X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania_29 wrote:
    Mamy kp - odbijacie dzieci przy karmieniu nocnym? Moja przy cycu zasypia i jej nie ruszam

Nie odbijam, bo obie zasypiamy. :D

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AAAAAAAA ŚNIEG PADA! No chyba sobie ta pogoda ze mnie żartuje!

Becia81 lubi tę wiadomość

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • blador Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak ida swieta wiec pada snieg :(

szpilka lubi tę wiadomość

relgh3718o9n8rtv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam . Ja swojego zawsze trzymam do czasu aż mu się odbije boję się że z mojej winy może się ''śmiertelnie''zakrztusić a ja śpiąc nie usłyszę a Antoś śpi na wznak nawet jak dam mu główkę na bok to i tak odwróci.On po zjedzeniu zawsze jest w pionie główka oparta o moje ramię i tak śpi z tym że nie ma problemu z odbijaniem a jak już nie chce mu się odbić co jest rzadkością to klepię go po pleckach i po sprawie.

Co do jedzenia przy kp to też mam apetyt większy jak w ciąży dlatego cholercia kg nie spadają
    Pozdrowionka

• blador Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy Waszym dzieciom tez sie buzie nie zamykaja? moj gada caly czas, podczas jedzenia wyplul 3 razy butle, pogadal i dokonczyl. A teraz zasypia, zamyka yczy z aguu na ustach :)

MonikaDM lubi tę wiadomość

relgh3718o9n8rtv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 20:12

• MartaKD Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania_29 wrote:
    Mamy kp - odbijacie dzieci przy karmieniu nocnym? Moja przy cycu zasypia i jej nie ruszam
    Pomimo,ze podnoszę ja do góry to i tak spi:) rzadko kiedy beknie.klade ja wtedy na boczek w kołysce i spi.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene wrote:
    AAAAAAAA ŚNIEG PADA! No chyba sobie ta pogoda ze mnie żartuje!
    U mnie tez :-) :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • polaola Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez ksiazke z pod materaca wyciagnelam bo lezala w poprzek albo turlala sie do jednego z bokow lozeczka :-)
    Nie odbijam jej w nocy poprostu cyc wypada :-) ja spie i ona spi :-)
    W dzien musimy odbijac bo malo ale ulewa.
    Ja wlasnie tydzien juz chora jestem wczoraj poszlam do lekarki i dostalam dumox na piec dni by pozbyc sie choroby do tego wszystkiego mam jeszcze zimno, ale naklejam plaster complid i nawet powoli sie goji
    Pozdrawiam Was dziewuszki choc naprawde ostatnio malo Was kochane czytam.
    Nadrobie w przyszlym tyg. Maz wraca wiec wiecej luzu bedzie.
    Przykrywam Ade kolderka czasem jak jest chlodno wieczorem, tylko tak do paszek zeby nie narzucila jej sobie na glowke

Tez mam snieg cholera jasna :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 10:53

relgtv734oc66rli.png
    https://www.suwaczki.com/tickers/relgtv734oc66rli.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja chyba strzelilam sobie w kolanko karieniem z butli. Cyc tylko na spiocha, inaczej mu sie nie chce:/

zaowilam skip hop torbę:D prezent na zająca;P

isabelle lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    Pomimo,ze podnoszę ja do góry to i tak spi:) rzadko kiedy beknie.klade ja wtedy na boczek w kołysce i spi.
    Klara daje się odłożyć, u Naty to nie przejdzie ;) Śpimy wspólnie póki co

201501145565.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja spie od tygodnia z małym i jest cudownie;) ale mąż marudzi zeby go odkladac bo pozniej nie bedzie chcial spac w lozeczku.
    Aczkolwiek lapie sie na tym ze zamiast zasypiac patrze na niego:) no i sie nie wysypiam:/

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tylko nad ranem sie przytulamy zanim mąż pójdzie do pracy.w ogole sie dziecię najlepiej uspokaja w swej kołysce.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• ania_29 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    ja spie od tygodnia z małym i jest cudownie;) ale mąż marudzi zeby go odkladac bo pozniej nie bedzie chcial spac w lozeczku.
    Aczkolwiek lapie sie na tym ze zamiast zasypiac patrze na niego:) no i sie nie wysypiam:/
    To ja się z chęcią zamienię, bo chciałabym, aby Natalka spała oddzielnie :) Marzę o przestrzeni w łóżku :D

201501145565.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 20:03

• Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój też miał takie krosteczki na buzi mówiono mi, że to ten rumień niemowlęcy inaczej trądzik ale zaczęłam jednak podawać małemu DELICOL do mleka i przeszło, dla tych na kp podaje się go przed lub po karmieniu- polecam bo krosteczki po 2 dniach zupełnie zniknęły. :) ja podaje mu 6 kropelek

Mój Mati nie je wcale w nocy; ostatni posiłek ma zazwyczaj o 23,24 max o 01.00 i śpi całą noc bez karmienia do 06.00 07.00 i jak ma ostatni posiłek to odpływa od razu. My karmiąc butlą kiedy to je 130 ml to odbijamy go 3 razy. ale w nocy już przy ostatnim podejściu do odbicia już śpi więc kładziemy go normalnie do łóżeczka na klinie , główką na bok i jest git :)

Mój mało gada bo ciągle ma w buzi smoka, ale będziemy go odzwyczajać bo nie może tak być.. bo co za dużo to nie zdrowo

Słuchajcie a jak u Was wygląda sytuacja ze sprawami łóżkowymi. Kurcze od kiedy mam dziecko jakoś nie mam ochoty na sex. I nawet nie chodzi o jakieś zmęczenie po prostu jakoś nie mam ochoty i już. Muszę coś z tym zrobić bo mąż zacznie ćwiczyć ten nadgarstek albo i dwa hehe http://emoticoner.com/files/emoticons/crazy-monkey/crazy-monkey-emoticon-186.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 11:08

mhsvp07w3ex0n696.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania a jak spiącą odlozysz to tez nie dziala?

czasem mam wrazenie ze z dziecmi to jak z malymi pieskami, bierzesz do siebie, pozwalasz na wszystko a pozniej oduczyc nie idzie;)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Ania a jak spiącą odlozysz to tez nie dziala?

czasem mam wrazenie ze z dziecmi to jak z malymi pieskami, bierzesz do siebie, pozwalasz na wszystko a pozniej oduczyc nie idzie;)
    Juz jedno podejście miałam i przez to zasnęła 2h później a obudziła się o stałej porze ;) Cwana bestia ;) Chyba że poczekam aż mocniej zaśnie, tylko że ja przy karmieniu też zasypiam :)

W dzień jak mi zaśnie i próbuję odłożyć, to od razu otwiera szeroko oczy i jest po spaniu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 11:08

201501145565.png
‹‹ 2398 2399 2400 2401 2402 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ