*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyale napiszcie mi "CO SIĘ STAŁO" że teraz po roku, kiedy są już styczniówki 2016, WY teraz dołączacie???
kurczę no nie mogę uwierzyć, w to że nie miałyście jak wcześniej pisać....
cały czas mnie to ciekawi..............
taka fajna paczka ze styczniówek 2015, a WY tylko czytałyście????
jejkuuuuuuuuuuu ja bym zwariowała, żebym nie miała się wtrącić a jakąś rozmowę itp.
Gwiazdko u nad LINOMAG się sprawdza....Gwiazdeczka27, Bogusiar80 lubią tę wiadomość
-
Melanq właśnie też próbowałam się odważyć i o to samo zapytać
Aż się zdziwiłam, bo wszystkie uciekłyście do innego forum a tu nagle tyle styczniówek się ujawniło w przecież właśnie taka fajna paczka poswtała tyle fajnych dziewczyn Kurcze ja jakoś do tamtego forum nie mogę się przekonać i odnaleźć, tutaj jest mi dobrze
Ale nowe styczniówki ważne , że w końcu się odezwały .. jak to się mówi lepiej później niż wcale !Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 16:40
0lgam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja jak urodziłam starszego syna to bałam się pojechać z takim maluchem pojechać i poszłam poradzić się lekarki. I ona wtedy powiedziała, że jeśli ja z nim jadę, to jedzie z nim wszystko czego on potrzebuje i że mam spokojnie jechać. I to sobie zapamiętałam i od tego czasu często wyjeżdżamy. z dzieckiem bardzo fajnie się podróżuje bo dzieci są ciekawskie i łatwo je wszystkim zainteresować, zależnie od wieku kamyczkami na plaży albo silnikami samolotu na lotnisku. Ale wiadomo, jak mama będzie zestresowana, bo jakoś dla niej za wcześnie/za daleko, to dziecko też będzie, więc niczego wbrew sobie nie można robić.
Zuzula my też z Krakowa
-
Malenq wrote:ale napiszcie mi "CO SIĘ STAŁO" że teraz po roku, kiedy są już styczniówki 2016, WY teraz dołączacie???
kurczę no nie mogę uwierzyć, w to że nie miałyście jak wcześniej pisać....
cały czas .mnie to ciekawi..............
taka fajna paczka ze styczniówek 2015, a WY tylko czytałyście????
jejkuuuuuuuuuuu ja bym zwariowała, żebym nie miała się wtrącić a jakąś rozmowę itp.
Gwiazdko u nad LINOMAG się sprawdza....
Ja co prawda nie czekałam "aż" rok, ale czytałam Was regularnie od 8 mca ciąży (odkąd poszłam na zwolnienie - wcześniej pracowałam po 9 godzin + soboty). W tym czasie kiedy z brzuszkiem siedziałam sama w domu to wszystko nadrobiłam i właśnie jakoś głupio było mi dołączyć widząc, że jesteście już zgrane. Wiesz, szczerze mówiąc nie każdy jest taką osobą, która nie wytrzyma bez wtrącenia się do dyskusji, ja ogólnie trzymam się często na uboczu, szczególnie jeśli kilka osób się zna a ja jestem "nowa".
Poaza tym termin miałam na 29.01 a urodziłam 4.02 więc zawsze to o czym pisałyście było dopiero przede mną i nie miałam doświadczenia w tych tematach, za to korzystałam z Waszych pomocnych rad za co jestem wdzięczna.
Fajnie, że nie uciekłyście wszystki, chociaż szkoda, że teraz jak już tu jestem to nie wiem co słychać u "starych" Styczniówek (pozdrowionka dla nich)
https://www.facebook.com/pandorajewelry/videos/vb.6843624866/10153758110079867/?type=2&theaterWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 18:12
Madziulka lubi tę wiadomość
-
Ja zaczęłam Was czytać na porodówce, właściwie na trakcie porodowym.. Potem po porodzie pisałam pracę magisterską... A jak ogarnęłam większość nie wiedziałam co zrobić z czasem wolnym... A i ze mała miała infekcje pęcherza to szukałam czegoś... Tylko na innych forach jakas masakra... Więc poczytałam kilka dni, a Wy sie akurat przenosiłyście na inne forum, więc stwierdziłam ze albo teraz albo nigdy;)
Ale Dziewczyny, jeżeli przeszkadzam to znikne;)https://www.maluchy.pl/li-71096.png -
Dokladnie tak jak piszą dziewczyny, nie chciałam wchodzić w grono juz zaprzyjaźnionych styczniowej. Zaczęłam Was podczytywać pod koniec ciąży i jakos głupio mi było wtrącać się jak Wy juz tyle czasu sie znacie. No ale w końcu napisałam:)
Annnn a gdzie rodziłaś? -
nick nieaktualnyja nie napisałam że przeszkadzanie, ale tak jakoś DZIWNIE się czyta, że ktoś NAS czytał, ktoś NAS "znał" i nic się nie odzywał...a teraz "wchodzicie" do Naszego Domu "zwanego STYCZNIÓWKI 2015" i ....???
fajnie że jesteście, ale szkoda że tak późno....MartaKD, Bogusiar80, szpilka, jonka91, Selene, MonikaDM, Kawa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny. Zaczynam wlasnie najwieksza lekture jaka mam do przeczytania. Wasz watek Moze do stycznia sie wyrobie. Ale na razie u nas na watku raczej cisza wiec nie ma.jeszcze z kim popisac . Na pewno wyniosle wiele ciekawych przydatnych info
Przysylam buziaki dla waszych dzieciaczkow :*
aa i dziekujemy za tyle gratulacji bo chyba najqiecej sie posypalo wlasnie od was styczniówek :*
Bogusiar80, jonka91, MamaUli, szpilka, MartaKD, Becia81, Ag..., Malenq, wania, kasiakra, Flakonik, Suri97, Chanela, Viv78, Ewelina88, MonikaDM, MonisiaK, Gwiazdeczka27, Harusiowa, Blair, Palvin, cud_narod lubią tę wiadomość
-
Madziulka wrote:Dziewczyny moze nie chciały wchodzić między grono zgranych dziewczyn
Tak, bo my tu zagryzałyśmy na śmierć nowe dziewczyny.... Wiecie co, jest mi przykro, że niektóre z was o ładnych paru miesięcy śledziły NASZE ŻYCIE jak dobry darmowy serial, a odezwały się dopiero gdy zaczął znikać z anteny. I nie to, że żałuję komuś porad czy przydatnych informacji o promocjach na dziecięce gadżety, ale po prostu nie fajnie wiedzieć, że jest się podglądanym. Wiedziałyście, że często piszemy tu bardzo osobiste wpisy, moim zdaniem kulturalnie byłoby po prostu wejść i się przedstawić, nawet jak się nie ma czasu pisać to zawsze miło poinformować, że się czyta i korztsta. Takie jest moje zdanie.
Ag..., Bogusiar80, Chanela, Ewelina88, Selene, MartaKD, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
isabelle wrote:Tak, bo my tu zagryzałyśmy na śmierć nowe dziewczyny.... Wiecie co, jest mi przykro, że niektóre z was o ładnych paru miesięcy śledziły NASZE ŻYCIE jak dobry darmowy serial, a odezwały się dopiero gdy zaczął znikać z anteny. I nie to, że żałuję komuś porad czy przydatnych informacji o promocjach na dziecięce gadżety, ale po prostu nie fajnie wiedzieć, że jest się podglądanym. Wiedziałyście, że często piszemy tu bardzo osobiste wpisy, moim zdaniem kulturalnie byłoby po prostu wejść i się przedstawić, nawet jak się nie ma czasu pisać to zawsze miło poinformować, że się czyta i korztsta. Takie jest moje zdanie.
nic dodac nic ujac.
Dziewczyny- zawsze kazdą witalysmy serdecznie i cieszylysmy sie ze jeszcze na koniec lista sie powieksza.
Nie takie wiedzmy z nas zeby sie nas bać! naprawde szkoda ze tak wyszlo. w koncu im wiecej tym weselej i wiecej inf dla kazdej z nas. -
MamaUli wrote:Dziewczyny to ja się pożegnam, co prawda nie czytałam Was wcześniej... I nie chce sie narzucać..
ALe my nie jestesmy zadna wyrocznią! to jest forum otwarte, publicznie. niech korzysta i pisze kto chce. Nie pobieramy oplat za wstep, ani za pisanie. ludzie- dajcie spokoj!MonikaDM lubi tę wiadomość
-
Beatrice wrote:Dziewczyny. Zaczynam wlasnie najwieksza lekture jaka mam do przeczytania. Wasz watek Moze do stycznia sie wyrobie. Ale na razie u nas na watku raczej cisza wiec nie ma.jeszcze z kim popisac . Na pewno wyniosle wiele ciekawych przydatnych info
Przysylam buziaki dla waszych dzieciaczkow :*
aa i dziekujemy za tyle gratulacji bo chyba najqiecej sie posypalo wlasnie od was styczniówek :*
Beatrice- zycze wam zeby wasz wątek byl takii fajny i zgrany jak nasz! i uprzedzcie mężow ze za 9 mcy bedziece miec nowe uzaleznienie;)Malenq, isabelle, jonka91, Beatrice, Ewelina88 lubią tę wiadomość