*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Slash u mnie co prawda skurcze byly od 23tc i szyjka trzymana przez krązek ale przed porodem w srode tez lekarz mowil ze jeszcze jeszcze; urodzilam w piątek.
A weź sie najlepiej bzyknij z małżem i za chwile pojedziesz na porodowke:)Paula44, slash lubią tę wiadomość
-
Kurczę tylko jakos z mężem oboje się boimy współzyc. Może dziś pogadam z mężem jeszcze raz. Póki co - oby było tak jak piszecie, wprawdze jeszcze termin nie minał więc wszystko się moze zdarzyc.
Oczywiście dam znac. Buziaki dla Was.
Dziękuję za wsparcie.Ag..., Bogusiar80, Malenq, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
slash wrote:Kurczę tylko jakos z mężem oboje się boimy współzyc. Może dziś pogadam z mężem jeszcze raz. Póki co - oby było tak jak piszecie, wprawdze jeszcze termin nie minał więc wszystko się moze zdarzyc.
Oczywiście dam znac. Buziaki dla Was.
Dziękuję za wsparcie.
to jak wyscie tego dzidziola zrobili:P ???
hehe a tak serio to mysmy mieli celibat przykazany przez gina wiec nie wiem jak to w ciazy ale pomaga podobno:)slash lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ejno Ag - tak to my nie próznowaliśmy my lubimy się przytulać.
Ale teraz jak mała jest w brzuszku to jakis hamulec się pojawił.
Póki co jutro termin moze coś będzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 21:19
Malenq, Ag... lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny mam pytanie jakie wasze dzieciaczki mają obwody główki? Ile im rośnie główka na miesiąc i jaki jest obwód w porównaniu do obwodu klatki piersiowej?
Dodatkowo piszę ponieważ nie umie zalogować sie na nowe forum , konto nie jest jeszcze aktywne przez administratora , hmmm chyba nigdy nie będzie aktywowane , pisałyście żeby się tam przenosić a ja nawet nie mogę się tam zalogować
Pozdrawiam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStrasznie długo Cię trzymają. Po co ?
Jak duza jest córeczka? Przecież jesteś już po terminie. Ja bym nie czekała... porozmawiaj z lekarzem prowadzącym i trochę go przycisnij.
Trzymam kciuki. 8ego też rodzą się fajne dzieci Szymi kończy 4 miesiące ♥♥♥♥Malenq lubi tę wiadomość
-
Hej.
Slash oby szybciutko cora chciala wyjsc. To czekanie jest najgorsze.. 8 fajna data, dzis moj braciak ma urodziny.
Looli moj urodzil sie z obwodem glowki i brzuszka 33cm, tydzien temu mial 41 cm gliwke i brzuszek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 07:38
slash lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylooliii wrote:Hej dziewczyny mam pytanie jakie wasze dzieciaczki mają obwody główki? Ile im rośnie główka na miesiąc i jaki jest obwód w porównaniu do obwodu klatki piersiowej?
Dodatkowo piszę ponieważ nie umie zalogować sie na nowe forum , konto nie jest jeszcze aktywne przez administratora , hmmm chyba nigdy nie będzie aktywowane , pisałyście żeby się tam przenosić a ja nawet nie mogę się tam zalogować
Pozdrawiam
Lolli a próbujesz na nicku z belly? Bo to dość istotne.
Zmierzyłam teraz małego to wychodzi ze ma 41 cm obwód główki i 44 w klacie. -
Paula44 wrote:Strasznie długo Cię trzymają. Po co ?
Jak duza jest córeczka? Przecież jesteś już po terminie. Ja bym nie czekała... porozmawiaj z lekarzem prowadzącym i trochę go przycisnij.
Trzymam kciuki. 8ego też rodzą się fajne dzieci Szymi kończy 4 miesiące ♥♥♥♥
Dzis jeden dzien po terminie, a 15 tego bedzie 8 dni po terminie. Moze faktycznie długo - kurcze sama nie wiem.
Ja kbede u niego w poniedziałek to chyba zaczne stekac ze chce juz do szpitala.
Sama nie wiem juz co robic.
Opis na suwaku - nieprawidłowy bo mamą jeszcze nie jestem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 10:52