*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Nutramigen LGG jest na refundację, my mamy 30%.
Ale się pogoda sfajdała, i ma być jeszcze gorzej nie wiem czy my w tym tygodniu w ogóle wyjdziemy na spacer a szkoda bo nareszcie mamy znów z tego przyjemność, młody sobie śpi wtulony we mnie tak slodziuchno -
isabelle wrote:Ja wiem! Padł strach, że przeniesiemy się na facebooka i skończy się poczytywanie "bez zobowiązań".
Swoją drogą to trochę kiepskie, że każdego dnia ileś tam dziewczyn czyta forum, ale nie odezwało się ani słowem.
Ja czytałam w sumie na bieżąco, ale nie wiem czemu wcześniej sie nie uaktywniłam,też przezywałąm Wasze porody itd,później przeżywałam swój, a potem pochłoneło macierzyństwo. Wiele razy miałam się zarejestrować, ale to brak czasu albo cos innego:).A gdy wchodziłam z zamiarem napisania i zapytania o coś to akurat ten temat był poruszany. Nie raz śmiałąm się z tego,że wszystkie problemy z małym tak samo przechodzimy;)MonikaJ lubi tę wiadomość
-
M... wrote:Ja najpierw Was zaczęłam podczytywać z ciekawości, później czytałam z zainteresowaniem, a później się uzależniłam. Ale wtedy już jakoś tak głupio było mi się do Was wpraszać, szczególnie, że tworzycie fajnie zgraną paczkę.
Doszło do tego, że jak się pytałam mamy o coś to zawsze coś tam doradziła kończąc "A na tym forum co czytasz to nic dziewczyny nie pisały, bo wiesz ja już tak wszystkiego dobrze nie pamiętam"
Teraz rzeczywiście jak wypłynęła propozycja fb to pomyślałam, że teraz albo nigdy i najpierw wprosiłam się do grupy fb
U mnie to samo;) -
Możecie mnie wyśmiać, ale tak czytam co piszecie i obserwuje aktywność na forum, to naszła mnie pewna myśl - u styczniówek jest tak jak to bywa w życiu, związku, łóżku itp. Jak temperatura i aktywność trochę spadła, trzeba było wrzucić jakoś nowość (fb) i od razu zawrzało, ożywiło się i wzrosło zainteresowanie hehe w każdym związku, układzie trzeba od czasu do czasu jakąś innowacje wprowadzić by żyło się lepiej
jonka91, MonikaJ, wania, Anutka, Ewelina88, blador, Maud11, Malenq, isabelle, Rybka1, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
MartaKD wrote:Nie mogę znaleźć na ipli tych nowych odcinków Porodów.dziwne...
Link do 14 odc.: http://www.ipla.tv/Porody-odcinek-14/vod-6221512Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 22:48
MartaKD lubi tę wiadomość
-
MonikaJ wrote:Mam pytanie do dziewczyn po porodzie naturalnym. A mianowicie czy czujecie jeszcze jakiś ból podczas współżycia? Ja długo zwlekałam, ale jak już mnie mąż prawie zmusił to mnie tam trochę bolało, jakby ta blizna po nacięciu i zastanawiam się czy to normalne. W 8 tyg po porodzie byłam u mojej pani dr i powiedziała że wszystko ok, a ja jeszcze nie wiedziałam że mnie boli