*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hehe, ja właśnie wstałam i nadrabiam 2 dniowe zaległości na forum
Dziś w końcu mam dzień wolny! W końcu zajmę się bałaganem domowym..
Marta, Sis ja też jestem z okolic Warszawy, tyle że z Marek
A co do imion dla dzieci my już od dawna mamy wybrane, choć ja bym troszkę namieszała. Dla chłopca jest Filip (juz teraz Mąż nakazał mi do brzuszka mówić Fifi, bo innej opcji jak chłopak nie ma o_O, ja bym wolała dziewczynkę ), choć dla chłopca wolałabym Krzyś. Dla dziewczynki wybrane jest Gabrysia, ja wolę Weronikę ale i tak wszystkie imiona mi się podobają.
Jest opcja w naszych rodzinkach, że mogą pojawić się bliźniaki, z czego byśmy bardzo się cieszyli.. Zobaczymy co jest nam pisane na pierwszym USG. Tak jak pisałyście, również wyznajemy zasadę, aby Dzieciątko było zdrowe:) -
Witam z rana Mnie wczoraj wieczorem brzuch bolał dość mocno, ale trwało to może z 2 minuty.. A tak to czasami zakłuje. Ja jem normalnie, ale spodnie już cisna w brzuch Aaaa no i najważniejsza wieść - wczoraj dzwoniłam do lekarza prywatnie. Zapytałam go kiedy mam przyjść, żeby było widać już serduszko. Opisałam sytuacje z gine z nfz. No i on stwierdził, że nie ma co czekac do 20 maja, jak przyjde 14-tego w środe to powinno być juz widac Troche sie krępuje, bo to jednak facet a nie kobieta.. No ale ponoć dobry fachowiec, więc trzeba sie poświęcic a tak z innej beczki - ile u Was kosztuje wizyta z usg??
-
nick nieaktualny
-
No postaram sie nie krępować, no ale wiecie.. chłop to chłop..
Cookie ja tez jestem z Siemianowic Śląskich. Jako zdjęcie ustawione masz zdjęcie z profilu FB mojej znajomej Oli. I zastanawiam sie.. Ola z tego co wiem to dzieci jeszcze nie ma.. Dlaczego używasz jej zdjęcia? -
Ja za wizyte płacę ponad 200. Ostatnio z cytologia i usg zapłaciłam 300. Ale to przed ciążą.
A co do bólu to dzisiaj rano nie czułam juz tak piersi. Może troche brodawki mnie bola i tyle. Z brzuchem dalej spokój.
Miłego dnia Wam życzęwww.styczniowki2015.phorum.pl -
Ja tez mam wzdecia i juz wczoraj mialam pytac jak sobie z tym radzic. Zjem sniadanie w postaci bulki czy dwoch i zaraz mam brzuch jak balon, juz nawet powiedzialam do swojego ze skoro teraz mam taki wielki brzuch majac wzdecia to co dopiero bedzie pozniej
Mnie dzis wyjatkowo nic nie boli, wczoraj bardzo rzadko wiec chyba brzuch powoli odpuszcza. Jedynie piersi i sutki daja o sobie znac ale nie mam nic przeciwko przynajmniej wiem, ze jestem w ciazy Po domu chodze bez stanika ale jak chce sie przytulic do swojego albo jak sie klade spac to jest maly problem bo boli. Zawsze mialam male cycki ale przynajmniej teraz moge cieszyc sie troche wiekszymi -
U mnie to sama wizyta 180 zł a do tego USG itp itd. Bardzo duże pieniądze. Ale ja płacę ubezp. prywatne 150 zł miesięcznie i mam wszystko w pakiecie (nie tylko gin ale ogólnie).
I chodzę do babki też chodziłam do faceta ale się przeniósł daleko i polecił mi ją, jestem bardzo zadowolona. Jak poszłam na wizytę teraz, że się udało to mnie wyściskała A młoda babeczka.
U mnie też dziś leciutkie mdłości a tak po za tym ok. Biorę się za sprzątanie