*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina88 wrote:Pinia108 a jaki lekarz Cię prowadzi? I znasz jakieś fajne sklepy z akcesoriami dla maluszków? Bo ja na razie byłam w ABC niemowlaka na ul Zagnańskiej, ale wydaje mi się, że mały wybór.;p
Dziś się przeszłam do
Stylaczek - artykuły dziecięce i niemowlęce
Kielce ul. Warszawska 147
(1-sze piętro, wejście z boku budynku).stylaczek.pl
To jest przy Pizzeri pod Schodami. Moją rzeczy nowe i używane. W przyszłym tygodniu zamknięte bo urlop.
Nawet jeden wózek mi się spodobałMarianna [*] 08.11.2013 8tc
Kamilka 7.01.2015
Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
Weronika 11.08.2017 -
Cześć styczniówki Ale gorąc, chyba dobrze, że będziemy rodzić w styczniu bo wyobraźcie sobie teraz mieć taki brzuch 9 miesięczny, w taki upał to masakra .
Mam pytanie do Was, czy macie jakieś książki o macierzyństwie, porodzie, ciąży, opiece noworodka itp? Może macie jakieś do polecenia? Taka lektura z pewnością by mi się przydała. -
nick nieaktualny
-
Gwiazdeczka27 wrote:Cześć styczniówki Ale gorąc, chyba dobrze, że będziemy rodzić w styczniu bo wyobraźcie sobie teraz mieć taki brzuch 9 miesięczny, w taki upał to masakra .
Mam pytanie do Was, czy macie jakieś książki o macierzyństwie, porodzie, ciąży, opiece noworodka itp? Może macie jakieś do polecenia? Taka lektura z pewnością by mi się przydała.
w oczekiwaniu na dziecko- znajomi mi polecili ze jest napisana tak bez paniki i w miare rozsądnie. fajna jest:) -
marrtka wrote:Mam wspomnianą wyżej "W oczekiwaniu na dziecko" Heidi Murkoff, Eisenberg, Hathaway w wersji pdf na razie jako podstawa, potem rozejrzę się za czymś więcej
a w Krakowie grzmi, oby się ochłodziło, bo zdycham
oj grzmi i dobrze bo ja tez umieram za biurkiem i do tego użeram się z bandą idiotow i zaraz dostane jakiejs furii chyba. dobrze ze to ost tydzien w pracy:/ -
Dzien Dobry
Wczoraj faktycznie pogoda dala w kosc , wrocilam ze spaceru ze strasznym bolem glowy chyba wszystko sie skumulowalo , nie moglam tez zasnac ...
Oby dzis bylo lepiej
Podjelam decyzje odnosnie tych amniopunkcji . Nie bede jej robila , poczytalam o tym skonsutltowalam z lekarzem i dla mnie nie ma znaczenia wynik tego badania .
Nawet jesli okaze sie ze mam chore dziecko to w tym przypadku nie ma mowy o leczeniu w lonie matki , ja wierze ze moj Tosiaczek w brzuszku jest zdrowy a jesli okaze sie inaczej bedziemy kochac jeszcze mocniej
Zdecydowalismy sie na dziecko swiadomie i nie wyobrazam sobie ze teraz mialoby byc inaczej.
Nie ukrywam ze tez wplyw mialo to ze zdarzaja sie powiklania po tym badaniu , czytalam historie gdzie konczylo sie to obumarciem plodu .
Bedzie co bedzie ale mocno wierze ze jest dobrze
Wczoraj mialam niesamowita niespodzianke , kiedy sie polozylam wieczorem i mialam reke na brzuszku poczulam jakby przeplywajaca rybke , delikatnie ruchy bardzo ale poczulam kilka razyAg..., jonka91, jonka91, Paula44, olka25, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
to ja na piersiach też mam chyba wszystkie rzeki Polski, na dekolcie zresztą też... a cycki mi się powiększyły chyba ze dwa rozmiary a i tak zawsze miałam duże... muszę poszukać stanika i boje się , że będzie to rozmiar "H" .. .( o ile takie istnieją)
-
Gwiazdeczka27 wrote:to ja na piersiach też mam chyba wszystkie rzeki Polski, na dekolcie zresztą też... a cycki mi się powiększyły chyba ze dwa rozmiary a i tak zawsze miałam duże... muszę poszukać stanika i boje się , że będzie to rozmiar "H" .. .( o ile takie istnieją)
to ja narazie spokojnie z B70 na B75, C mam ciągle za duże:) -
nick nieaktualny
-
Gwiazdeczko ja wczoraj mierzylam kostium i wszystko na wierzchu .... i mam podobnie przed ciaza rozmiar 70 f teraz chyba z H bedzie masakra , najgorsze jest to ze zeby kupic w miare dobry stanik wydasz z 150 zl a to na chwile
Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej a u mnie dzisiaj bedzię burza już się błyska a w domu tak duszno że oddychać nie ma czym wiatrak na najwyższych obrotach chodzi
Ja tych żyłek nie mam nie wiem dlaczego ale za to pępek po woli zaczyna mi wypychać
cooke najważniejsze to pozytywne myślenie a co ma być to będzie tak jak mówisz każda z nas świadomie starała się o dzidziusia wiec będzie dobrzeCookie lubi tę wiadomość
-
Cookie polskie niektore marki maja szeroka rozmiarowke i ceny ponizej 100 zl oczywiscie zalezy od modelu itp a w promocji czasem i ponizej 60 mozna znalezc np dama kier, róża mozna cos znalezc, ale tez dobija mnie wydawanie tyle na tak krotko, miesiac temu kupilam sobie lekko za duzy 70g i juz jest ok ale taki kroj ze jak jeszcze troche urosna to nie od razu wypadna
Cookie lubi tę wiadomość