*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Aguś89 cudne ubranka. Dla dziewczynek można kupić śliczności
I przepraszam że tak zbiorowo - macie śliczne brzuszkiNiektóre z mamusiek są szczuplutkie... zazdroszczę
ale też i nie narzekam, bo dobrze się ze sobą i brzuszkiem czuję
isabelle oj nie, z nówkami bym tak nie poszalała. Ale jak tu ciuch dla małego w granicach 2-4zł za sztukę, to trudno się powstrzymać -
Dopiero nadrabiam.
Agus89 super ciuszki ! To wszystko kupilas w Primarku czy tylko te bodziaki?
Czasem zajrze do Primarka ale ostatnio nic ciekawego nie widzialam. W prawdzie bodziaki byly (nie te co masz na zdj) ale rozmiary byly same duze, chyba od 68 wzwyz wiec nic nie kupilam
I w dodatku widze ze znasz juz plec, az zazdroscze bo ja poki nie poznam to zakupy wstrzymane
Wizyte mam za tydzien, ale nie wiem czy bede miec USG, jesli nie to dopiero we wrzesniu i znow nici z zakupowWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 20:07
-
agattee wrote:Dopiero nadrabiam.
Agus89 super ciuszki ! To wszystko kupilas w Primarku czy tylko te bodziaki?
Czasem zajrze do Primarka ale ostatnio nic ciekawego nie widzialam. W prawdzie bodziaki byly (nie te co masz na zdj) ale rozmiary byly same duze, chyba od 68 wzwyz wiec nic nie kupilam
I w dodatku widze ze znasz juz plec, az zazdroscze bo ja poki nie poznam to zakupy wstrzymane
Wizyte mam za tydzien, ale nie wiem czy bede miec USG, jesli nie to dopiero we wrzesniu i znow nici z zakupow
Bodzianki i te chustki w Primarku. Rozmiar 3-6 msc mniejszych nie było w przecenie. Za 7pak zapłaciłam 3,5 funtaReszta kupiona na wyprzedażach bagażnikowych.
-
K_niecierpliwaMama wrote:Agus no TROSZKĘ tego kupiłaś
ja nie przepadam za rożowymi ubrankami takze bedę miała problem.. póki myslałam, że to chlopiec było łatwiej- wiecej rzeczy dla chłopców mi się podoba..
Ja też nie przepadam za różowymi ubrankami.Jakoś ostatnio zaczyna mi to przechodzić. Ale mam też sporo ubranek w neutralnych kolorach.
-
a i to będzie prenatalne,na pierwszych nie byłam bo wylądowałam w szpitalu a tam takiego sprzętu i chęci nie ma skoro nie ma wskazań
po wyjściu wkurzylismy się i poszliśmy do innego lekarza bardzo polecanego prywatnie i nie dość że zrobił nam ekstra dokładne i długie usg na którym znalazł siusiaka to jeszcze wypisał bezproblemowo skier na prenat II trym, także byliśmy mega zadowoleni i szczęśliwi bo bardzo dokładnie i długo badał każdy narząd dzidziusia w zwykłym usg i potem w 4d, także 21 jedziemy na prenat a przed porodem pójdziemy kontrolnie do niego prywatnie raz lub dwa zależy od poziomu mojego sfiksowania
K_niecierpliwaMama lubi tę wiadomość
-
Albo mi sie to śnilo, albo moje dziecko wykonało w nocy jakiś mega duzy obrót i bardzo je poczułam. Obawiam sie jednak, ze to jeden z tych dziwnych ciążowych snow. Wczoraj np. gonił mnie gang narkotykowy. Bycie w ciaży jest lepsze niż hollywoodzkie produkcje
jonka91, zielarka, M4DZI4, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry:)
Maud krew zdawałam w środę tydzień temu, a wczoraj z rana miałam wyniki na mailu:) nastawiałam się na 2tyg. czekania, a tu taka niespodzianka...
isabelle...no mnie nawet i to się nie śni...moje dziecko, jak w tamtym tygodniu dawało o sobie znać, tak teraz cisza...........................
miłego wtorku styczniówki:) -
Myślę, że to nie był sen! Mi wczoraj przy śniadaniu Bąbel fikał koziołki w brzuchu, śmieszna sprawa
U mnie kolejna noc średnio przespana.. ale nadrobię to w dzień!
Wczoraj u znajomych urodziły się dzieciaczki, u jednych Liliana, a u drugich MarcelPowiem Wam, że sama już bym chciała tulić naszego Szkraba
Ale z drugiej strony ciąża to jest cudowny stan, który baardzo mi się podoba! Może i dobrze, że trwa tyle czasu!
Dodatkowo witamy się dziś z Maluchem w 5 miesiącu!
Malenq, Paula44, MonikaDM, K_niecierpliwaMama, Kawa, M4DZI4, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
Agus89 wrote:Tak się zastanawiam, czy wy też macie takie dziwne uczucie jak siedzicie albo kucacie? Ja odczuwam taki ciężar w podbrzuszu, jakby ścisk. Takie uczucie że mojemu dziecku jest ciasno.
Wierci się ta moja Ala strasznie dzisiaj.Agus89 lubi tę wiadomość
-
i czasami jak długo lężę,to poźniej musze brzuch "rozchodzic". Może mam za malo ruchu.Ale gdzie tu się ruszać w takie upały.Baseny u nas zamknięte na sierpień z powodu remontów,więc zaczynam zajęcia aqua dla ciężarnych od wrzesnia. A od którego tygodnia u Was są szkoły rodzenia?
-
magdalenka wrote:Dziewczyny poradźcie bo nie wiem co się dzieje, dzisiaj obudziałm się cała zalana, mam strasznie dużo śluzu i obawiam się czy to normalne, no masakra jakaś piżama i prześcieradło do prania.
Ostatnio czytałam, że w II trymestrze pojawia się wzmożona ilość śluzu. Mnie wczoraj w ciągu dnia zalewało, musiałam zmieniać wkładki co chwila..
-
nick nieaktualnyHej Laski
Ja mam połówkowe 14.08. to bedzie 19 tydz.
Ale macie fajne ubranka już kupione, a te co niby z lumpka są to nie wierzę...jak będe w PL to idę do najbliższego bo to aż niemożliwe, wszystko jak funkiel nówka nie śmigane
Ja też mam już kilka ciuszków to się pochwalę, a co tam
1.Skarpetki zakupiłam w dzień jak wyszedł mi pozytywny test, do pokazania rodzicomŚpioszki i body to było szaleństwo mojej mamy (bodziaki to 5-cio pak):
2. Moje szaleństwo z soboty:
3. Mój tłuszczykowo-ciążowy brzuchol:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 09:27
jonka91, Cynamonek30, K_niecierpliwaMama, Agus89, zielarka, szczesliwa89, Kawa, Wiki81, Maud11, M4DZI4, bluegirl89, Ewelina88, Paula44, agnb6, Ag..., Becia81 lubią tę wiadomość