X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pinia pierwsze zdjecie super !

• Pinia108 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenka wrote:
    Pinia pierwsze zdjecie super !
    probowałam sam zrobić sesje, rozłożyłam ręczniki na tło, poduchy pod spód, rozebrałam maleńką i jedno zdjęcie zrobiłam jak ziewa a reszta był ryk i tyle było po sesji :/

Siostrzyczka mi jeszcze czapeczki zrobiła

To było jak Kamilka miała 3 tyg. Czapka osiołek już dawno za mała, a tak z kwiatkiem czapeczka na sesji była za duża - trochę jak kapelusz - a teraz w sam raz - na święta mam zamiar ją wystroić

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 17:25

Ewelina88, magdalenka, lwuska55592, Wiki81, Bogusiar80, Chanela, kasia86, Becia81, jonka91, Agus89, szpilka, rastafanka, Paula44, slash, olenka_30 lubią tę wiadomość

Marianna [*] 08.11.2013 8tc
    Kamilka 7.01.2015
    Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
    Weronika 11.08.2017
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania_29 wrote:
    Martajaki rozmiar kupujesz? Miseczkę większą niż z wymiarów wynika?
    Jezu,jeszcze wieksza? Nie no juz chyba większe niż teraz nie beda:) w ciąży zrobiłam błąd i nie kupiłam rozmiar większych.w obwodzie ok,nawet mniejsze kupię,ale miseczka wieksza.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pinia to widzę masz tak uzdolniona siostrę jak ja:) skubana robi sobie sukienkę na wesele swojej chrześniaczki we wrześniu.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis nici ze spaceru,Klarcia niby senna,ale marudna i je co godzinę! Pewnie chodzi bardziej o poprzytulanie się,bo ciągnie chwilkę i śpi :)

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra- nadrobilam;)

zdjecia sliczne, faktycznie forum lepiej sie czyta niz fb, ale dzieki FB mozna się bardzij zwizualizowac;)

Kostek ma chrype, ale pewnie zdarl gardlo. Dzis zrobilam koljeny posiew, mam andzieje ze juz wyniki beda dobre.

Od wczoraj zaczął się obracac z brzuszka na plecy i na brzuchu stara się wybijać z rączek, podnosic na nich.

Co do lęku separacyjnego, wiem ze jeszcze za wczesniem, ale w sob moja mama jak go chciala wziac na ręce to od razu ryk- tylko mamusia i tatus:/

Co do wczesniakow- moja akcja zaczęła się jak Kostek mial 720g- bylam przerazona, jak mial kilogram juz wylam z radosci, i z kazdym gramem do przodu wyszlo 2950;)

a pozatym nie dziala mi M w klawiaturze i za kazdym razem musze walnąć 2 razy:/
    ide sie przebrac z pizam;)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    l

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 12:43

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • M... Koleżanka

Wysłany: 30 marca 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To chyba ta pogoda. Tomek obudzi sie, godzinkę "pogada", zje i drzemie :-)

201412271856.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isabelle zamowilam tą poduche- z mezem oboje stwierdzilismy ze jest to paranoja i jak mozna za 180zl sprzedawac kawalek materialu no ale skoro daje efekty to sprobujemy, na boku nie chce lezec.
    Aczkolwiek zamowilam tez te waleczki do lezenia na boczku, za 10zl znalazlam, moze cos to da bo wszelkie podkladanie kocykow, pieluszek nic nie daje.

A wogole moj maly mezczyzna od zeszleto tyg spi z nami i jest mi duzo lepiej w lozku, no ale chyba juz go dzis odstawie do lozeczka skoro chorobsko minęło

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 22:45

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • julaa85 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moj maly cos nie chce za bardzo jesc ,plakal dzis znowu przy jedzeniu,nie wiem moze potrzebuje dlzszych przerw w karmieniu? Podalam tez sab s. bo nie slysze by bączki puszczał....straszni sie $lini normalnie kapie na podlogę,u Was tez tak jest? Wlasnie przyszedl szumiś:-)

3jvz82c33fw7rxzh.png
    3jvzanlizwq4fxt1.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Isabelle zamowilam tą poduche- z mezem oboje stwierdzilismy ze jest to paranoja i jak mozna za 180zl sprzedawac kawalek materialu no ale skoro daje efekty to sprobujemy, na boku nie chce lezec.
    Aczkolwiek zamowilam tez te waleczki do lezenia na boczku, za 10zl znalazlam, moze cos to da bo wszelkie podkladanie kocykow, pieluszek nic nie daje.

:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 22:46

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie od nocy brzuch boli:-\ sama nie wiem czy to żołądek czy nie .... Mam nadzieje ze to jednodniowe,m dzisiaj potrzymam dietkę....
    Moja mała w nocy przekręcała się z boczku na brzuch i odwrotnie, najciekawsze jest to że w dzień kiedy nie śpi to tego nie zrobi ....
    AG daj znać jak będzie Kostek spał w tej poduszce, bo u nas podobno, mała tylko na plecach leży, nie chce no boczku i zauważyłam ze na tyle główki juz włoski się po wycierały.....

• Rybka1 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina88 wrote:
    Rybka nie tylko nasze córki mają to same imię.:) Mezowie tez.:)
    hehe właśnie widziałam :)

Ewelina88 lubi tę wiadomość

eNortjKzUjIytDA2M1CyBlwwFYEC0Q,,45.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W netto będzie promnocja na pomarańczowe pampersy za 2 paczki "trójek" 48zł, wychodzi około 42gr za sztukę.
    Jaś ma wytarte z tyłu kółko bo śpi trzymając główkę prosto.

Pogoda u nas beznadziejna od trzech dni pada deszcze więc dziś znowu siedzimy w domu.

• Ag... Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok- dam znac, wloski jak wloski ale moj ma plaski tyl calkowicie.
    dam znac, na fb duzo zdjec jest jak wygląda poprawa, mam nadzieje ze u nas bedzie podobnie. Podobno po 2 tyg juz widac efekty stosowania.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Rybka1 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina i jeszcze obaj tacy śniadzi :D

Ewelina88 lubi tę wiadomość

eNortjKzUjIytDA2M1CyBlwwFYEC0Q,,45.png
  • renia83 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeeestem :) byliśmy w sobotę na urodzinach u koleżanki i wróciliśmy o 4 nad ranem :) maaasakra jak długa była ta niedziela :) starzeje się chyba bo coraz mniej bawią mnie takie wypady, ja też wolę forum niż fb, fajnie wiedzieć jak wyglądamy ale tu jest tak bardziej intymnie wg mnie mimo że obcy może to przeczytać ale cóż z tego jak nic o nas nie wie :) dziewczyny piękne księżniczki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 20:03

Wiki81 lubi tę wiadomość

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzizas,zamówiłam stanik miseczkę G!

Wiki81, ania_29, szpilka, Nuskaw lubią tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    renia83 wrote:
    Jeeestem :) byliśmy w sobotę na urodzinach u koleżanki i wróciliśmy o 4 nad ranem :) maaasakra jak długa była ta niedziela :) starzeje się chyba bo coraz mniej bawią mnie takie wypady, ja też wolę forum niż fb, fajnie wiedzieć jak wyglądamy ale tuvjest tak bardziej intymnie wg mnie mimo że obcy może to przeczytać ale cóż z tego jak nic o nas nie wie :) dziewczyny piękne księżniczki :)
    więc moja propozycja jest taka,kto ma fb zapisuje się do grupy,żeby sobie pooglądac,ale piszemy tu:)
    a w razie gdyby jakaś znikneła w tajemniczych okolicznościach mamy namiary z fb i ewentualnie wyslemy wiadomość gończą:)
    p.s. mnie też juz nie bawią długie imprezy,wieczory.może jak Klara podrośnie wróci mi chęc,żeby siedzieć przy piwie w pubie do 2 w nocy:)

ug37df9hvpghw3yg.png
‹‹ 2384 2385 2386 2387 2388 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ