*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
MonikaJ wrote:Mam pytanie do dziewczyn po porodzie naturalnym. A mianowicie czy czujecie jeszcze jakiś ból podczas współżycia? Ja długo zwlekałam, ale jak już mnie mąż prawie zmusił to mnie tam trochę bolało, jakby ta blizna po nacięciu i zastanawiam się czy to normalne. W 8 tyg po porodzie byłam u mojej pani dr i powiedziała że wszystko ok, a ja jeszcze nie wiedziałam że mnie boli
MonikaJ lubi tę wiadomość
-
Dobra doczytałam całłłłłyyyyy dzisiejszy dzień i idę małego budzić, bo śpi w wózku. Coś się jemu przestawiło wieczorem.
Starszy u dentysty nie miał rwania korzeni. Na razie czekamy. Posmarowali jemu zęby czymś brązowym. I kurczę około 21-ej miał srakę, że szok. Może to łyknął i to przez to? Oby bo nie chcemy chorób Mi zrobili 7-kę. A z zębami długa droga mnie czeka ahhhh
Włączyłam sobie dziś skalpel na telefonie, jak jebutło u nas Bo musiałam komp i tv wyłączyć z gniazdka. Byłam kiedyś świadkiem jak piorun szedł od gniazdka do gniazdka masakra. No i skończył mi się przez to pakiet netu w tel. A na kompa siadam wieczorem Tyyyyyleeeeee do czytania haha -
Ale się rozpisałyście.. uff ciężko nadrobić.
Moja Alicja nie ma dużo różowych ciuszków. Czasami zaszaleję i ubiorę ją dziewczęco, ale zazwyczaj neutralnie. Mąż to już w ogóle różu nie lubi. Małą ubiera na niebiesko, brązowo lub zielono.
Jejku tak sobie myślę o naszych wspólnych początkach.. pisałyśmy o becie.. ach miłe wspomnienia.
Nudna by bez was była moja ciąża. -
A ja mężowi pokazuje fotki maluchów,co dodalyscie na fb:)
Kurde Klara jak nigdy budzila się dzis 3 razy,teraz o 7 czwarty i zanim wyciągnęłam cycka to plącz.czyzbym miała jakiś malo treściwy pokarm,że się nie najadą? Chociaż słyszałam,ze póki pokarm jest to jest treściwy.a mi tryska.albo za wcześnie poszla spać,bo byl dzień bez kąpieli. -
nick nieaktualnyMonikaJ wrote:
Czyli nie tylko mnie jeszcze tam boli. Zastanawiałm się, bo w sumie jestem już prawie 3 miesiące po porodzie więc powinno być już wszystko ok. Najwyraźniej trzeba jeszcze trochę poczekać.
.
Mój gin mówił, że ma prawo boleć nawet jeszcze 2 miesiące, a jak będę potem narzekać, to możemy pomysleć o plastyce krocza:))) myślałam, że padnę! -
ja też miałam pomarańczowe pampersy-ale już ich nie kupie....wg.mnie bardzo szybko były "napełnione" i śmierdziały...
mnie jakies przeziębienie się przyplątało, boli gardło i katar...biore neosine, tantum verde, mam nadzieje,że mały sie nie zarazi.....żeby jeszcze choć ktoś przyszedł i pomógł....