*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
My też dziś szczepieni, młody płakał tylko przy pneumo ale za to jak i też nam wybiło 7kg - czuję w nosidełku a raczej w krzyżach
I śpi dziecię również, jak nie on no ale lepiej żeby to przspał niż przemarudził.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 16:41
kasiakra, szpilka, Wiki81 lubią tę wiadomość
-
jestem totalnie glupia z tego zywienia.
rozumiem ze na poczatek po warzywku- raz dziennie?
jak z kaszkami? jakies zupki, milion przepisow ae nikt nie poda tego w jakiejs rozsadnej propzycji np tygodniowy schemat jak powinien wygladac:/ co ile razy dziennie. czy jak mu dam warzywko to juz mam nie dawac kaszk albo owocu- ehh trudne to!
kiedy sie wprowadza sniadanka, obiadki, deserki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 17:02
-
nick nieaktualnyA ja dzisiaj nie pojechałam na szczepienia i już............
byłam u neuro godzinę czasu z małą, naciskała ją, ćwiczyła itp.
diagnozy wzmożonego napięcia nie mamy, ale powiedziała że lekkie napięcie jest, pokazała kilka ćwiczeń na całe ciałko, plus mam kilkadziesiąt razy dziennie naciskać pod brodą u małej, aby pobudzać odruch ssania (to na problem, że nie chce z piersi jeść)....i powiedziała, że wszak ona nie widzi związku między szczepeniem, a tym problemem, i nie widzi przeciwwskazań do kolejnego szczepienia, ale decyzję pozostawia nam, bo może się mylić.........
więc nie pojechałam.........nie wiem co zrobię w przyszłym tyg. - to już ostatni termin, bo to będzie 8tydz po pierwszym szczepieniu..........
mąż mnie nie wspiera....mądry dzisiaj chciał szczepić, a sam na 2dni wyjeżdża na szkolenie, a ja zostałabym sama z dzieckiem po szczepieniu -
nick nieaktualnyAg... wrote:jestem totalnie glupia z tego zywienia.
rozumiem ze na poczatek po warzywku- raz dziennie?
jak z kaszkami? jakies zupki, milion przepisow ae nikt nie poda tego w jakiejs rozsadnej propzycji np tygodniowy schemat jak powinien wygladac:/ co ile razy dziennie. czy jak mu dam warzywko to juz mam nie dawac kaszk albo owocu- ehh trudne to!
kiedy sie wprowadza sniadanka, obiadki, deserki? -
Witajcie,
Czy ktoras z Was miala latana laserowo siatkowke? Po takim zabiegu zajmujecie sie dziecmi normalnie, chodzi mi o noszenie, podnoszenie dziecka? Ja mam miec niebawem i zastanawiam sie co bedzie po zabiegu, Mala ma dopiero 3 miesiace i jest coraz ciezsza..
Pozdrawiam!Justynka881 -
nick nieaktualnyHeh, a my dalej bez szczepienia. Jedynie mamy 2 dawkę na WZW. Robiliśmy na własną rękę próby wątrobowe. Jedne minimalne spadły, drugie wzrosły Czyli dalej ponad 2 x za wysokie. Bilirubina już prawie w normie. Dziś wieczorem mamy konsultację u lekarza chorób zakaźnych, żeby klepnęła że możemy w tej sytuacji szczepić. Chociaż ja nie jestem przekonana.
-
nick nieaktualnyAg... wrote:Malenq ale jak nie podejmiesz decyzji o szczepieniu to co zrobisz? kiedy mozesz ewentualnie ponownie probowac? czy wogole juz olewasz szczepienia?
-
Maud11 wrote:Ag mam to samo. A w tych książkach co zamówiłaś tego nie ma? Też je chciałam zamówić żeby się coś rozjaśniło.....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 17:28
-
To nie ja... Jak weszłam na forum to szybko szukałam jakiegoś awatara w necie bo miałam nowy komp i zero swoich zdjęć. A to mi przypadło do gustu, bo nawet podobna postać i mam też takie zdjęcie, jak sobie na skraju takiego kamienia nad morzem siedzę Potem mi się już nie chciało zmieniać
Ja jeszcze nie dowiadywałam się o żywieniu ale patrzyłam jak robiła to moja szwagierka, że zaczynała tak jak zalecali, od 1 łyżeczki w ciągu dnia warzywka potem jak nic się nie działo to 2 itd a wieczorem oprócz tego do snu jedną miarkę kaszki do mleka.
Też muszę zakupić jakieś publikacje
Lubię też oglądać o tym vblogi
https://www.youtube.com/watch?v=OTnLlhYyAyk
https://www.youtube.com/watch?v=Odp8eNIdNfI
Relaksują mnie te filmiki -
nick nieaktualnyJa dostałam taką książeczkę z BoboVity - Poradnik żywienia z Planem 5 kroków, tam też jest coś opisane - to właśnie te kroki to po kolei co się wprowadza.
Nie wiem czemu dostałam od nich paczkę, nie pamiętam żebym się rejestrowała, chyba że to te dane podane w szpitalu
Oni wysyłają też słoiczek marchewki -
Maud11 wrote:Ja dostałam taką książeczkę z BoboVity - Poradnik żywienia z Planem 5 kroków, tam też jest coś opisane - to właśnie te kroki to po kolei co się wprowadza.
Nie wiem czemu dostałam od nich paczkę, nie pamiętam żebym się rejestrowała, chyba że to te dane podane w szpitalu
Oni wysyłają też słoiczek marchewki