*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Selene masz rację ja też nie cierpię jak ktoś się wtrąca w coś co nie jest jego sprawą.
Niebieski i jego odcienie to akurat mój ulubiony kolor.
Kto powiedział,że dziewczynka musi być w różu. Ja to już żygam różem co ktoś przychodzi do nas to z różowym ubrankiem. Sama staram się kupować inne kolory zielony, niebieski itd. -
nick nieaktualnySelene ŚLICZNIE:) taka dystyngowana mała dama:)
Witaj Monika:)
czy w ciąży można no-spę????????????????
boszzzzzzzzzzz takie skurcze brzucha mam od rana, sama nie wiem co boli...bo promieniuje na cały brzuch..........
isabelle Ala to silna mała/duża kobietka i pokazuje wszystkim jak wiele potrafi:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 20:48
-
Selene wrote:Sąsiadka moja z dołu wpadła mi sprzedać komplet leginsy plus bluzeczka bo ma córkę rok starszą i go nie użyła, zobaczyła małą i powiedziała, że ubrałam ją DEPRESYJNIE... że powinna mieć więcej różu bo tak moje dziecko wygląda szaro i smutno...
NAPRAWDĘ???????!!!!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9ded37febc39.jpg
Elegantka!
U mnie większość ubrań jest różowych, bo niestety takich jest najwięcej. Nie wiem czemu błękit występuje przeważnie u chłopców, jak to taki ładny kolor dla blondynek -
nick nieaktualnyRybka1 wrote:Malenq z tego co wiem można,bo jak byłam w ciazy to gin mówiła że mogę brać no-spę.
Ty w ciązy?
widzisz to są efekty NIEDOSPANIA.....chodziło mi przy KP........
hehahahahahahah aż sama buchnęłam śmiechem.......JA I CIĄŻA....na razie NIE DZIĘKUJĘ bardzo...................ania_29, Maud11, Selene, isabelle, renia83, Bogusiar80, Chanela, Kawa lubią tę wiadomość
-
ania_29 wrote:MartaKD nie odpowiedziałaś mi Mieszczą Ci się wkładki laktacyjne do miseczek jak kupujesz wg wymiaru?
A czy wkładek używa sie caly czas? -
Malenq wrote:widzisz to są efekty NIEDOSPANIA.....chodziło mi przy KP........
hehahahahahahah aż sama buchnęłam śmiechem.......JA I CIĄŻA....na razie NIE DZIĘKUJĘ bardzo...................Malenq lubi tę wiadomość