*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam . Ja swojego zawsze trzymam do czasu aż mu się odbije boję się że z mojej winy może się ''śmiertelnie''zakrztusić a ja śpiąc nie usłyszę a Antoś śpi na wznak nawet jak dam mu główkę na bok to i tak odwróci.On po zjedzeniu zawsze jest w pionie główka oparta o moje ramię i tak śpi z tym że nie ma problemu z odbijaniem a jak już nie chce mu się odbić co jest rzadkością to klepię go po pleckach i po sprawie.
Co do jedzenia przy kp to też mam apetyt większy jak w ciąży dlatego cholercia kg nie spadają
Pozdrowionka
-
nick nieaktualny
-
Ja tez ksiazke z pod materaca wyciagnelam bo lezala w poprzek albo turlala sie do jednego z bokow lozeczka
Nie odbijam jej w nocy poprostu cyc wypada ja spie i ona spi
W dzien musimy odbijac bo malo ale ulewa.
Ja wlasnie tydzien juz chora jestem wczoraj poszlam do lekarki i dostalam dumox na piec dni by pozbyc sie choroby do tego wszystkiego mam jeszcze zimno, ale naklejam plaster complid i nawet powoli sie goji
Pozdrawiam Was dziewuszki choc naprawde ostatnio malo Was kochane czytam.
Nadrobie w przyszlym tyg. Maz wraca wiec wiecej luzu bedzie.
Przykrywam Ade kolderka czasem jak jest chlodno wieczorem, tylko tak do paszek zeby nie narzucila jej sobie na glowke
Tez mam snieg cholera jasna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 10:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ag... wrote:ja spie od tygodnia z małym i jest cudownie;) ale mąż marudzi zeby go odkladac bo pozniej nie bedzie chcial spac w lozeczku.
Aczkolwiek lapie sie na tym ze zamiast zasypiac patrze na niego:) no i sie nie wysypiam:/ -
nick nieaktualny
-
mój też miał takie krosteczki na buzi mówiono mi, że to ten rumień niemowlęcy inaczej trądzik ale zaczęłam jednak podawać małemu DELICOL do mleka i przeszło, dla tych na kp podaje się go przed lub po karmieniu- polecam bo krosteczki po 2 dniach zupełnie zniknęły. ja podaje mu 6 kropelek
Mój Mati nie je wcale w nocy; ostatni posiłek ma zazwyczaj o 23,24 max o 01.00 i śpi całą noc bez karmienia do 06.00 07.00 i jak ma ostatni posiłek to odpływa od razu. My karmiąc butlą kiedy to je 130 ml to odbijamy go 3 razy. ale w nocy już przy ostatnim podejściu do odbicia już śpi więc kładziemy go normalnie do łóżeczka na klinie , główką na bok i jest git
Mój mało gada bo ciągle ma w buzi smoka, ale będziemy go odzwyczajać bo nie może tak być.. bo co za dużo to nie zdrowo
Słuchajcie a jak u Was wygląda sytuacja ze sprawami łóżkowymi. Kurcze od kiedy mam dziecko jakoś nie mam ochoty na sex. I nawet nie chodzi o jakieś zmęczenie po prostu jakoś nie mam ochoty i już. Muszę coś z tym zrobić bo mąż zacznie ćwiczyć ten nadgarstek albo i dwa hehe http://emoticoner.com/files/emoticons/crazy-monkey/crazy-monkey-emoticon-186.gifWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 11:08
-
Ag... wrote:Ania a jak spiącą odlozysz to tez nie dziala?
czasem mam wrazenie ze z dziecmi to jak z malymi pieskami, bierzesz do siebie, pozwalasz na wszystko a pozniej oduczyc nie idzie;)
W dzień jak mi zaśnie i próbuję odłożyć, to od razu otwiera szeroko oczy i jest po spaniuWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 11:08