*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja też kiedyś lubiła spać na brzuchu u tatusia albo u mamusi. I przynajmniej raz dziennie tak spała. A teraz nie chce... A też wszyscy straszyli, że się przyzwyczai. Niestety przeszło jej, a mamusi tego brakuje Ale nad ranem śpi ze mną przytulona i chociaż to mi zostało
Szpilka, u Igi też często są takie kupki mocno wodniste i też zastanawiam się czy to biegunka, ale później następna jest mniej "pływająca" więc chyba to normalne...?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 12:54
szpilka lubi tę wiadomość
-
U nas dzisiaj ciężka noc była. Ala obudziła się o 2:40. Dałam jej cyca i myślałam że dalej pójdzie spać a tu lipa. Wierciła się i jęczała. Do 6 ja nad nią czuwałam, potem do 8 mąż.. Zrobiła już dzisiaj 4 kupy. A łącznie dzisiaj przespała może godzinę...
-
Ag... wrote:teraz mowisz??
a tak serio mąż wczoraj mowi moze nie kladzmy go z nami w lozku bo sie przycwyczaji;) od razu mi sie przypomnialas:)
Ag..., Ewelina88, renia83, Rybka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurde moj juz sie przyzwyczail i to do jedzenia co 3h, na dodatek w nocy tez
Bylam w sklepie i byly akurat w promocji kaszki ryzowe, kupilam bananowa i malinowa. Chociaz musza jeszcze poczekac to mam okropna radoche, a z drugiej strony to nie wyobrazam sobie ze oli za chwile bedzie jadl cos poza mlekiem! -
nick nieaktualnyodwiedziłam aptekę gemini, portfel lżejszy o 200pln.......................
odwiedziłam ogrodniczy portfel lżejszy o 150pln,
księgarnię i znowu 100pln...........................
dostaliśmy się na prywatną wizytę do neurologa, z tydzień....Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 15:10
-
Według aktualizacji Światowej Organizacji Zdrowia (któraś Styczniowka wrzuciła tu najnowsze wytyczne jakiś czas temu) i dzieci na mleku matki i na mm powinny mieć rozszerzoną dietę po ukończeniu 6 miesiąca.
Ja myśle ze tak pod koniec 5 dam juz marcheweczke ale to będzie zależeć od dziecka czy gdzie jeść czy nadal będzie wypychać bo na sile napewno nie będę jej wkładać łyżki do gardła.
Te gerberki co niby pisze ze od 4 miesiąca to nic innego jak zwykły marketing, bo dziecko tego nie potrzebuje (tam jest koło 20 cennych składników a mleko matki ma ich ponad 700) takim producentom zależy żeby rodzic kupił jak najwcześniej bo kasa leci.Ewelina88, Rybka1 lubią tę wiadomość