*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Selene wrote:Koleżanka dodała mnie na początku do takiej grupy i tam można wylecieć jak polecisz laktator na nawał albo oslonki na sutki. Lepiej głodzić dziecko przez 6 dni niż mm bo głodne wkoncu cyca złapie ... Uciekłam z tamtąd teraz należę do grupy kpi czyli karmienie piersią inaczej i tam przynajmniej są normalni ludzie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylooliii wrote:Dziewczyny podajcie linka na Fb do KP?
https://www.facebook.com/groups/grupa.karmienie.piersia/?fref=ts
https://www.facebook.com/groups/1379396042318005/
-
To może i ja się dołączę do tej grupy
Ale mam dzisiaj dość wszystkiego, mała daje w kość. Chłop od jutra nas zostawia i idzie do pracy, skandal a pies podczas spaceru w lesie zezarl coś strasznego. Oszczedze Wam szczegółów, powiem tylko ze jak wróciliśmy do domu to to wszystko zwrócił na podłogę, sorki. Chłop musiał wyjść bo nie wytrzymał a ja się zabrałam najpierw za porządki a potem za kapanie psa. Ledwo żyję bo to zawsze jest walka, a pies waży ok 40 kg. Mała się drze, ja głodna i wściekła na psa. Ehh. Nigdy więcej zwierząt w domu. Taa, już w to nie wierzę jak to pisze.
A w czwartek wyjeżdżamy nad morze, pogoda się szykuje bajeczna... -
Przyszła dzis chustka minky i szmatka sensoryczna,dałam małej i zaczela lapac za te metki odstające i brać rożek szmatki do buzi:) bardzo jej chyba podpasowała,bo nie robila tak:) i zaczela tez dzis lapac sobie za brzeg sukieneczki i podnosić do góry.i jeszcze na tej szmatce sa zwierzątka to się na nie gapiła
Selene, Malenq, Maud11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 22:48
jonka91, Viv78, Ewelina88, Rybka1, Selene, Maud11, wania, MartaKD, Becia81, szpilka, Malenq, ania_29, OliOla, Agus89, rastafanka, lwuska55592, Wiki81, renia83, kasia86, kasiakra, Chanela lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 07:22
Rybka1, Selene, Ewelina88, wania, jonka91, Becia81, szpilka, Malenq, ania_29, Agus89, rastafanka, magdalenka, Wiki81, kasia86, kasiakra, Bogusiar80, Chanela lubią tę wiadomość
-
Ja czasami tez ubieram Klarę w ciemne ubranka.fakt,duzo takich nie ma w sklepach.w ogole na początku nie chciałam nic różowego,ale później sie przekonałam.lubię pastelowy róż.nie chciałabym jednak,żeby Klara w przyszłości ubierala sie tylko w ten kolor:)
-
Selene i bardzo dobrze ze nie tylko qgoz, ktory jest slodki, ale od stop do glow kazdego dnia, a do tego kazda rzecz w innym odcieniu, tragedia... rgliczna kruszyna i jakie wlosy!
Olek walczy, po kapieli zawsze odpadal przy butli, a teraz 15 min. Go juz lulam, moj biedny bark