Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    U nas wszyscy podejrzewali ciążę bo w 3 miesiące zorganizowaliśmy ślub :)
    A to musieli być zaskoczeni jak się pojawiłaś w sukni bez brzuszka :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenka wrote:
    A to musieli być zaskoczeni jak się pojawiłaś w sukni bez brzuszka :p

Nie, wymyślili nową teorię- że poroniłam a skoro ślub był już zorganizowany to nie mogliśmy odwołać hahha

• MartaKD Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy juz tak zawsze będzie? Ze będę się martwiła o każdą infekcję,każdy katar,każdy kaszel... Ech...

ug37df9hvpghw3yg.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rok temu dokladnie miałam ostatni okres:) podawałam datę 15 kwietnia u ginekologa i od tego dnia miałam wyliczany termin porodu.

Ag..., blador, jonka91, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    Czy juz tak zawsze będzie? Ze będę się martwiła o każdą infekcję,każdy katar,każdy kaszel... Ech...

yyy- tak;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my bylismy 6 lat razem jak sie zareczylismy, slub 1,5 roku pozniej. Na młodego to juz kazdy czekal w rodzinie;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 13:46

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • blador Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD ja tez 15.04 ;) chyba tak ;(

relgh3718o9n8rtv.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    U nas wszyscy podejrzewali ciążę bo w 3 miesiące zorganizowaliśmy ślub :)

U nas to samo bi wyszłam za mąż zaraz po maturze.

Niektóre dziewczyny jeszcze z podstawówki takie wredne były ze po iluśtam latach milczenia nagle pisały wiadomości "gratulacje, jak tam wasze dziecko"

Trochę im szczenka opadła jak mała pojawiła sie dopiero po 7 latach kiedy większość z nich jeszcze w panienstwie miały juz po troje dzieci

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • MonikaJ Ekspertka

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 12:24

201501064565.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś odpuszczam spacer, mały śpi cały czas po szczepieniu z małymi przerwami na jedzenie...u kogoś po szczepieniu dzisiaj tak samo?

• blador Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie spał godzinke, pozniej plakal tak ze 3 razy sie zaniosl, zjadl, ulal chyba tyle ile zjadl i bawimy sie

relgh3718o9n8rtv.png
  • kasiakra Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenka wrote:
    Ja dziś odpuszczam spacer, mały śpi cały czas po szczepieniu z małymi przerwami na jedzenie...u kogoś po szczepieniu dzisiaj tak samo?
    Kuba też śpi dziś po szczepieniu, nawet teraz je na śpiocha.

relgtgf6uee8xud8.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przebrnelam witajcie

jestesmy po szczepieniu mlody wazy 5600, olal doslownie sluzbe zdrowia, bo po rozebraniu najpierw osikal przewijak, potem wage a na koec byl pierd z mala kupa i kafelki tez trafil, przy szczepieniu troche plakal ale gorzej bylo przy badaniu i ubieraniu, w domu zasnal raz na godzine a teraz spi na spacerze

Kawa to moze byc zastoj mam tak bardzo czesto, leczenie to oklady z kapusty cieply prysznic czeste przystawianie u mnie najlepiej dziala znalezienie zablokowanego kanalika i udroznienie przez wycisniecie mleka i tego "zsiadlego" ktore blokuje kanalik, potem mleko strzela na pol metra w dal

co do chcrzcin to ksiadz mowil tylko zeby chrzesni poszli do spowiedzi i do komunii, ale bez karteczek zaswiadczen ze swoich parafii, on generalnie jest bezproblemowy i do nas przyjezdzaja pary na sluby i chrzty jak jest problem gdzie indziej (dodam ze za chrzest nic nie wzial na koledzie tez nie zawsze bierze)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłyśmy na spacerze. Jest dużo cieplej niż wczoraj ale wiatr dalej głowę urywa i robi opór dla wózka. Zgrzałam się jak nie powiem co ;)

201501145565.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mała dziś jest bardzo grzeczna ale i tak męcząca bo 2,5h zabawy i 20 minut drzemki i tak od rana, śniadanie jem na raty.

Trze oczka, pada wykończona a po 20 minutach śmieje się w łóżeczku wyspana jakby całą noc spała...

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przed slubem razem mieszkalismy w obecnej parafii, ksiadz jak pisalam bezproblemowy, slub bralismy w mojej rodzinnej i ani na naukach ani u p1oszcza problemu nie bylo, razem jestesmy prawie 12 lat, zareczeni 10, mieszkamy 6, malzenstwem 4

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 22:49

magdalenka, Ag..., ania_29, szpilka, Ewelina88 lubią tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • MonisiaK Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podziwiam Was, że macie czas na forum :D Ja na fb zaglądam, bo mnie powiadamia na telefonie... Ale do kompa nie siadam, a żeby nadrobić Was to musiałabym Blankę sprzedać na parę godzin :D

Ja też się obudziłam bo było mi zimno, w nocy miałam bardzo nawalone cycki, może to od Karmi? Miałam ochotę więc napiłam się jak mała usnęła... Pije Femaltiker i tak nie działa, a tutaj po Karmi kamyczki dwa, a mała jak na złość postanowiła spać i spać i musiałam ją na śpiocha wziąć, żeby sobie ulżyć...

ex2b9vvj4jxe17l2.png
    km5siei3wv50qtno.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam już dawniej zapytać: Selene to Ty jesteś na awatarze tutaj? I Isabelle-co Twój przedstawia?

ug37df9hvpghw3yg.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aa i wiem juz, ze nie mam gdzie wracac po macierzynskim, dzwoniła kadrowa w innej sprawie i przy okazji mnie poinformawała, ze bedę musiała cos podpisać gdyby nie wrociła ta babka za ktora mam zastepstwo (jezeli to zwolnienie za porozumieniem stron to niech sie kopna w tyłek, bo im nie podpisze, po macierzynskim bym zasilku nawet dla bezrobotnych nie dostala przez 3 miesiace jak pracy nie znajde)no ale przynajmniej wiem na czym stoje

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
‹‹ 2531 2532 2533 2534 2535 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ