*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiola mam to samo, tez sobie guziczek odpinam jak siedze na kursie czy cos Bo w domu to lubie chodzic luzno ubrana glownie wskakuje w dres wiec problemu nie ma.
Co do lekarza to masakra, jak mozna takie rzeczy gadac. Niektorzy to nie powinni miec prawa wykonywania zawodu.
Ja pamietam jak bylam w Polsce prywatnie u jednego gina to kazal mi robic irygacje pochwy jogurtem naturalnym, myslalam ze padne Dziwne ze tyle lat wykonuje swoj zawod i jeszcze nikt go nie poinformowal, ze bakterie w pochwie a te w jogurcie to dwie rozne rzeczy ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 13:11
-
Byłam dzisiaj na becie znowu i wynik mam ponad 25 000. Tyle razy robiłam już bete i widziałam niskie wyniki albo <1,2 że bardzo mnie cieszy ten wynik.
Ja już w domu. Wyszłam sobie dzisiaj przed 11 bo nie miałam za bardzo pracy i zrobiłam obiadek w domu: młode ziemniaczki, rybka i sałata ze śmietanką. Przyśniło mi się to dzisiaj i zrobiłam.
Zadzwoniłam po męża i wspólnie z synkiem zjedliśmy obiad - normalnie jak w niedzielę.Ag..., Agataa, Martaaa, Wiola25 lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Ostatnio miałam mało czasu i na chwilkę tu zaglądałam. Cieszę się, że tak dużo nas tu jest. Witam wszystkie nowe koleżanki!!!
No i mam ochotę na to ciasto z truskawkami, o którym było wspomniane. Walczę sama ze sobą, żeby po truskawki pojechać. Mmm...www.styczniowki2015.phorum.pl -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale naskrobałyście od wczoraj
U mnie samopoczucie kiepskie, pobolewa mnie podbrzusze jajniki na zmiane daja znać o sobie i to dziwne ciągnięcie w pachwinie dokucza. Zalecenie ginki to zwiększyć dawkowanie dupka 3 x1. Wizyta za tydzień.
-
nick nieaktualny
-
Ale zglodnialam przez Was Ja dzis tak samo jak Maraska, musli z owocami i jogurtem naturalnym (zurawina obowiazkowo, w ciazy wrecz wskazana).
Ale mi smaka narobilas tym grillem. Kielbachy nie lubie ale cos innego z grilla bym skonsumowala Jak bedzie cieplo to namowie Swojego zebysmy poszli nad jezioro czy do parku grilla sobie zrobic
Co do dresu po domu to jeszcze ok, ale zastanawia mnie co ja ubiore jak mi brzuch (i niestety dupa) urosnie... w sumie ubrania ciazowe w ogole mi sie nie podobaja i mysle ze po prostu bede chodzic w tym co lubie ale kupie rozmiar mam nadzieje ze tylko o jeden wiekszy
-
Agataa wrote:To musimy się kiedyś na jakiś spacer razem wybrać
Gdzie chciałabyś rodzić, o ile sobie już jakiś szpital upatrzyłaś?
Koniecznie
Ja raczej będę rodzić na Borowskiej, bo tam pracuje mój lekarz. Poza tym mam z góry wskazania do cesarki, więc pewnie będzie planowana