X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Wiola25 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha agatte ja też całe życie małe cycki mam :D ciesze sie, bo juz zrobiłay sie pełniejsze :p co do sutków to je czuje, ale nie az tak zeby nie dało sie chodzic w staniku czy przytulic ;) Co do wzdęć.. pracuje w biurze i jak siedze to rozpinam sobie gacie :p Jak gdzies ide to znowu zapinam ;)

Aagnieszkaa lubi tę wiadomość

km5s2n0alr7h8mz0.png200604293338.png
  • Wiola25 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gonek kliknij sobie w mój suwak i przeniesie Cie na taka stronke. Tam możesz stworzyć swój suwaczek. Jak Ci sie tamte nie podobają to wpisz sobie w google "suwaczek ciążowy" i wejdz na obojetnie jaka strone i sobie poszukaj tego co Ci sie spodoba. Jak juz Ci sie utworzy to skopiuj adres suwaka url. Natępnie wejdz na BBF w ustawienia, społeczność i tam w to okienko przeklej skopiowany link :) Zapisz zmiany i ciesz sie suwaczkiem :)

• gonek Przyjaciółka

Wysłany: 9 maja 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoras z Was jest z woj.lubuskiego?:-)

Ja chodze do kobietki,duzo kasuje ale ma nowoczesny sprzet...do szpitala bede musiala dojechac 20km ale opieka tam jest rewelacyjna...i od poczatku zastanawiam sie jak to zrobic,bo jeden syn juz duzy,ale drugi ma dopiero 4latka i jakbym zaczela rodzic w nocy to przeciez nie zostawimy go w domu,a nie mamy za bardzo kogo prosic o pomoc...z drugiej strony moje dzieci przychodza na swiat po terminie i zawsze leze w szpitalu pod koniec ciazy,co mnie tez martwi bo zaplacze sie za tym malym...oj mam nadzieje,ze tym razem bedzie inaczej i zaczne rodzic rano,sama,bez kroplowki i po dwoch dobach wyjde...MARZENIA:-)
    A teraz na zakupy...rybka na obiad i ciasto z bita smietana i truskawkami:-)

Wiola25 lubi tę wiadomość

f2w3rjjguyawgot1.png
  • gonek Przyjaciółka

Wysłany: 9 maja 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje Wiola...cos tak probowalam ale nie wychodzilo,jak wroce to sprobuje jeszcze raz:-)

f2w3rjjguyawgot1.png
  • gonek Przyjaciółka

Wysłany: 9 maja 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm...udalo sie,choc nie do konca bo calkiem inny suwaczek wybralam :-) jeszcze raz dzieki za pomoc:-)

f2w3rjjguyawgot1.png
  • Wiola25 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gonek wrote:
    Hmm...udalo sie,choc nie do konca bo calkiem inny suwaczek wybralam :-) jeszcze raz dzieki za pomoc:-)

To super :) Zawsze możesz sobie wybrać inny ;) ja 3 razy zmieniałam ;)

• Agataa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.loth wrote:
    Jak się tu nie zagląda przez cały dzień, to potem ciężko nadrobić :)
    Ja jestem z Wrocławia.

To musimy się kiedyś na jakiś spacer razem wybrać :)
    Gdzie chciałabyś rodzić, o ile sobie już jakiś szpital upatrzyłaś? :)

Ja chodzę do faceta, nie poszłabym do kobiety (słyszałam wiele opinii, że są one mniej delikatne). Jest b. sympatyczny i zawsze delikatnie mnie bada, ba nie wprowadza nerwowej atmosfery, czuję się luźno to też takie badanie nie jest jakimś koszmarem :) Ja czasem płacę czasem nie, zalezy czy uda mi się załapać na termin z nfz, czy prywatnie, ale tak ok. 100zł wynoszą mnie wizyty.

p19u3e3kzv3sw8vu.png
  • Wiola25 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mniam mniam ciasto z truskawkami .... mmm :)

Maraska lubi tę wiadomość

• Agataa Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiola25 wrote:
    Mniam mniam ciasto z truskawkami .... mmm :)

ale zrobiłaś mi smaka :(

p19u3e3kzv3sw8vu.png
  • Wiola25 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny tak chwalicie tych facetów, że jestem coraz bardziej przekonana, że dobrze robie, że ide do chłopa na wizyte :) Wiedziałam, że rejestracja na tym forum przyniesie same dobre rzeczy :)

Ag... lubi tę wiadomość

• Agula92 Ekspertka

Wysłany: 9 maja 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też chodzę do ginekologa mężczyzny prywatnie, a płacę 70 zł. Wczoraj chciałam spróbować iść do innego z NFZ i byłam u niego pierwszy i ostatni raz. Najpierw mnie opieprzył po co ja robiłam betę przecież to i tak nic nie znaczy, bo może być puste jajo płodowe, potem zaczął opowiadać, że gdzieś tam za granicą to dopiero bym szła na badanie w 12 tygodniu ciąży i na pewno nie badałby mnie lekarz tylko położna no a potem zaczął się użalać, że on tutaj pracuje na umowie śmieciowej coś o socjalizmie pieprzył..masakra. Dlatego wracam do mojego lekarza.Co do objawów, to bóle brzucha ustały, ale od wczoraj mam straszne zawroty głowy

• Ag... Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agula poważnie? trzeba złożyć skarge na takiego to mu pomogą skrócić jego męki na umowie śmieciowej!

Maraska lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Wiola25 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Agula poważnie? trzeba złożyć skarge na takiego to mu pomogą skrócić jego męki na umowie śmieciowej!

Popieram! Facet bez mózgu.. :/

Ja płace 80 zł za wizytę plus 40 zł za usg :p u lekarza jeszcze nie byłam ani razu, ale słyszałam, że jest bardzo fajny i sympatyczny

• Agula92 Ekspertka

Wysłany: 9 maja 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nagrałam go na dyktafon w komórce, ale już końcówkę rozmowy i już nie mówił w tym momencie o tej swojej umowie...a szkoda bo chyba bym coś z tym zrobiła.

• Ag... Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha. dobra jestes!

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Martaaa Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agula wystaw mu opinie na znanylekarz - niech inne kobitki też wiedzą, co je może spotkać.

relgh371rphwpz6l.png
  • gonek Przyjaciółka

Wysłany: 9 maja 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takiego lekarza to bym ochrzanila na miejscu...
    Dobrze kobietki,biore sie za to ciasto...jakby ktoras miala ochote to zapraszam ;)

Wiola25 lubi tę wiadomość

f2w3rjjguyawgot1.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Nix. rozgość się :)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie jadę busem Krk -Katowice i stoję:/, czekam na brzuszek co by mi ludzie miejsca ustąpili :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 12:53

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Agataa Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratulacje Nix :)

Ja mimo tego, że swojego uwielbiam, to go zmienię, an lekarza ze szpitala w którym chcę rodzić, ale to może w 2 trym się przeniosę. Z tego co słyszałam, to u mnie w mieście strasznie dużo biorą niektórzy... Jeden to potrafi za wizytę skasować 400zł... i przyjmuje np o 1 w nocy na wizytę.

p19u3e3kzv3sw8vu.png
‹‹ 24 25 26 27 28 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ