*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Slash u mnie co prawda skurcze byly od 23tc i szyjka trzymana przez krązek ale przed porodem w srode tez lekarz mowil ze jeszcze jeszcze; urodzilam w piątek.
A weź sie najlepiej bzyknij z małżem i za chwile pojedziesz na porodowke:)
Paula44, slash lubią tę wiadomość
-
Kurczę tylko jakos z mężem oboje się boimy współzyc. Może dziś pogadam z mężem jeszcze raz. Póki co - oby było tak jak piszecie, wprawdze jeszcze termin nie minał więc wszystko się moze zdarzyc.
Oczywiście dam znac. Buziaki dla Was.
Dziękuję za wsparcie.
Ag..., Bogusiar80, Malenq, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
slash wrote:Kurczę tylko jakos z mężem oboje się boimy współzyc. Może dziś pogadam z mężem jeszcze raz. Póki co - oby było tak jak piszecie, wprawdze jeszcze termin nie minał więc wszystko się moze zdarzyc.
Oczywiście dam znac. Buziaki dla Was.
Dziękuję za wsparcie.
to jak wyscie tego dzidziola zrobili:P ???
hehe a tak serio to mysmy mieli celibat przykazany przez gina wiec nie wiem jak to w ciazy ale pomaga podobno:)
slash lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ejno Ag - tak to my nie próznowaliśmy
my lubimy się przytulać.
Ale teraz jak mała jest w brzuszku to jakis hamulec się pojawił.
Póki co jutro termin moze coś będzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 21:19
Malenq, Ag... lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny mam pytanie jakie wasze dzieciaczki mają obwody główki? Ile im rośnie główka na miesiąc i jaki jest obwód w porównaniu do obwodu klatki piersiowej?
Dodatkowo piszę ponieważ nie umie zalogować sie na nowe forum , konto nie jest jeszcze aktywne przez administratora , hmmm chyba nigdy nie będzie aktywowane , pisałyście żeby się tam przenosić a ja nawet nie mogę się tam zalogować
Pozdrawiam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStrasznie długo Cię trzymają. Po co ?
Jak duza jest córeczka? Przecież jesteś już po terminie. Ja bym nie czekała... porozmawiaj z lekarzem prowadzącym i trochę go przycisnij.
Trzymam kciuki. 8ego też rodzą się fajne dzieci
Szymi kończy 4 miesiące ♥♥♥♥
Malenq lubi tę wiadomość
-
Hej.
Slash oby szybciutko cora chciala wyjsc. To czekanie jest najgorsze.. 8 fajna data, dzis moj braciak ma urodziny.
Looli moj urodzil sie z obwodem glowki i brzuszka 33cm, tydzien temu mial 41 cm gliwke i brzuszek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 07:38
slash lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylooliii wrote:Hej dziewczyny mam pytanie jakie wasze dzieciaczki mają obwody główki? Ile im rośnie główka na miesiąc i jaki jest obwód w porównaniu do obwodu klatki piersiowej?
Dodatkowo piszę ponieważ nie umie zalogować sie na nowe forum , konto nie jest jeszcze aktywne przez administratora , hmmm chyba nigdy nie będzie aktywowane , pisałyście żeby się tam przenosić a ja nawet nie mogę się tam zalogować
Pozdrawiam
Lolli a próbujesz na nicku z belly? Bo to dość istotne.
Zmierzyłam teraz małego to wychodzi ze ma 41 cm obwód główki i 44 w klacie. -
Nie wiem - lekarz twierdzi ze do 42 tyg to ciaza bezpieczna.Paula44 wrote:Strasznie długo Cię trzymają. Po co ?
Jak duza jest córeczka? Przecież jesteś już po terminie. Ja bym nie czekała... porozmawiaj z lekarzem prowadzącym i trochę go przycisnij.
Trzymam kciuki. 8ego też rodzą się fajne dzieci
Szymi kończy 4 miesiące ♥♥♥♥

Dzis jeden dzien po terminie, a 15 tego bedzie 8 dni po terminie. Moze faktycznie długo - kurcze sama nie wiem.
Ja kbede u niego w poniedziałek to chyba zaczne stekac ze chce juz do szpitala.
Sama nie wiem juz co robic.
Opis na suwaku - nieprawidłowy bo mamą jeszcze nie jestem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 10:52