*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Slash wiem, że pewnie to żadne dla ciebie wsparcie, ale bardzo zazdroszczę ci tego w jakim miejscu jesteś prawie 39 tydzień! Zaraz będziesz miała maluszka w rękach, dużo bym dała, żeby znowu się tak poczuć!
Ps. taka rada od "starszej" mamusi. Tak samo wspaniale jest w ciąży jak gdy ma się już maleństwo. Nie słuchaj "dobrych rad" nie dawaj się terrorowi laktacyjnemu czy wagowemu, rób tak jak ci intuicja podpowiada a będzie to dla ciebie wspaniały rok!
Czekamy na wieści z porodówki!Ewelina88, slash, Bogusiar80, jonka91, Paula44, MonisiaK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję dziewczyny - jesteście Kochane, az miło się czyta takie słowa.
Wezmę sobie Wasze rady do serca i postaram się robić to co podpowiada mi intuicja.
Mówiąc w skócie - ja bardzo miło wspominam ten czas 39 tyg - choc teraz ubieranie skarpetek to ogromne wyzwanie, albo przewracanie się w łózku czy podnoszenie, stękam sobie czasem jak babcia 90 letnia, a może nawet w tym wieku babcie tak nie stękają ale to i tak wszystko jest miłe. Dupcia mi urosła, uda tez, ale ja się wcale nie zamartwiam - dziecko jest dla nas najwazniejsze.
Będziemy w kontakcie dziewczyny - dziękuję że jesteście.
Wam życzę - radości z Waszych małych Pociech. Miłości, przytulania, kup, odbijania i usmiechów od radosnych słodkich buziolków.Malenq, Ewelina88, Paula44 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MartaKD wrote:Kobiety w ciąży zazdroszczą tym co urodziły,a te co urodziły zazdroszczą tym co są w ciąży
Slesh oby poszlo szybko i malo bolesnie.
slash, MartaKD lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mam przyjaciolke w 20 tyg. jak przyszla do mnie tak smutno mi sie zrobilo ze nie mam brzuszka czasami tesknie za kopniaczkami, ale kocham zycie ze juz Ja mam przy sobie.
Super etap sie zaczyna wreszcie nas zaczyna kumac
Jest cholernie pogodnym dzieckiem idzie spac z usmiechem i z usmiechem wstaje.
Chyba te siedem lat oczekiwania i Synek w niebie nasz tak wplywaja na Niia.Malenq, Ewelina88, Paula44, MonisiaK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jasne - ze do Was zaglądam.
Dzis była wizyta - mała ma 3580 g, pod warunkiem ze usg nie kłamie.
Nadal dwupak - nic mnie nie chwyta. Zaero skurczy, rozwarcia niet. Łożysko młode.
Zatem czekamy.
Ale juz chciałabym urodzic.
Czwartek - termin porodu, jesli nie urodzę - dzwonic do doktorka po dalsze L4.
Czekamy do 42 tyg - jesli dalej nic to kroplówka na patologii, jesli nadal nic to cc.
Mam nadzieję że w tym tygodniu urodzę, choc cos mi intuicja podpowiada ze jakis tydzien to przenoszę - więc jeszcze z 10 dni w dwupaku jak nic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 23:11
Malenq, Becia81 lubią tę wiadomość