X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    Jonka,moze dopalacza mu dałaś? Redbula?:)
    Hm.. Wczoraj go zostawilam na chwile tesciowej.. Moze ona my cos dala :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 10:27

renia83 lubi tę wiadomość

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• magdalenka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za chwilę sie karmimy i wyruszam na miasto, muszę umówić się fryzjera, a zdecydowałam się na radykalne cięcie ! robię boba. I mam zamiar wstąpić do lidla bo są od dzisiaj ładne sukieneczki...i jeansy takie białe kwiaty. Zobaczymy.

• szpilka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Kochane po świetach, moj synus nie byl tak radsny jak 2 tyg temu u babci, ale bardzo marudny tez nie byl, troche nam sie tylko pory spania przekichały, bo jazda autem go uspiła a na spacer tez nie bylo jak wyjsc wrrr
    ale nie przeszkodziło mu to wstawac dzis w nocy co 2 godziny tyle dobrego, ze w miare potem zasypial

i jeszcze pytanie z kategorii wybitnie apetycznych
    młody robił juz po 3/5 kup dziennie a znow jestesmy na etapie ok 8 i to takich wodnistych/zelowatych (w takim sensie ze bez farfocli ala serek wiejski) od jakis dwoch tyg i nie wiem czy to znaczy, ze przyswaja wiekszość tego co jem czy moze ma mega biegunke a ja jestem dupa nie matka i sie nie zorientowalam
    dodam, ze sika normalnie, zachowuje sie normalnie i brzuszek go raczej nie boli

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z kupami nie pomogę, jak pisałam moja robi tylko w czwartki i niedziele heheh

ale pytanie mam z tych pieluszkowych....

2dady są za małe, a 3ki za duże....i nie wiem jakie pieluszki kupić???? może 2ki z innych firm są większe niż dady???

szpilka lubi tę wiadomość

• jonka91 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm.. czy to źle, że Filip śpi na mnie na brzuszku? Bo właśnie usłyszałam taką opinię, "bo się przyzwyczai i będziesz mieć problem".. zawsze mi się zdawało, że to dobre dla dziecka, że pogłębia więź i dziecko czuje się bezpiecznie.

• Ag... Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 pampki biale są spore- wieksze od dady

Malenq lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jonka91 wrote:
    hmm.. czy to źle, że Filip śpi na mnie na brzuszku? Bo właśnie usłyszałam taką opinię, "bo się przyzwyczai i będziesz mieć problem".. zawsze mi się zdawało, że to dobre dla dziecka, że pogłębia więź i dziecko czuje się bezpiecznie.

to bardzo dobrze ze tak spi

jonka91 lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq my wykanczami dwojki pampersa zielone i mysle ze sa mniejsze niz dada comfort fit dwojki, dwojki dada premium extra soft z pudła wydaja mi sie identyczne jak pampersy zielone, ale mnie teraz przestraszylas z tymi trojkami musze chyba na probe rozpakowac pudlo i zobaczyc

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jonka to najwyzej odzwyczajac bedziesz skoro teraz Wam tak dobrze, to rob jak dla Was najlepiej

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jonka właśnie teraz Natalka tak śpi. Kto by chciał pozbywać się takiego misia ze swojego ciała ;)

201501145565.png
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze żebyśmy spali tak często to ja rozumiem.. ale to jest max 3 razy w tygodniu. Teraz jak był chory to częściej, bo nie chciał sam spać w wózku, czy łóżeczku w ciągu dnia.
    Ach nie mam zamiaru słuchać ludzi którzy niby swoje dziecko odchowali, ale ich zabawa z dzieckiem polegała na przyczepieniu 1 zabawki do fotelika czy wózka i latanie po sklepach całymi dniami.. No nic nie będę się rozpisywała na ten temat, bo ciśnienie tylko by mi podskoczyło.
    Chciałam się tylko poradzić.. Bo może ja po prostu ZNÓW coś źle robię.. :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 11:27

• jonka91 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania_29 wrote:
    jonka właśnie teraz Natalka tak śpi. Kto by chciał pozbywać się takiego misia ze swojego ciała ;)
    mój też spał i było nam cudnie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jonka grrrrrrrrrrrrrrrr jak mnie qrwiają takie teksty "bo się przyzwyczai"..........
    wg tej teorii maleństwu należy wszystkiego odmiawiać bo SIĘ PRZYZWYCZAI.... :-/

• Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja odpowiadam że nawet jak się przyzwyczai to ja będę mieć problem a nie osoby które tak mówią! Zresztą jaki problem. Dla mnie to tylko przyjemność gdy Mała śpi mi na rękach, na brzuchu czy z nami w łóżku.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 11:35

jonka91, Malenq, Rybka1 lubią tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasami to ja myślę, że te "złote" rady tej osoby płyną z czystej zazdrości.. Bo ona jak przychodzi do Filipa to robi to wszystko, czego ja nie powinnam, bo się przyzwyczai typu wożenie wózkiem, czy noszenie na rękach..
    Wiecie ja jeszcze Filipa nie urodziłam, a już miałam powiedziane, jakie mam kupić pieluchy, słoiczki jakie są najlepsze, od razu mi mówiła, że lepiej karmić mm, bo ona też mleka nie miała i karmiła mm i jej córka jest zdrowa. Teraz jak nie robił kupki przez 1 dzień to już jaką herbatkę mam mu kupić i podawać. Co z tego, że na tym etapie dzieci kupkę robią już rzadziej.
    Z jednej strony ona chyba chce pomóc ale idzie jej to nieudolnie i te wszystkie rady wpuszczam jednym wypuszczam drugim uchem.
    Odcięcie od niej niemożliwe.. to siostra mojego M, przyszła chrzestna Filipa..
    Taka cudna sytuacja! :D
    Do tego jak ja się z czymś nie zgadzam to od razu na mnie napadają, że przecież ona tak robiła i dziecko zdrowe, wszystko ok. Więc ja się nie znam.. No nic koniec tematu, bo to temat rzeka.. :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 11:47

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jonka to olej jej rady, "jednym uchem wpuszczaj, drugim wypuszczasj"........ja też słucham często "złotych rad" ale mam je gdzieś.......

ja bym chciała żeby moja mała usnęła na moim brzuchu....niestety ona 1min nie poleży na brzuszku............

• jonka91 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może niedługo Kosia polubi brzuszek! Oby! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj nie wiem, uparte to to jak osiołek....hehehe

• ania_29 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    oj nie wiem, uparte to to jak osiołek....hehehe
    Moja też ;) Nie lubi leżeć na brzuchu i podnosić głowę, choć już pokazała że ładnie potrafi to robić :) Leniuszek :)

A ja siedzę z dojarą, bo muszę uzbierać mleko na czwartek. Oby jadła z butli...

201501145565.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bardzo bym chciała żeby Jas usnął na brzuchu u mnie ale to niemożliwe, bo bardzo tego nie lubi.

Pochodziliśmy godzinkę i wróciliśmy bo tak zimno brrr

‹‹ 2462 2463 2464 2465 2466 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ