*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć nowe mamusie,
Trochę przykro ze odezwalyscie sie po całych 2590 stronach...
No cóż, rzeczywiście jesteśmy teraz na innym forum, wiec życzę wam dobrych, budujących dyskusji, długich forumowych przyjaźni i zdrowia dla waszych maluchów.Malenq, Ewelina88, Zuzula lubią tę wiadomość
-
MamaUli wrote:Dziewczyny to ja się pożegnam, co prawda nie czytałam Was wcześniej... I nie chce sie narzucać..
Zaczęłam mieć podobne odczucia, jak MamaUli
Nie śledziłam regularnie wątku.Napisałam, ze prawie rok Was podczytuję, ale to nie znaczy, że śledziłam regularnie. Widziałam, ze w maju się pojawił.Po jakimś czasie zobaczyłam, że dziewczyny tutaj są tak bardzo aktywne i tak się to wszystko rozrosło. Teraz, być może dlatego, że moje dziecko daje mi więcej czasu, zaglądnęłam tutaj i przeczytałam, że czesc Mam zaczyna się wycofywać. Po prostu się odezwałam. Ale dzisiaj odniosłam wrażenie, że komuś tutaj przeszkadzamy... -
Dziewczyny nikomu nie przeszkadzacie - to jest forum otwarte - każdy może pisać. Tylko nas dziwi ze my się przenosimy na inne forum a tu nagle tyle nowych dziewczyny. Piszcie sobie ile chcecie. Większość ze starych styczniówek i tak juz tutaj nie zagląda. Stworzyłyśmy naprawdę fajną paczkę i szkoda ze wcześniej się nie odezwałyście - byłoby więcej powodów do radości . No trudno..
-
Ech dziewczyny...tak jak pisała Ag... i Ewelina88 forum jest otwarte i podejrzewam,że i tak odezwało się kilka z kilkudziesięciu czytających "styczniówek".Każda ryzykowała piszac tutaj o swoich prywatnych sprawach,tym że przeczyta to więcej osób.I każda podczytująca miała swój powód do nieoddzywania się.Moim osobistym powodem była praca pochłaniająca siły fizyczne i nastoletni syn epileptyk,w dyskusje się nie wdawałam bo wiedziałam,że może zajrzę tu dziś na 5 min a następnie może za 2-3 tyg,zresztą nie mi sie tłumaczyc.Wszystkie jesteśmy dorosłe...wiecej pisać nie trzeba chyba.
Pozdrawiam WSZYSTKIE STYCZNIÓWECZKI
p.s.osobny wątek chyba zbyteczny niewiem,tak myślęWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 00:45
-
nick nieaktualnyTo ja stara styczniowka witam wszystkie nowe\stare styczniowe mamy... Niech ten wątek nadal będzie bez kłótni, bez wulgaryzmów, bez zbędnych nerwów... Jak wiecie jak tu było, to podtrzymajcie to co tu pozostawiłyśmy...
Nie dziwcie się naszym pytaniom i zaskoczeniu, bo to chyba normalne ze się zdziwilysmy.....
Miłej niedzieliMartaKD, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
isabelle wrote:Tak, bo my tu zagryzałyśmy na śmierć nowe dziewczyny.... Wiecie co, jest mi przykro, że niektóre z was o ładnych paru miesięcy śledziły NASZE ŻYCIE jak dobry darmowy serial, a odezwały się dopiero gdy zaczął znikać z anteny. I nie to, że żałuję komuś porad czy przydatnych informacji o promocjach na dziecięce gadżety, ale po prostu nie fajnie wiedzieć, że jest się podglądanym. Wiedziałyście, że często piszemy tu bardzo osobiste wpisy, moim zdaniem kulturalnie byłoby po prostu wejść i się przedstawić, nawet jak się nie ma czasu pisać to zawsze miło poinformować, że się czyta i korztsta. Takie jest moje zdanie.
Nie znam Was,nic o Was nie wiem,nie wnikam w wasze osobiste sprawy,nie interesują mnie one.
Ja osobiście zostałam na różowej str ovu nawet jak zaszłam w ciąże i tak do tej pory.Z tego wątku kojaże tylko Anutke bo udzielała się też na "naszym" wątku.Także bezpodstawnie piszesz coś co się mija z prawdą -
nick nieaktualny