do zakrystii i ją nakarmisz.
Ostatnio mój tata był na mszy, podczas której były chrzty i pewna mama wzięła dziecko na boczne ławki i normalnie w kościele karmiła.
Ja jednak wolałabym wyjść w bardziej zaciszne miejsce.Agus89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymagdalenka wrote:Zanim Was nadrobię, poradźcie czy mam powód do niepokoju. Jaś w tydzień przybrał zaledwie 50g, a nigdy nie zdażyło się, żeby przybrał tygodniowo mniej niż 250.
julaa85 wrote:Ja pamietam w dniu wypisu ze szpitala.balam.sie.ostatnich badan,czyli usg glowki,serca i brzuszka...maly mial robione ze wzg.na wczesniactw ktore ma wpisane do karty porodu i ksiazeczki a urodzil sie w 36 tyg.i 6 dniu...,na szczescie wszystko ok.ale balam sie wtedy niesamowicie....mam kuzyna chorego na zespol downa i jak robilam badanie przeziernosci karkowej to moj gin.zmierzyl cisnienie,ktore bylo 160/90....
-
magdalenka wrote:Zanim Was nadrobię, poradźcie czy mam powód do niepokoju. Jaś w tydzień przybrał zaledwie 50g, a nigdy nie zdażyło się, żeby przybrał tygodniowo mniej niż 250.
Nie ma żadnych objawów choroby, nie ma biegunki, troszkę cześciej zdaża mu się ulewać ale czy to jest powód tak małej wagi ?? obecnie waży 5800
Dzieci przybierają skokowo. Może tak być, że jutro waga wskaże Ci np. o 100g więcej. Spokojnie, jak siusia to wszystko jest dobrze. Ulewanie raczej nie wpływa na mniejszy przyrost wagi. Po prostu może teraz potrzebuje troszkę mniej pokarmu i się przejada, a może zaczął bardziej łapczywie jeść? -
Agus89 wrote:To chyba będzie jedyne rozwiązanie, bo szkoda mi kasy na nowy. Na codzień i tak chodzę w kurtce lub w softshellu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 21:19
Agus89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa się też stąd nie przenoszę na fb, niby mam konto ale zdjęcia sprzed 3 lat A dziś byliśmy u rodziców 150 km i teraz nadrabiam
blador wrote:Od 30.04 w biedronce dady w promocji, te w kartonach
Różnią się tym, że są cieńsze, ale na opakowaniu pisze że wytrzymują do 12 h