X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 22:46

OliOla lubi tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki81 wrote:
    I tak najlepiej

Cos Ci w podpisie się nie wyświetla, tylko nazwa pliku

widzę wlasnie. nie wiem czemu tak jest, moze minie;)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na spacer też się dziś nie wybieram.. Wieje straszliwie.. Teraz niby świeci słońce, ale za 15 minut moze już lać deszcz. Młody usnął w domu, po lekkich przebojach. Mam nadzieję, że z godzinkę pośpi :)

A jeśli chodzi o świąteczne menu to w tym roku w miarę mozliwości pomogę teściowej w przygotowywaniu jedzenia.
    Na pewno robimy kaczkę z jabłkami, pasztet z jajkiem w środku, kotlety z polędwiczki i sernik no i oczywiście tradycyjne potrawy typu żurek, biała kiełbaska i mnóstwo jajek.. :P jedne z farszem z pieczarkami. Co więcej nie wiem. Tak na prawdę razem zjemy tylko śniadanie w niedzielę i poniedziałek, później jesteśmy w rozjazdach. A to co zrobimy pojedzie do babci mojego męża, bo tam spotyka się cała jego rodzina.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 13:06

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• MartaKD Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas śniadanie wielkanocne robi mama.zurek,biala kielbaska i święconka.raczej na śniadanie sie nie przejadamy.pozniej idziemy do kościoła i juz zaraz obiad:)
    Skoro tydzień po sa chrzciny nigdzie nie jedziemy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 13:07

ug37df9hvpghw3yg.png
  • wania Koleżanka

Wysłany: 30 marca 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też mamy dylemat czy wyjść czy nie wyjść, bo raz słońce raz zachmurzenie , ale chyba nie mamy wyboru, bo muszę śmieci wynieść:)Mąż dopiero wraca we czwartek i nie ma komu pomóc:)

nzjdnafat8pbepii.png
    74infsp.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pani dr dzwonila. Bactrim odstawic bo znow sraka, reakcja uczuleniowa na biseptol wiec juz nigdy wiecej biseptolu nie moze brac. mam dzwonic z posiewem, badanie ogole wyszlo dobrze bo juz mam wynik- mam nadzieje ze posiew tez taki bedzie.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • ania_29 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    Jezu,jeszcze wieksza? Nie no juz chyba większe niż teraz nie beda:) w ciąży zrobiłam błąd i nie kupiłam rozmiar większych.w obwodzie ok,nawet mniejsze kupię,ale miseczka wieksza.
    Nie o to chodzi :) Mieszczą Ci się wkładki? Bo ja zrobiłam błąd kupując stanik. Co z tego że rozmiar idealny, biust super się prezentował, jak na wkładki laktacyjne nie ma miejsca. Jakoś wciskam, ale nie jest dobrze

Byłyśmy na spacerze :) Na szczęście deszcz nas nie pogonił :)

201501145565.png
  • Rybka1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki u nas obowiazkowo rano zurek, jajka faszerowane, salatka jarzynowa, wedliny(pasztet, kielbaska), swieconka, cwikla, chrzanik. Z tymze u nas sniadanko przygotowywuje Babcia od lat :)

Pozniej kawka,sernik, babka

eNortjKzUjIytDA2M1CyBlwwFYEC0Q,,45.png
  • Rybka1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mniam az mi sie juz zachcialo usiasc do tego sniadania :P

Ewelina88 lubi tę wiadomość

• magdalenka Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wychodzę wieje i pada deszcz nad morzem.

Jaś cos marudny dzisiaj.

• Rybka1 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    Ja nie ide,wieje ze leb chce urwać.

dobra dziewczyny przekonałyscie mnie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 13:22

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chciałam iść na spacer, ale stwierdziłam że nie chce mi się malować iii za oknem leje i strasznie wieje więc napewno by mnie dopadło na spacerze :)

• OliOla Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 23:00

l22nzbmh1lqdktpj.png

• jonka91 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy Wasze dzieciaczki też wędrują po macie? Mam wrażenie, że jakby nie pałąk i to, że leżę obok Filipa to ten po 10 minutach zabawy leżałby pod łóżkiem..
    O łóżeczku i nocnych wędrówkach nie wspominając.. Dziś pobił sam siebie, spał aż pod przewijakiem, pod jakimś dziwnym kątem i tylko nosek i oczka wystawały mu spod kocyka... Karuzelkę na noc też muszę zdejmować z łóżeczka, bo raz obudził się z buźką na panelu od sterowania echh..

• Ag... Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JOnka moj wogole nie łazi, jak zasnie tak sie budzi.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Rybka1 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie też tak jak u Ag, Młoda wierzga nóżkami i macha rączkami,ale w miejscu. Nie wędruje.

Ja to dziś się czuję jakby mi ktoś łopatą w głowę przypieprzył.

• jonka91 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasami zdarzy mu się obudzić w takie samej pozycji ale rzadko.. Ach chyba jest taki ruchliwy po tatusiu..

• Chanela Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 14:04

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie burza!

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no myslalam ze nie nadrobie a podobno sie forum na fb przeniosło hehe
    witajcie
    wczoraj wylaczyli na wieczor prad a mialam slaba baterie i nie wchodzilam na forum a na fb nic nie czytalam tylko sprawdzalam czy ktos na wiosce wie co z tym cholernym pradem

co do chrzcin to tesciowa wciaz probuje wymusic, żeby robic juz zaraz, na razie wczoraj dogaalismy chrzestna i napisalam maila na sale gdzie chcemy robic czy w ogole maja jakis wolny termin :)

u nas w rodzinie tez meza tata zmienil wiare i jego najmlodsza przyrodnia siostra tez wiec od 3 wesel byly zawsze problemy a u nas jeszcze problem gigant bo najpierw tesc sie poklocil z czescia swojej rodziny wiec nie zapraszalismy a potem sie poobrazali na siebie z moim m, wiec mało ze w kosciele nie, to na weselu nie no i czesci jego rodziny tez nie bylo a siostrez m tez nie pozwolil jechac, tescia od 2 lat juz nie ma i obawiam sie ze siostra na chrzciny tez nie przyjdzie, zreszta wyjechala na studia i tam jest na tyle mocno z nowymi znajomymi wlasciewie tylko ze swej wiary zaprzyjazniona, ze w ogole nie przyjezdza

Marta KD ja ostatnio kupowalam miske J a na pelne cycki za mała

na szczescie moge spac juz bez stanika, bo prawie nie mam przeciekow o ile mam pieluche podczas karmienia na drugi cyc

mój Pawelek poki co lubi byc noszony, poki co za kadym razem sie cieszy lub co najmniej ze spokojem znosi noszenie i zabawianie przez innych, a tez sie balam, że go bede musiala chronic przed wscibskimi rekami, no ale poki mu sie to podoba to nie bede tego zabraniac

wybieram sie na spacer w folii przeciwdeszczowej max 30 min o ile krolewicz sie obudzi do jakiejs sensownej godziny, bo zasnal po mekach i rykach ok 13

ps pierwsza wiosenna burza za nami jak blysnęło to myslalam, że mi się przywidziało, zrobilo sie strasznie ciemno, potem dość donośny grzmot, ktorego nie dało sie z niczym pomylic dodam tylko, że ta pierwsza wiosenna burza była ŚNIEŻNA, teraz swieci piekne slonko

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
‹‹ 2386 2387 2388 2389 2390 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ