X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 22:46

OliOla lubi tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki81 wrote:
    I tak najlepiej

Cos Ci w podpisie się nie wyświetla, tylko nazwa pliku

widzę wlasnie. nie wiem czemu tak jest, moze minie;)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na spacer też się dziś nie wybieram.. Wieje straszliwie.. Teraz niby świeci słońce, ale za 15 minut moze już lać deszcz. Młody usnął w domu, po lekkich przebojach. Mam nadzieję, że z godzinkę pośpi :)

A jeśli chodzi o świąteczne menu to w tym roku w miarę mozliwości pomogę teściowej w przygotowywaniu jedzenia.
    Na pewno robimy kaczkę z jabłkami, pasztet z jajkiem w środku, kotlety z polędwiczki i sernik no i oczywiście tradycyjne potrawy typu żurek, biała kiełbaska i mnóstwo jajek.. :P jedne z farszem z pieczarkami. Co więcej nie wiem. Tak na prawdę razem zjemy tylko śniadanie w niedzielę i poniedziałek, później jesteśmy w rozjazdach. A to co zrobimy pojedzie do babci mojego męża, bo tam spotyka się cała jego rodzina.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 13:06

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• MartaKD Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas śniadanie wielkanocne robi mama.zurek,biala kielbaska i święconka.raczej na śniadanie sie nie przejadamy.pozniej idziemy do kościoła i juz zaraz obiad:)
    Skoro tydzień po sa chrzciny nigdzie nie jedziemy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 13:07

ug37df9hvpghw3yg.png
  • wania Koleżanka

Wysłany: 30 marca 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też mamy dylemat czy wyjść czy nie wyjść, bo raz słońce raz zachmurzenie , ale chyba nie mamy wyboru, bo muszę śmieci wynieść:)Mąż dopiero wraca we czwartek i nie ma komu pomóc:)

nzjdnafat8pbepii.png
    74infsp.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pani dr dzwonila. Bactrim odstawic bo znow sraka, reakcja uczuleniowa na biseptol wiec juz nigdy wiecej biseptolu nie moze brac. mam dzwonic z posiewem, badanie ogole wyszlo dobrze bo juz mam wynik- mam nadzieje ze posiew tez taki bedzie.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • ania_29 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    Jezu,jeszcze wieksza? Nie no juz chyba większe niż teraz nie beda:) w ciąży zrobiłam błąd i nie kupiłam rozmiar większych.w obwodzie ok,nawet mniejsze kupię,ale miseczka wieksza.
    Nie o to chodzi :) Mieszczą Ci się wkładki? Bo ja zrobiłam błąd kupując stanik. Co z tego że rozmiar idealny, biust super się prezentował, jak na wkładki laktacyjne nie ma miejsca. Jakoś wciskam, ale nie jest dobrze

Byłyśmy na spacerze :) Na szczęście deszcz nas nie pogonił :)

201501145565.png
  • Rybka1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki u nas obowiazkowo rano zurek, jajka faszerowane, salatka jarzynowa, wedliny(pasztet, kielbaska), swieconka, cwikla, chrzanik. Z tymze u nas sniadanko przygotowywuje Babcia od lat :)

Pozniej kawka,sernik, babka

eNortjKzUjIytDA2M1CyBlwwFYEC0Q,,45.png
  • Rybka1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mniam az mi sie juz zachcialo usiasc do tego sniadania :P

Ewelina88 lubi tę wiadomość

• magdalenka Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wychodzę wieje i pada deszcz nad morzem.

Jaś cos marudny dzisiaj.

• Rybka1 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    Ja nie ide,wieje ze leb chce urwać.

dobra dziewczyny przekonałyscie mnie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 13:22

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chciałam iść na spacer, ale stwierdziłam że nie chce mi się malować iii za oknem leje i strasznie wieje więc napewno by mnie dopadło na spacerze :)

• OliOla Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 23:00

l22nzbmh1lqdktpj.png

• jonka91 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy Wasze dzieciaczki też wędrują po macie? Mam wrażenie, że jakby nie pałąk i to, że leżę obok Filipa to ten po 10 minutach zabawy leżałby pod łóżkiem..
    O łóżeczku i nocnych wędrówkach nie wspominając.. Dziś pobił sam siebie, spał aż pod przewijakiem, pod jakimś dziwnym kątem i tylko nosek i oczka wystawały mu spod kocyka... Karuzelkę na noc też muszę zdejmować z łóżeczka, bo raz obudził się z buźką na panelu od sterowania echh..

• Ag... Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JOnka moj wogole nie łazi, jak zasnie tak sie budzi.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Rybka1 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie też tak jak u Ag, Młoda wierzga nóżkami i macha rączkami,ale w miejscu. Nie wędruje.

Ja to dziś się czuję jakby mi ktoś łopatą w głowę przypieprzył.

• jonka91 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasami zdarzy mu się obudzić w takie samej pozycji ale rzadko.. Ach chyba jest taki ruchliwy po tatusiu..

• Chanela Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 14:04

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie burza!

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no myslalam ze nie nadrobie a podobno sie forum na fb przeniosło hehe
    witajcie
    wczoraj wylaczyli na wieczor prad a mialam slaba baterie i nie wchodzilam na forum a na fb nic nie czytalam tylko sprawdzalam czy ktos na wiosce wie co z tym cholernym pradem

co do chrzcin to tesciowa wciaz probuje wymusic, żeby robic juz zaraz, na razie wczoraj dogaalismy chrzestna i napisalam maila na sale gdzie chcemy robic czy w ogole maja jakis wolny termin :)

u nas w rodzinie tez meza tata zmienil wiare i jego najmlodsza przyrodnia siostra tez wiec od 3 wesel byly zawsze problemy a u nas jeszcze problem gigant bo najpierw tesc sie poklocil z czescia swojej rodziny wiec nie zapraszalismy a potem sie poobrazali na siebie z moim m, wiec mało ze w kosciele nie, to na weselu nie no i czesci jego rodziny tez nie bylo a siostrez m tez nie pozwolil jechac, tescia od 2 lat juz nie ma i obawiam sie ze siostra na chrzciny tez nie przyjdzie, zreszta wyjechala na studia i tam jest na tyle mocno z nowymi znajomymi wlasciewie tylko ze swej wiary zaprzyjazniona, ze w ogole nie przyjezdza

Marta KD ja ostatnio kupowalam miske J a na pelne cycki za mała

na szczescie moge spac juz bez stanika, bo prawie nie mam przeciekow o ile mam pieluche podczas karmienia na drugi cyc

mój Pawelek poki co lubi byc noszony, poki co za kadym razem sie cieszy lub co najmniej ze spokojem znosi noszenie i zabawianie przez innych, a tez sie balam, że go bede musiala chronic przed wscibskimi rekami, no ale poki mu sie to podoba to nie bede tego zabraniac

wybieram sie na spacer w folii przeciwdeszczowej max 30 min o ile krolewicz sie obudzi do jakiejs sensownej godziny, bo zasnal po mekach i rykach ok 13

ps pierwsza wiosenna burza za nami jak blysnęło to myslalam, że mi się przywidziało, zrobilo sie strasznie ciemno, potem dość donośny grzmot, ktorego nie dało sie z niczym pomylic dodam tylko, że ta pierwsza wiosenna burza była ŚNIEŻNA, teraz swieci piekne slonko

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
‹‹ 2386 2387 2388 2389 2390 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ