Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Pinia108 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina88 wrote:
    Pinia108 a jaki lekarz Cię prowadzi? I znasz jakieś fajne sklepy z akcesoriami dla maluszków? Bo ja na razie byłam w ABC niemowlaka na ul Zagnańskiej, ale wydaje mi się, że mały wybór.;p

Dziś się przeszłam do
    Stylaczek - artykuły dziecięce i niemowlęce
    Kielce ul. Warszawska 147
    (1-sze piętro, wejście z boku budynku).stylaczek.pl
    To jest przy Pizzeri pod Schodami. Moją rzeczy nowe i używane. W przyszłym tygodniu zamknięte bo urlop.
    Nawet jeden wózek mi się spodobał :)

Marianna [*] 08.11.2013 8tc
    Kamilka 7.01.2015
    Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
    Weronika 11.08.2017
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pinia108 słyszałam o tym stylaczku w radiu. Też myślałam, żeby się tam wybrać tylko na razie nie mam jak bo w pracy codziennie do 18.00. Muszę w najbliższym czasie jakieś wolne wziąć.

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • Pinia108 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czynne 10:30-18:30

Marianna [*] 08.11.2013 8tc
    Kamilka 7.01.2015
    Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
    Weronika 11.08.2017
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć styczniówki :) Ale gorąc, chyba dobrze, że będziemy rodzić w styczniu bo wyobraźcie sobie teraz mieć taki brzuch 9 miesięczny, w taki upał to masakra .
    Mam pytanie do Was, czy macie jakieś książki o macierzyństwie, porodzie, ciąży, opiece noworodka itp? Może macie jakieś do polecenia? Taka lektura z pewnością by mi się przydała.

mhsvp07w3ex0n696.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bratowa mi pożyczyła "W oczekiwaniu na dziecko" Heidi Murkoff, Eisenberg, Hathaway-polecam i "Ciąża" Poradnik dla rodziców MUZA SA też bardzo ciekawy ;)

Gwiazdeczka27, agnb6 lubią tę wiadomość

• marrtka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wspomnianą wyżej "W oczekiwaniu na dziecko" Heidi Murkoff, Eisenberg, Hathaway w wersji pdf ;) na razie jako podstawa, potem rozejrzę się za czymś więcej :)
    a w Krakowie grzmi, oby się ochłodziło, bo zdycham

dxomkrhms4puy6o2.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczka27 wrote:
    Cześć styczniówki :) Ale gorąc, chyba dobrze, że będziemy rodzić w styczniu bo wyobraźcie sobie teraz mieć taki brzuch 9 miesięczny, w taki upał to masakra .
    Mam pytanie do Was, czy macie jakieś książki o macierzyństwie, porodzie, ciąży, opiece noworodka itp? Może macie jakieś do polecenia? Taka lektura z pewnością by mi się przydała.

w oczekiwaniu na dziecko- znajomi mi polecili ze jest napisana tak bez paniki i w miare rozsądnie. fajna jest:)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marrtka wrote:
    Mam wspomnianą wyżej "W oczekiwaniu na dziecko" Heidi Murkoff, Eisenberg, Hathaway w wersji pdf ;) na razie jako podstawa, potem rozejrzę się za czymś więcej :)
    a w Krakowie grzmi, oby się ochłodziło, bo zdycham

oj grzmi i dobrze bo ja tez umieram za biurkiem i do tego użeram się z bandą idiotow i zaraz dostane jakiejs furii chyba. dobrze ze to ost tydzien w pracy:/

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Cookie Przyjaciółka

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien Dobry :)

Wczoraj faktycznie pogoda dala w kosc , wrocilam ze spaceru ze strasznym bolem glowy chyba wszystko sie skumulowalo , nie moglam tez zasnac ...

Oby dzis bylo lepiej :)

Podjelam decyzje odnosnie tych amniopunkcji . Nie bede jej robila , poczytalam o tym skonsutltowalam z lekarzem i dla mnie nie ma znaczenia wynik tego badania .
    Nawet jesli okaze sie ze mam chore dziecko to w tym przypadku nie ma mowy o leczeniu w lonie matki , ja wierze ze moj Tosiaczek w brzuszku jest zdrowy a jesli okaze sie inaczej bedziemy kochac jeszcze mocniej :)
    Zdecydowalismy sie na dziecko swiadomie i nie wyobrazam sobie ze teraz mialoby byc inaczej.
    Nie ukrywam ze tez wplyw mialo to ze zdarzaja sie powiklania po tym badaniu , czytalam historie gdzie konczylo sie to obumarciem plodu .
    Bedzie co bedzie ale mocno wierze ze jest dobrze :)

Wczoraj mialam niesamowita niespodzianke , kiedy sie polozylam wieczorem i mialam reke na brzuszku poczulam jakby przeplywajaca rybke , delikatnie ruchy bardzo ale poczulam kilka razy :)

Ag..., jonka91, jonka91, Paula44, olka25, M4DZI4 lubią tę wiadomość

relgh371f0w1gfqs.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cookie napewno wszystko będzie dobrze!

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Cookie Przyjaciółka

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Cookie napewno wszystko będzie dobrze!

Wiem Ag ja tak czuje to najwazniejsze , dziekuje :*

A tez macie widoczne wszystkie zylki na ciele ? na piersiach najbardziej uhh

Ag... lubi tę wiadomość

relgh371f0w1gfqs.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cookie wrote:
    Wiem Ag ja tak czuje to najwazniejsze , dziekuje :*

A tez macie widoczne wszystkie zylki na ciele ? na piersiach najbardziej uhh

ja na brzuchu, nogach w okolicy ud, pachwiny mam jak mape rzek, na piersiach widoczne jak sie przyjrze.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja na piersiach też mam chyba wszystkie rzeki Polski, na dekolcie zresztą też... a cycki mi się powiększyły chyba ze dwa rozmiary a i tak zawsze miałam duże... muszę poszukać stanika i boje się , że będzie to rozmiar "H" .. .( o ile takie istnieją) :P

mhsvp07w3ex0n696.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczka27 wrote:
    to ja na piersiach też mam chyba wszystkie rzeki Polski, na dekolcie zresztą też... a cycki mi się powiększyły chyba ze dwa rozmiary a i tak zawsze miałam duże... muszę poszukać stanika i boje się , że będzie to rozmiar "H" .. .( o ile takie istnieją) :P

to ja narazie spokojnie z B70 na B75, C mam ciągle za duże:)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też mam taką literę U żyłek na brzuchu a na piersiach czasem się pojawiają :)

popadał niespodziewanie deszcz troszkę orzeźwienia :D

• Cookie Przyjaciółka

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczko ja wczoraj mierzylam kostium i wszystko na wierzchu .... i mam podobnie przed ciaza rozmiar 70 f teraz chyba z H bedzie masakra , najgorsze jest to ze zeby kupic w miare dobry stanik wydasz z 150 zl a to na chwile :)

Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość

relgh371f0w1gfqs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze że ja nie mam takiego problemu 70B takie większe i ceny od 10zł w górę, dziś zapoluję na nieusztywniany sportowy biustonosz :)

nie wiecie do której jest świat dziecka?

• Goosiaczek2 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej a u mnie dzisiaj bedzię burza już się błyska a w domu tak duszno że oddychać nie ma czym wiatrak na najwyższych obrotach chodzi

Ja tych żyłek nie mam :( nie wiem dlaczego ale za to pępek po woli zaczyna mi wypychać

cooke najważniejsze to pozytywne myślenie a co ma być to będzie tak jak mówisz każda z nas świadomie starała się o dzidziusia wiec będzie dobrze :)

Cookie lubi tę wiadomość

f2w3e6hhhqm6pyjg.png
    201501074974.png
    20130810640114.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cookie polskie niektore marki maja szeroka rozmiarowke i ceny ponizej 100 zl oczywiscie zalezy od modelu itp a w promocji czasem i ponizej 60 mozna znalezc np dama kier, róża mozna cos znalezc, ale tez dobija mnie wydawanie tyle na tak krotko, miesiac temu kupilam sobie lekko za duzy 70g i juz jest ok ale taki kroj ze jak jeszcze troche urosna to nie od razu wypadna

Cookie lubi tę wiadomość

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Cookie Przyjaciółka

Wysłany: 8 lipca 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bede musiala sie rozejrzec ja wierna klijentka Triumpha ale ostatnio tam kiepsko z ladnymi wzorami jakies takie babcine :P

Jutro jade na zakupy moze cos mi sie uda kupic :)

U mnie juz burza jest troche chlodniej :)

relgh371f0w1gfqs.png
‹‹ 259 260 261 262 263 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ