*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Marta coś o tej grupie na fb wiem.. ach.. paranoja jak one tam naskakują na siebie. Zostałam tam, bo jednak czasami coś ciekawego, nawet przez przypadek można wyczytać.
A i zapisałam się jakiś czas temu jeszcze do jednej grupy zamkniętej na fb, tam jest zupełnie inna atmosfera. Nazywa się LUZ BLUES I KARMIENIE PIERSIĄ. -
Ja też słyszałam o tej grupie i mam koleżankę ,która jest takową zagorzałą wyznawczynią kp i jak jej powiedziałam ,że przeszłam na mm to praktycznie nie chciała ze mną rozmawiać.Nie ukrywam ,że było mi bardzo trudno podjąć taką decyzję ,ale jej nie żałuję.Mały jest szczęśliwy, 7 tygodni udało mi się go kp, przy czym musiałam dokarmiać, bo duży z niego chłopiec.Czasami nie ma wyboru, ale to nie znaczy ,że od razu trzeba linczować i skreślać taką matkę
-
nick nieaktualnyChyba się z ciekawości zapiszę
Do momentu założenia Styczniówek na fb, nie wiedziałam że jest coś takiego jak grupy!
A Wy pisałyście wcześniej maila z uzasadnieniem czemu chcecie dołączyć do tej grupy Karmienie Piersią???
Dobrze że do Marty nie trzeba było składać podania ze zdjęciem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurde a u mnie pomimo KP chyba drugi okres się zbliża i mleka bardzo mało i nawet ściągniętego Milenka nie chce jeść a wydaje mi się, ze normalnie smakuje.Muszę dziś dokarmiać Nutramigenem. Mała go lubi a mi niedobrze jak go robię. Dobrze, ze jej to nie przeszkadza. Boje się tylko ze mleko całkiem zaniknie przez ten okres a mm mnie przeraza bo ja leniwa jestem i za duzo pracy dla mnie.;p
-
nick nieaktualnySelene i ja wysłałam do tej grupy KPI zaproszenie, może być ciekawa...
aaaaaaaaaaaaaaa styczniówki 2015 to i ja Magdalena Nic Nie Muszę poproszę o dodanie...
a do fundamentalistek KP nie dodaję się, bo pewnie z którymś postem poniosłoby mnie i coś bym napisała.......Selene lubi tę wiadomość
-
Maud11 wrote:Teoretycznie tak, ale widzę w opisie tej grupy KP że trzeba wcześniej napisać maila czemu chce się dołączyć. Więc pytałam dziewczyny które w niej są czy robiły coś takiego
Do tej grupy Karmienie Piersią żadnej wiadomości nie wysyłałam. Kliknęłam tylko Dołącz do grupy i mnie przyjęły. -
Malenq wrote:Selene i ja wysłałam do tej grupy KPI zaproszenie, może być ciekawa...
aaaaaaaaaaaaaaa styczniówki 2015 to i ja Magdalena Nic Nie Muszę poproszę o dodanie...
a do fundamentalistek KP nie dodaję się, bo pewnie z którymś postem poniosłoby mnie i coś bym napisała....... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny