*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
ja mialam w sob isc na 30 ur kumpla, no ale ze Kostek chory to nie bylo dyskusji.
Jemu w maju się rodzi synek- mam nadzieje ze wtedy bedzie bardziej wyrozumialy;)
a tymczasem jestem absolutnie zaskoczona jak Kostek pokochal mgielke bambusową. Kupilam ją z zamiarem uzycia w lecie do otulenia ale dalam mu podczas gorączki zamiast kocyka.
Tuli ją, je, nakrywa się nią i generalnie pomalu kazda czynnosc jest związana z mgielką. Popadli w jakąś symbiozę
a jak spimy razem to ja tez sie nią otulam, taka jest cudowna w dotyku. -
Ag... wrote:a tymczasem jestem absolutnie zaskoczona jak Kostek pokochal mgielke bambusową. Kupilam ją z zamiarem uzycia w lecie do otulenia ale dalam mu podczas gorączki zamiast kocyka.
Tuli ją, je, nakrywa się nią i generalnie pomalu kazda czynnosc jest związana z mgielką. Popadli w jakąś symbiozę
a jak spimy razem to ja tez sie nią otulam, taka jest cudowna w dotyku.
Poofi czy motherhood?
-
Ag... wrote:
a pozatym nie dziala mi M w klawiaturze i za kazdym razem musze walnąć 2 razy:/
ide sie przebrac z pizam;)
Pewnie okruszek CI wpadł pod przycisk. Odwróć laptop, wyklep okruszki i ciesz się, że działa !! Ewentualnie wkliknij lepiej przyciskAg..., szpilka lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
isabelle wrote:Chcę kupić na lato właśnie z motherhood i wziąć większy śpiworek, bo jeszcze chwila i Alicja ze Smykowego wyrośnie. Późno zaczęłam ze śpiworka korzystać, bo miałam obawy czy nie zmarznie, ale po tym jak dwie noce z rzędu wystawiła nóżki przez szczebelki łóżeczka dałam ją do śpiworka. I strzał w dziesiątkę!
my juz tez w spiworku, mialam te same obawy ale spisuje się. Mam z pinokio i ze smyka spiworki poki co.
Mgielke polecam bardzo- jest rewelacyjna.
A spiworek chcialam mu kupic tą sleeping bag z la millou, droga ale podoba mi sie. Ale mysle o tym rozmiarze 9-24 mce wiec mam jeszcze czas;)
wlasnie zerknęłam na te motherhood- mają sliczne wzory;) ale struktura materialu na zdjeciu wydaje mi sie calkowicie inna. Ciekawa jestem czy to jest to samo. w sumie bambus to bambus;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 12:23
-
A robicie coś na śniadanie świąteczne? Może jakiś gotowy zestaw chcecie napisać?
Ja myślałam tak
- święconka
- jaja z majonezem i kawiorem / łososiem posypane zieleniną (u mnie chłopaki tak uwielbiają)
- łosoś + serek almette z koperkiem
- wędliny + pasztet (kupcze)
- sałata / rzodkiewka
- pieczywo
- sos do wędlin / chrzan
- babka piaskowa
Tyle.
Ponieważ mam chrzciny to nie robię więcej na I dzień bo wrócimy wieczorem ok 18. Na II przygotuję zupkę i obiad (może kurczak / kaczka).
O czym zapomniałam na śniadanie?
www.styczniowki2015.phorum.pl