X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    posiew ujemny!!!! :D:D:D w koncu!

Becia81, Selene, Kawa, MonikaDM, szpilka, Wiki81, Malenq, Gwiazdeczka27, jonka91, Bogusiar80, Rybka1, Maud11, Agus89, M..., Ewelina88, isabelle, renia83 lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki81 wrote:

Dr mi to powiedziała, że chłopcy są leniwi - oczywiście w kontekście karmienia piersią

Mój pił pierś 2 lata, więc chyba nie ma reguły,
    zresztą butelki nigdy nie pokochał,
    chyba teraz szykuje mi się podobny egzemplarz,

Blador ja się cieszę jak wstaję 3 razy, to dla mnie dobra noc.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 11:54

• Agula92 Ekspertka

Wysłany: 31 marca 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim ;) Udzielałam się bardziej na początku powstawania naszej grupy, mam nadzieję, że przyjmiecie mnie z powrotem :)

Któraś z Was pytała się o zimne rączki u dziecka.. mój Adaś odkąd wkłada piąstki do buzi, to co chwile ma zimne jak lód i nie umiem ich rozgrzać.

jonka91, Bogusiar80, Ewelina88 lubią tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki jakby byli tylko w kwestii karmienia piersią leniwi to pikus...ale mam wrazenie ze od tego sie zaczyna dopiero:p

ja nie odciagam- daje mm, cycki zostawiam bo jak spi, nawet w ciagu dnia to zawsze mu dam i cos tam łyknie.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • magdalenka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczynam nadrabiać Jaś usnął myślę, mam czas a tutaj po pół godzinie się obudził.

Któras z Was pisała o zwiększonym apetycie podczas kp, ja taki odczuwam w nocy !! czasem przy nocnym karmieniu czuję taki głód, aż mnie brzuch boli, jakbym z tydzień nie jadła. Poza tym na początku baardzo chciało mi się pić, zwłaszca jak przystawiłam do cyca, teraz już mniej.

Ja jeszcze okresu nie mam, było tylko jakieś mikro krwawienie, którego za okres nie uznaję, bo było to jednorazowe plamienie.

Właśnie dzwoniła do mnie pielegniarka z przychodni po pesel. Ci lekarze i pielęgniarki zawsze tak oficjalnie się zwracają do dzieci , tak jak dzisiaj przez tel. "Proszę podac pesel JANA", hehe nie no spoko, tak ma na imię moje dziecko tylko nieprzyzwuczajona jestem to pełnego imienia, bo wiecznie się je zdrabnia. No i mówiła że musimy się umówić na wizytę, bo po 3 miesiącu przychodzi pielęgniarka do dziecka na wizytę. Miałyście takową??

• julaa85 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    su[per!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

3jvz82c33fw7rxzh.png
    3jvzanlizwq4fxt1.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-2-lat/produkt/bluza-dresowa-niemowl-5f2804

taka kurteczka do garniturka bedzie ok na chrzciny?

wania, jonka91, Rybka1 lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie patrzę na str suwaczki.com jest tam jakiś ERROR pewnie dlatego nie działają nam...

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:

Pasuje jak najbardziej ;)

• julaa85 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:

myslę,że tak:)

ja ogólnie szukam fajnych bawełnianych spodni (nie półśpiochów) i nie ma....:(

3jvz82c33fw7rxzh.png
    3jvzanlizwq4fxt1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 20:03

Wiki81 lubi tę wiadomość

• blador Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag super!
    Becia jak byl na cycku potrafil od 20 spac do 4,a potem nastepne karmienie o 7 a przeciez mm dluzej sie trawi. Cale szczescie budzi sie z placzem, rzuca na butle i zasypiam w trakcie

Dzisiaj pozyczylam od alka katarek i podlaczylam sie do odkurzacza bo juz nie mam sily na moj katar

Maud11 lubi tę wiadomość

relgh3718o9n8rtv.png
  • julaa85 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do tego karmienia i chłopców(mAM 2óch w domu) i faktycznie są leniwi(nie móię o męzu:))
    ale prawda taka,że każde dziecię jest inne , mój pierwszy syn np. zyć bez cumpa nie umiał, a ten mały np. nienawidzi cumla i za żadne skarby go nie wezmie.....
    Starszy syn nie spał w nocy-serio!!!co 15 min. się budził...młody spi i budzi się na karmienie...
    Starszy syn jak spał musiało być cicho jak makiem zasiał, a ten młody dabełek kocha jak jest głośno i wtedy śpi jak zabity....

Wiki81, OliOla lubią tę wiadomość

3jvz82c33fw7rxzh.png
    3jvzanlizwq4fxt1.png
  • julaa85 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sorki iphone zjada znów litery

3jvz82c33fw7rxzh.png
    3jvzanlizwq4fxt1.png
  • marrtka Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Własnie odkręciłam kaloryfery, a co. Za oknem 3 stopnie, ale sie pogoda zje... zepsuła. Wczoraj zamówiłam sobie jasnoszare wiosenne rurki i pastelową różową koszulę na święta a Wy mi tu o śniegu! :D
    Moja też po odłożeniu do łóżeczka oczy jak 5 zł i zaczyna gadanie, chociaż przed minutą spała jak zabita. W nocy nie odbijam, bo zasypiam przy karmieniu, młoda odepnie się od cyca i śpi, czasem uleje na pieluchę albo na mnie :P W łóżeczku pośpi godzinę lub 2.

dxomkrhms4puy6o2.png
  • wania Koleżanka

Wysłany: 31 marca 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:

Ja właśnie takiej szukałam, dzięki;)

nzjdnafat8pbepii.png
    74infsp.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki ja bym na Twoim miejscu wziela dla Hani jeszcze jakis komplet a przynajmniej góre, moj ostatnio 3 razy byl przebierany (dwa razy jak tesciowa go pilnowała bo myslala, że jak beknal to juz ulewac nie bedzie i nie zrobila sliniaczka z pieluchy co ja zawsze czynie :) a 3 razy mi w trakcie karmienia takie wygibasy zrobił, ze nawet pielucha nie dala rady i cale PLECY miał mokre wszystko tego samego dnia)

poza tym znalazlam sie na "poczatku" wątku stona 78 dopiero po tyg od testu, jak sie upewniła, że jest dłuzej niz poprzednim razem
    i trafiłam na ten fragment jak Selene się z wątkiem żegnała, jakie to szczęście, że się wszystko dobrze skonczyło

Wiki81 lubi tę wiadomość

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Selene Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    l

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 12:44

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wania jak klikniesz na stronie chrzest to są galotki do kompletu.
    I zostaw mi 62!

wania lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Brawo !!!! <klask><klask>

www.styczniowki2015.phorum.pl
‹‹ 2400 2401 2402 2403 2404 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ