X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nix dobrze to wykombinowałaś:) ojj Ag.. współczuję, ja codziennie jak jeżdżę do pracy godzinę w ścisku stoję, więc wiem co to znaczy..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 12:57

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• Ag... Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma lekko. Problem w tym, ze jestem po obiedzie:) ratuje się butelką wody żeby dojechał w moim brzuchu do domu:)

Maraska lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • agattee Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiola mam to samo, tez sobie guziczek odpinam jak siedze na kursie czy cos :P Bo w domu to lubie chodzic luzno ubrana glownie wskakuje w dres wiec problemu nie ma.

Co do lekarza to masakra, jak mozna takie rzeczy gadac. Niektorzy to nie powinni miec prawa wykonywania zawodu.
    Ja pamietam jak bylam w Polsce prywatnie u jednego gina to kazal mi robic irygacje pochwy jogurtem naturalnym, myslalam ze padne :D Dziwne ze tyle lat wykonuje swoj zawod i jeszcze nikt go nie poinformowal, ze bakterie w pochwie a te w jogurcie to dwie rozne rzeczy ;P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 13:11

wff22n0ab6iac00e.png
  • Wiola25 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe Agattee ja tez w domu w porozciąganych dresach :) po co ma mnie cos ugniatac jeszcze w domu ;)

km5s2n0alr7h8mz0.png200604293338.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam dzisiaj na becie znowu i wynik mam ponad 25 000. Tyle razy robiłam już bete i widziałam niskie wyniki albo <1,2 że bardzo mnie cieszy ten wynik.

Ja już w domu. Wyszłam sobie dzisiaj przed 11 bo nie miałam za bardzo pracy i zrobiłam obiadek w domu: młode ziemniaczki, rybka i sałata ze śmietanką. Przyśniło mi się to dzisiaj i zrobiłam.
    Zadzwoniłam po męża i wspólnie z synkiem zjedliśmy obiad - normalnie jak w niedzielę.

Ag..., Agataa, Martaaa, Wiola25 lubią tę wiadomość

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiola25 wrote:
    Hehehe Agattee ja tez w domu w porozciąganych dresach :) po co ma mnie cos ugniatac jeszcze w domu ;)
    I też siedzę w dresach:)

Wiola25 lubi tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze 10 min i też zmieniam outfit na dresowy:)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Martaaa Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde ja to się zastanawiam za miesiąc w czym będę chodziła po mieście :) bo w domku to oczywiste że dresiki hehe

Dresiary z nas :P

relgh371rphwpz6l.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio miałam mało czasu i na chwilkę tu zaglądałam. Cieszę się, że tak dużo nas tu jest. Witam wszystkie nowe koleżanki!!!

No i mam ochotę na to ciasto z truskawkami, o którym było wspomniane. Walczę sama ze sobą, żeby po truskawki pojechać. Mmm...

• gonek Przyjaciółka

Wysłany: 9 maja 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki ciasto wyszlo pyszne,nawet nie pieklam biszkoptu tylko nasaczylam te biszkopty do tiramisu,zalalam ubita smietana,truskawki,malinki,galaretka i gotowe...a na obiad dzis tez rybka,mlode ziemniaki i salata:-)

f2w3rjjguyawgot1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o rany jakie pyszne ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pozazdrościłam ;)

waśnie objadam się musli z wkrojonymi truskawkami, bananem melonem żurawiną oblane jogurtem ;)
    DO tego dobry filmik i nic więcej nie potrzeba ;)

• Aga_502 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale naskrobałyście od wczoraj ;)
    U mnie samopoczucie kiepskie, pobolewa mnie podbrzusze :( jajniki na zmiane daja znać o sobie i to dziwne ciągnięcie w pachwinie dokucza. Zalecenie ginki to zwiększyć dawkowanie dupka 3 x1. Wizyta za tydzień.

Kacper <3 :) :) :) 20.03.2017 - 1080g - 27tc
    dqpranliysvka661.png
    Gabrysia <3 :):):) 25.09.2015 -2470g - 35t2d
    relgdf9him4y17cs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a czemu ona Ci tak ładuje ten Duphaston ?

Pobolewanie łączy z niedoborem progesteronu ?

• Aga_502 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po owulacji miałam ciągłe plamienie aż do @. W tym cyklu plemienia nie było a pojawiła się fasolka.

Kacper <3 :) :) :) 20.03.2017 - 1080g - 27tc
    dqpranliysvka661.png
    Gabrysia <3 :):):) 25.09.2015 -2470g - 35t2d
    relgdf9him4y17cs.png
  • renia83 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki a my właśnie wtrąbiliśmy kiełbache z grilla :) taki mnie smaczek dopadł a i pokochałam wodę z sokiem malinowym :D eureka :D no i oczywiście też zaliczam się do dresiarek ;) buziolki dla was wszystkich :)

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • Agataa Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no a ja po kolacji > sałatka, rzodkiewka (z ogródka oczywiście) z łososiem i jajkiem w sosie oliwa cytrynowa + zioła PYCHA i lekko :)

U mnie dziś dobrze, nie mdliło mnie, humor mam dobry więc się cieszę :)

p19u3e3kzv3sw8vu.png
  • agattee Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale zglodnialam przez Was :D Ja dzis tak samo jak Maraska, musli z owocami i jogurtem naturalnym (zurawina obowiazkowo, w ciazy wrecz wskazana).

Ale mi smaka narobilas tym grillem. Kielbachy nie lubie ale cos innego z grilla bym skonsumowala :P Jak bedzie cieplo to namowie Swojego zebysmy poszli nad jezioro czy do parku grilla sobie zrobic :)

Co do dresu po domu to jeszcze ok, ale zastanawia mnie co ja ubiore jak mi brzuch (i niestety dupa) urosnie... w sumie ubrania ciazowe w ogole mi sie nie podobaja i mysle ze po prostu bede chodzic w tym co lubie ale kupie rozmiar mam nadzieje ze tylko o jeden wiekszy :D

wff22n0ab6iac00e.png
  • A.loth Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agataa wrote:
    To musimy się kiedyś na jakiś spacer razem wybrać :)
    Gdzie chciałabyś rodzić, o ile sobie już jakiś szpital upatrzyłaś? :)

Koniecznie :)
    Ja raczej będę rodzić na Borowskiej, bo tam pracuje mój lekarz. Poza tym mam z góry wskazania do cesarki, więc pewnie będzie planowana :)

o14815nmahj2bgg1.png
  • Martaaa Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś rodzinka wpada i będzie grill :) nakupowałam jak szalona hehe.

Moje Drogie Warszawianki - a Wy myślicie już coś gdzie będziecie rodzić?

relgh371rphwpz6l.png
‹‹ 25 26 27 28 29 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ