*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWiki81 wrote:
Dr mi to powiedziała, że chłopcy są leniwi - oczywiście w kontekście karmienia piersią
Mój pił pierś 2 lata, więc chyba nie ma reguły,
zresztą butelki nigdy nie pokochał,
chyba teraz szykuje mi się podobny egzemplarz,
Blador ja się cieszę jak wstaję 3 razy, to dla mnie dobra noc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 11:54
-
Cześć wszystkim Udzielałam się bardziej na początku powstawania naszej grupy, mam nadzieję, że przyjmiecie mnie z powrotem
Któraś z Was pytała się o zimne rączki u dziecka.. mój Adaś odkąd wkłada piąstki do buzi, to co chwile ma zimne jak lód i nie umiem ich rozgrzać.jonka91, Bogusiar80, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
Zaczynam nadrabiać Jaś usnął myślę, mam czas a tutaj po pół godzinie się obudził.
Któras z Was pisała o zwiększonym apetycie podczas kp, ja taki odczuwam w nocy !! czasem przy nocnym karmieniu czuję taki głód, aż mnie brzuch boli, jakbym z tydzień nie jadła. Poza tym na początku baardzo chciało mi się pić, zwłaszca jak przystawiłam do cyca, teraz już mniej.
Ja jeszcze okresu nie mam, było tylko jakieś mikro krwawienie, którego za okres nie uznaję, bo było to jednorazowe plamienie.
Właśnie dzwoniła do mnie pielegniarka z przychodni po pesel. Ci lekarze i pielęgniarki zawsze tak oficjalnie się zwracają do dzieci , tak jak dzisiaj przez tel. "Proszę podac pesel JANA", hehe nie no spoko, tak ma na imię moje dziecko tylko nieprzyzwuczajona jestem to pełnego imienia, bo wiecznie się je zdrabnia. No i mówiła że musimy się umówić na wizytę, bo po 3 miesiącu przychodzi pielęgniarka do dziecka na wizytę. Miałyście takową?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ag super!
Becia jak byl na cycku potrafil od 20 spac do 4,a potem nastepne karmienie o 7 a przeciez mm dluzej sie trawi. Cale szczescie budzi sie z placzem, rzuca na butle i zasypiam w trakcie
Dzisiaj pozyczylam od alka katarek i podlaczylam sie do odkurzacza bo juz nie mam sily na moj katarMaud11 lubi tę wiadomość
-
co do tego karmienia i chłopców(mAM 2óch w domu) i faktycznie są leniwi(nie móię o męzu:))
ale prawda taka,że każde dziecię jest inne , mój pierwszy syn np. zyć bez cumpa nie umiał, a ten mały np. nienawidzi cumla i za żadne skarby go nie wezmie.....
Starszy syn nie spał w nocy-serio!!!co 15 min. się budził...młody spi i budzi się na karmienie...
Starszy syn jak spał musiało być cicho jak makiem zasiał, a ten młody dabełek kocha jak jest głośno i wtedy śpi jak zabity....Wiki81, OliOla lubią tę wiadomość
-
Własnie odkręciłam kaloryfery, a co. Za oknem 3 stopnie, ale sie pogoda zje... zepsuła. Wczoraj zamówiłam sobie jasnoszare wiosenne rurki i pastelową różową koszulę na święta a Wy mi tu o śniegu!
Moja też po odłożeniu do łóżeczka oczy jak 5 zł i zaczyna gadanie, chociaż przed minutą spała jak zabita. W nocy nie odbijam, bo zasypiam przy karmieniu, młoda odepnie się od cyca i śpi, czasem uleje na pieluchę albo na mnie W łóżeczku pośpi godzinę lub 2. -
Wiki ja bym na Twoim miejscu wziela dla Hani jeszcze jakis komplet a przynajmniej góre, moj ostatnio 3 razy byl przebierany (dwa razy jak tesciowa go pilnowała bo myslala, że jak beknal to juz ulewac nie bedzie i nie zrobila sliniaczka z pieluchy co ja zawsze czynie a 3 razy mi w trakcie karmienia takie wygibasy zrobił, ze nawet pielucha nie dala rady i cale PLECY miał mokre wszystko tego samego dnia)
poza tym znalazlam sie na "poczatku" wątku stona 78 dopiero po tyg od testu, jak sie upewniła, że jest dłuzej niz poprzednim razem
i trafiłam na ten fragment jak Selene się z wątkiem żegnała, jakie to szczęście, że się wszystko dobrze skonczyłoWiki81 lubi tę wiadomość