X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Pinia108 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina88 wrote:
    Pinia108 a jaki lekarz Cię prowadzi? I znasz jakieś fajne sklepy z akcesoriami dla maluszków? Bo ja na razie byłam w ABC niemowlaka na ul Zagnańskiej, ale wydaje mi się, że mały wybór.;p

Dziś się przeszłam do
    Stylaczek - artykuły dziecięce i niemowlęce
    Kielce ul. Warszawska 147
    (1-sze piętro, wejście z boku budynku).stylaczek.pl
    To jest przy Pizzeri pod Schodami. Moją rzeczy nowe i używane. W przyszłym tygodniu zamknięte bo urlop.
    Nawet jeden wózek mi się spodobał :)

Marianna [*] 08.11.2013 8tc
    Kamilka 7.01.2015
    Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
    Weronika 11.08.2017
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pinia108 słyszałam o tym stylaczku w radiu. Też myślałam, żeby się tam wybrać tylko na razie nie mam jak bo w pracy codziennie do 18.00. Muszę w najbliższym czasie jakieś wolne wziąć.

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • Pinia108 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czynne 10:30-18:30

Marianna [*] 08.11.2013 8tc
    Kamilka 7.01.2015
    Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
    Weronika 11.08.2017
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć styczniówki :) Ale gorąc, chyba dobrze, że będziemy rodzić w styczniu bo wyobraźcie sobie teraz mieć taki brzuch 9 miesięczny, w taki upał to masakra .
    Mam pytanie do Was, czy macie jakieś książki o macierzyństwie, porodzie, ciąży, opiece noworodka itp? Może macie jakieś do polecenia? Taka lektura z pewnością by mi się przydała.

mhsvp07w3ex0n696.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bratowa mi pożyczyła "W oczekiwaniu na dziecko" Heidi Murkoff, Eisenberg, Hathaway-polecam i "Ciąża" Poradnik dla rodziców MUZA SA też bardzo ciekawy ;)

Gwiazdeczka27, agnb6 lubią tę wiadomość

• marrtka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wspomnianą wyżej "W oczekiwaniu na dziecko" Heidi Murkoff, Eisenberg, Hathaway w wersji pdf ;) na razie jako podstawa, potem rozejrzę się za czymś więcej :)
    a w Krakowie grzmi, oby się ochłodziło, bo zdycham

dxomkrhms4puy6o2.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczka27 wrote:
    Cześć styczniówki :) Ale gorąc, chyba dobrze, że będziemy rodzić w styczniu bo wyobraźcie sobie teraz mieć taki brzuch 9 miesięczny, w taki upał to masakra .
    Mam pytanie do Was, czy macie jakieś książki o macierzyństwie, porodzie, ciąży, opiece noworodka itp? Może macie jakieś do polecenia? Taka lektura z pewnością by mi się przydała.

w oczekiwaniu na dziecko- znajomi mi polecili ze jest napisana tak bez paniki i w miare rozsądnie. fajna jest:)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marrtka wrote:
    Mam wspomnianą wyżej "W oczekiwaniu na dziecko" Heidi Murkoff, Eisenberg, Hathaway w wersji pdf ;) na razie jako podstawa, potem rozejrzę się za czymś więcej :)
    a w Krakowie grzmi, oby się ochłodziło, bo zdycham

oj grzmi i dobrze bo ja tez umieram za biurkiem i do tego użeram się z bandą idiotow i zaraz dostane jakiejs furii chyba. dobrze ze to ost tydzien w pracy:/

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Cookie Przyjaciółka

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien Dobry :)

Wczoraj faktycznie pogoda dala w kosc , wrocilam ze spaceru ze strasznym bolem glowy chyba wszystko sie skumulowalo , nie moglam tez zasnac ...

Oby dzis bylo lepiej :)

Podjelam decyzje odnosnie tych amniopunkcji . Nie bede jej robila , poczytalam o tym skonsutltowalam z lekarzem i dla mnie nie ma znaczenia wynik tego badania .
    Nawet jesli okaze sie ze mam chore dziecko to w tym przypadku nie ma mowy o leczeniu w lonie matki , ja wierze ze moj Tosiaczek w brzuszku jest zdrowy a jesli okaze sie inaczej bedziemy kochac jeszcze mocniej :)
    Zdecydowalismy sie na dziecko swiadomie i nie wyobrazam sobie ze teraz mialoby byc inaczej.
    Nie ukrywam ze tez wplyw mialo to ze zdarzaja sie powiklania po tym badaniu , czytalam historie gdzie konczylo sie to obumarciem plodu .
    Bedzie co bedzie ale mocno wierze ze jest dobrze :)

Wczoraj mialam niesamowita niespodzianke , kiedy sie polozylam wieczorem i mialam reke na brzuszku poczulam jakby przeplywajaca rybke , delikatnie ruchy bardzo ale poczulam kilka razy :)

Ag..., jonka91, jonka91, Paula44, olka25, M4DZI4 lubią tę wiadomość

relgh371f0w1gfqs.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cookie napewno wszystko będzie dobrze!

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Cookie Przyjaciółka

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Cookie napewno wszystko będzie dobrze!

Wiem Ag ja tak czuje to najwazniejsze , dziekuje :*

A tez macie widoczne wszystkie zylki na ciele ? na piersiach najbardziej uhh

Ag... lubi tę wiadomość

relgh371f0w1gfqs.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cookie wrote:
    Wiem Ag ja tak czuje to najwazniejsze , dziekuje :*

A tez macie widoczne wszystkie zylki na ciele ? na piersiach najbardziej uhh

ja na brzuchu, nogach w okolicy ud, pachwiny mam jak mape rzek, na piersiach widoczne jak sie przyjrze.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja na piersiach też mam chyba wszystkie rzeki Polski, na dekolcie zresztą też... a cycki mi się powiększyły chyba ze dwa rozmiary a i tak zawsze miałam duże... muszę poszukać stanika i boje się , że będzie to rozmiar "H" .. .( o ile takie istnieją) :P

mhsvp07w3ex0n696.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczka27 wrote:
    to ja na piersiach też mam chyba wszystkie rzeki Polski, na dekolcie zresztą też... a cycki mi się powiększyły chyba ze dwa rozmiary a i tak zawsze miałam duże... muszę poszukać stanika i boje się , że będzie to rozmiar "H" .. .( o ile takie istnieją) :P

to ja narazie spokojnie z B70 na B75, C mam ciągle za duże:)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też mam taką literę U żyłek na brzuchu a na piersiach czasem się pojawiają :)

popadał niespodziewanie deszcz troszkę orzeźwienia :D

• Cookie Przyjaciółka

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczko ja wczoraj mierzylam kostium i wszystko na wierzchu .... i mam podobnie przed ciaza rozmiar 70 f teraz chyba z H bedzie masakra , najgorsze jest to ze zeby kupic w miare dobry stanik wydasz z 150 zl a to na chwile :)

Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość

relgh371f0w1gfqs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze że ja nie mam takiego problemu 70B takie większe i ceny od 10zł w górę, dziś zapoluję na nieusztywniany sportowy biustonosz :)

nie wiecie do której jest świat dziecka?

• Goosiaczek2 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej a u mnie dzisiaj bedzię burza już się błyska a w domu tak duszno że oddychać nie ma czym wiatrak na najwyższych obrotach chodzi

Ja tych żyłek nie mam :( nie wiem dlaczego ale za to pępek po woli zaczyna mi wypychać

cooke najważniejsze to pozytywne myślenie a co ma być to będzie tak jak mówisz każda z nas świadomie starała się o dzidziusia wiec będzie dobrze :)

Cookie lubi tę wiadomość

f2w3e6hhhqm6pyjg.png
    201501074974.png
    20130810640114.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cookie polskie niektore marki maja szeroka rozmiarowke i ceny ponizej 100 zl oczywiscie zalezy od modelu itp a w promocji czasem i ponizej 60 mozna znalezc np dama kier, róża mozna cos znalezc, ale tez dobija mnie wydawanie tyle na tak krotko, miesiac temu kupilam sobie lekko za duzy 70g i juz jest ok ale taki kroj ze jak jeszcze troche urosna to nie od razu wypadna

Cookie lubi tę wiadomość

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Cookie Przyjaciółka

Wysłany: 8 lipca 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bede musiala sie rozejrzec ja wierna klijentka Triumpha ale ostatnio tam kiepsko z ladnymi wzorami jakies takie babcine :P

Jutro jade na zakupy moze cos mi sie uda kupic :)

U mnie juz burza jest troche chlodniej :)

relgh371f0w1gfqs.png
‹‹ 259 260 261 262 263 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ