*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
isabelle wrote:Ja wiem! Padł strach, że przeniesiemy się na facebooka i skończy się poczytywanie "bez zobowiązań".
Swoją drogą to trochę kiepskie, że każdego dnia ileś tam dziewczyn czyta forum, ale nie odezwało się ani słowem.
No właśnie! To jest właśnie minus otwartego forum, każdy nas może czytać. A czytajcie sobie, ale piszczie, u nas jest fajnie:)MonikaJ lubi tę wiadomość
-
Jaś oczywiście też rajtuzy nosi jak najbardziej, ale nie jest to "wyjściowy" strój dlatego napisałam że dla chłopców tylko spodnie.
Czy tylko mnie nie nma na na fb??
Ag...do wieku przedszkolnego rajtuzy u chłopców to nic dziwnego, w przedszkolach dzieciaczki w samych rajtuzach często śmigają bo tak najwygodniej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 21:44
Ag..., Bogusiar80 lubią tę wiadomość
-
Ag... wrote:No właśnie! To jest właśnie minus otwartego forum, każdy nas może czytać. A czytajcie sobie, ale piszczie, u nas jest fajnie:)
Ja najpierw Was zaczęłam podczytywać z ciekawości, później czytałam z zainteresowaniem, a później się uzależniłam. Ale wtedy już jakoś tak głupio było mi się do Was wpraszać, szczególnie, że tworzycie fajnie zgraną paczkę.
Doszło do tego, że jak się pytałam mamy o coś to zawsze coś tam doradziła kończąc "A na tym forum co czytasz to nic dziewczyny nie pisały, bo wiesz ja już tak wszystkiego dobrze nie pamiętam"
Teraz rzeczywiście jak wypłynęła propozycja fb to pomyślałam, że teraz albo nigdy i najpierw wprosiłam się do grupy fb
wania, MonikaJ, Ewelina88, Selene lubią tę wiadomość
-
M... Jako ze masz podobny nick to powiem ci dosadnie bo znasz nas dłużej niż my ciebie, kobito?! 9 mcy?! Fajna grupę tworzymy dlatego ze jest sporo lasek i dużo piszą, i wartościowych rzeczy i o dupie marynie. To jest najlepsze w tym forum. Doza wiedzy i humoru. Nie boj sie, do odważnych świat należy:)
M..., Malenq, renia83, MonikaJ, Ewelina88, Kawa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyisabelle wrote:Delicol pomoże jeśli mały ma nietolerancję laktozy, bo to tylko enzym laktaza. A jeśli ma nietolerancję to i przy Hippie zauważyłabyś, że coś jest nie tak. Chyba, że nowe mleko ma jakoś dużo więcej laktozy w składzie.
-
nick nieaktualnySelene wrote:Sąsiadka moja z dołu wpadła mi sprzedać komplet leginsy plus bluzeczka bo ma córkę rok starszą i go nie użyła, zobaczyła małą i powiedziała, że ubrałam ją DEPRESYJNIE... że powinna mieć więcej różu bo tak moje dziecko wygląda szaro i smutno...
NAPRAWDĘ???????!!!!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9ded37febc39.jpg
Jest super a sąsiadka się zwyczajnie nie zna
-
nick nieaktualny