*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
DROGIE STYCZNIÓWKI;)
Ostatnią rzeczą, która chciałam było zepsucie Waszych relacji na forum... Przyznaje... Czytałam, ale po 2-3 dniach sie ujawniłam widziałam jednak jakie miałyście relacje kilka dni wstecz ... To co sie teraz tutaj wydarzyło to przykre... Nigdy nie chciałam zostać do porównana beki z mamusiek... I mysle ze nie bylo to bezpośrednio do mnie. Ale niestety czuje sie współwinną zaistniałej sytuacji... Wiec po raz kolejny przepraszam;)Esplayaa lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-71096.png -
loki-koki wrote:ja jakis czas temu próbowałam dołączyć chyba ok pażdziernika 2014 ale miałam pojechane ze wozek kupuję używany i to jest przyjazne przywitanie nowych koleżanek ha ha ha nawet nie chce mi się tego komentować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 18:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jejuuu dziewczyny co się tutaj stało!!? Pierwszy raz coś takiego paskudnego zadziało się tutaj na forum,aż ciężko jest czytać.
Zqchowajmy kulture oraz zasady zeby najlepiej nic nie pisqc jak emocje biora górę nad rozsądkiem.
Prosze sie nie fochować,ani nie kłócić i zapominamy o tym co sie tutaj zadziałoszpilka, Paula44 lubią tę wiadomość
-
Gwiazdeczko miałam nie pisać już, ale odpisze;) na moja mloda na wzdęcia działają tylko przyprawy korzenne zjadane przeze mnie... Np pierniki;) nie wiem czemu tak się dzieje... Ale działa zawsze... Jak nie zjem to brzuch ma jak kamień... Pręży sie i stęka... A jak zjem jak ręką odjął... Dodam, ze karmie piersią...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 20:58
https://www.maluchy.pl/li-71096.png -
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:ale napiszcie mi "CO SIĘ STAŁO" że teraz po roku, kiedy są już styczniówki 2016, WY teraz dołączacie???
kurczę no nie mogę uwierzyć, w to że nie miałyście jak wcześniej pisać....
cały czas mnie to ciekawi..............
taka fajna paczka ze styczniówek 2015, a WY tylko czytałyście????
jejkuuuuuuuuuuu ja bym zwariowała, żebym nie miała się wtrącić a jakąś rozmowę itp.
Gwiazdko u nad LINOMAG się sprawdza....
Ja dopiero teraz się odezwałam, bo nie chciałam by ten wątek się zakończył, gdy przeniosłyście się na zamknięte forum. Chciałam wraz z nowymi dziewczynami kontynuować go, byście nie musiały go odświeżać, by zniknąć z pierwszej strony.Paula44, Malenq lubią tę wiadomość