*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
magdalenka wrote:Pinia pierwsze zdjecie super !
Siostrzyczka mi jeszcze czapeczki zrobiła
To było jak Kamilka miała 3 tyg. Czapka osiołek już dawno za mała, a tak z kwiatkiem czapeczka na sesji była za duża - trochę jak kapelusz - a teraz w sam raz - na święta mam zamiar ją wystroićWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 17:25
Ewelina88, magdalenka, lwuska55592, Wiki81, Bogusiar80, Chanela, kasia86, Becia81, jonka91, Agus89, szpilka, rastafanka, Paula44, slash, olenka_30 lubią tę wiadomość
Marianna [*] 08.11.2013 8tc
Kamilka 7.01.2015
Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
Weronika 11.08.2017 -
ania_29 wrote:Martajaki rozmiar kupujesz? Miseczkę większą niż z wymiarów wynika?
-
Dobra- nadrobilam;)
zdjecia sliczne, faktycznie forum lepiej sie czyta niz fb, ale dzieki FB mozna się bardzij zwizualizowac;)
Kostek ma chrype, ale pewnie zdarl gardlo. Dzis zrobilam koljeny posiew, mam andzieje ze juz wyniki beda dobre.
Od wczoraj zaczął się obracac z brzuszka na plecy i na brzuchu stara się wybijać z rączek, podnosic na nich.
Co do lęku separacyjnego, wiem ze jeszcze za wczesniem, ale w sob moja mama jak go chciala wziac na ręce to od razu ryk- tylko mamusia i tatus:/
Co do wczesniakow- moja akcja zaczęła się jak Kostek mial 720g- bylam przerazona, jak mial kilogram juz wylam z radosci, i z kazdym gramem do przodu wyszlo 2950;)
a pozatym nie dziala mi M w klawiaturze i za kazdym razem musze walnąć 2 razy:/
ide sie przebrac z pizam;) -
Isabelle zamowilam tą poduche- z mezem oboje stwierdzilismy ze jest to paranoja i jak mozna za 180zl sprzedawac kawalek materialu no ale skoro daje efekty to sprobujemy, na boku nie chce lezec.
Aczkolwiek zamowilam tez te waleczki do lezenia na boczku, za 10zl znalazlam, moze cos to da bo wszelkie podkladanie kocykow, pieluszek nic nie daje.
A wogole moj maly mezczyzna od zeszleto tyg spi z nami i jest mi duzo lepiej w lozku, no ale chyba juz go dzis odstawie do lozeczka skoro chorobsko minęło -
A moj maly cos nie chce za bardzo jesc ,plakal dzis znowu przy jedzeniu,nie wiem moze potrzebuje dlzszych przerw w karmieniu? Podalam tez sab s. bo nie slysze by bączki puszczał....straszni sie $lini normalnie kapie na podlogę,u Was tez tak jest? Wlasnie przyszedl szumiś
-
Ag... wrote:Isabelle zamowilam tą poduche- z mezem oboje stwierdzilismy ze jest to paranoja i jak mozna za 180zl sprzedawac kawalek materialu no ale skoro daje efekty to sprobujemy, na boku nie chce lezec.
Aczkolwiek zamowilam tez te waleczki do lezenia na boczku, za 10zl znalazlam, moze cos to da bo wszelkie podkladanie kocykow, pieluszek nic nie daje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 22:46
-
nick nieaktualnyMnie od nocy brzuch boli:-\ sama nie wiem czy to żołądek czy nie .... Mam nadzieje ze to jednodniowe,m dzisiaj potrzymam dietkę....
Moja mała w nocy przekręcała się z boczku na brzuch i odwrotnie, najciekawsze jest to że w dzień kiedy nie śpi to tego nie zrobi ....
AG daj znać jak będzie Kostek spał w tej poduszce, bo u nas podobno, mała tylko na plecach leży, nie chce no boczku i zauważyłam ze na tyle główki juz włoski się po wycierały..... -
W netto będzie promnocja na pomarańczowe pampersy za 2 paczki "trójek" 48zł, wychodzi około 42gr za sztukę.
Jaś ma wytarte z tyłu kółko bo śpi trzymając główkę prosto.
Pogoda u nas beznadziejna od trzech dni pada deszcze więc dziś znowu siedzimy w domu. -
Jeeestem byliśmy w sobotę na urodzinach u koleżanki i wróciliśmy o 4 nad ranem maaasakra jak długa była ta niedziela starzeje się chyba bo coraz mniej bawią mnie takie wypady, ja też wolę forum niż fb, fajnie wiedzieć jak wyglądamy ale tu jest tak bardziej intymnie wg mnie mimo że obcy może to przeczytać ale cóż z tego jak nic o nas nie wie dziewczyny piękne księżniczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 20:03
Wiki81 lubi tę wiadomość
-
renia83 wrote:Jeeestem byliśmy w sobotę na urodzinach u koleżanki i wróciliśmy o 4 nad ranem maaasakra jak długa była ta niedziela starzeje się chyba bo coraz mniej bawią mnie takie wypady, ja też wolę forum niż fb, fajnie wiedzieć jak wyglądamy ale tuvjest tak bardziej intymnie wg mnie mimo że obcy może to przeczytać ale cóż z tego jak nic o nas nie wie dziewczyny piękne księżniczki
a w razie gdyby jakaś znikneła w tajemniczych okolicznościach mamy namiary z fb i ewentualnie wyslemy wiadomość gończą
p.s. mnie też juz nie bawią długie imprezy,wieczory.może jak Klara podrośnie wróci mi chęc,żeby siedzieć przy piwie w pubie do 2 w nocy:)