*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ania_29 wrote:Więc jednak większy wzięłaś
Muszę coś w końcu zamówić, bo mam już dość swoich smętnie wiszących cyckówMalenq, ania_29 lubią tę wiadomość
-
MonikaJ wrote:Cześć dziewczyny. W końcu zdecydowałam się napisać, tzn. podczytuję Was już od samego początku.Mam na imię Monika, mam 27 lat i jestem z okolic Szczecina. Sama jestem styczniową mamą, córcie urodziłam siłami natury 06.01.2015r. Ciąże miałam zagrożoną i leżącą, hashimoto i cukrzycę ciążową. Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona
-
Ag... wrote:A w ogóle to jestem pełną podziwu dla dziewczyn, które mówią ze nas czytają od pocz ciąży i teraz dopiero piszą. Powiedzcie mi jak...jak to jest możliwe??!!
Ja wiem! Padł strach, że przeniesiemy się na facebooka i skończy się poczytywanie "bez zobowiązań".
Swoją drogą to trochę kiepskie, że każdego dnia ileś tam dziewczyn czyta forum, ale nie odezwało się ani słowem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 21:35
Ag..., renia83, Chanela, Kawa lubią tę wiadomość
-
Selene Twoja crócia wygląda przecudnie w szarym.
Ja najbardziej lubię Jasia w granacie a to też "smutny" kolor ale trudno...U chłopców z kolei problem jest w tym, że sporo ciuszków jest właśnie w autka, no i mniejsze pole do popisu bo tylko spodnie i bluzeczki, a u dziewczynek dochodzą jeszcze legginsy, spódniczki, sukienki...
Witaj Monika córcia urodziła się w 3 Króli -super.MonikaJ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewoje na fejsie jest grupa Mama karmiaca na diecie eliminacyjnej, właśnie dołączyłam, dużo ciekawych rzeczy. I pytanko mam do mam z bobasa mi na nutramigenie? Mój młody zaczął mieć bóle brzuszka tak w godzinę po karmieniu jak dokarmiałam hippem nic takiego nie miało miejsca. Czy spotkaliście się z tym i co mogłabym zrobić dla małego. Kropelki Delicol?
-
nick nieaktualnyHahaha Isabelle mój małż byłby bardzo chętny na drugie...moje ciało nie bardzo, a przynajmniej nie w tym roku.... Boszzzz no to co na brzuch przy KP????
Nuskaw ale karmisz nutramigenem??? Jak tak to delicol tu się nie sprawdzi, to mleczko jest bez laktozy...a delicol to przy nietolerancji laktozy się podaje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 21:39