*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny.
ja chyba dzisiaj sie zamelduje u lekarza.. w sobote bolala mnie głowa w niedziele bylam calkiem bez zycia, wczoraj do poludnia bylo ok ale po poludniu myslalam ze zdechne.. bolala mnie głowa kaszel i wgl.. i dzisiaj od rana to samo.. moj mnie meczy ze mam isc, z jednej strony nic takiego ale z drugiej lepiej zeby dalej nic sie nie rozwinelo.. swoja droga to trzeba miec pecha zeby chorowac w srodku lata.. -
Sarnaa pewnie! też bym to sprawdzila! napisz później co powiedział lekarz. Ja jeszcze nie chorowałam, ale na jesieni na bank też mnie to czeka, a moze i wcześniej. Juz mnie mdli na myśl o domowych miksturkach typu miód-czosnek-cytryna itp.. ale cóż
-
I ja się dziś witam po fatalnej nocy...
Nastawcie się moje Drogie na kłujący ból po bokach podbrzusza czasem bardzo silny. Wcześniej też taki czułam ale jego intensywność to było nic w porównaniu z tym co teraz... Zadzwoniłam do przychodni i położna powiedziała że to normalne bo od około 20 tygodnia więzadła rozciągają się w super tempie i taki ból jest normalny (chyba, że trwa cały czas ale bardzo regularnie).
U mnie ten ból pojawia się przy zmianie pozycji w nocy albo jak szybko wstanę z krzesła czy coś.
Wybaczcie, że tak chaotycznie ale zasypiam na siedząco.
Brzuszki macie cudne! Mój jest sporoooo większy. Może i ja się wezmę i wstawię.Agus89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdalenka dziękuję, ale jednak trochę przedciążowego tłuszczyku tam jest
Skarpety z H&M więc moze u siebie gdzieś znajdziesz
K_niecierliwaMama rekin byłby interesującyDo Smyka zajrzę może jak teraz bedę w PL, ja póki co te ciuszki mam z C&A (np.bluza) i H&M. W PL planuję jakiś lumpek odwiedzić bo dziewczyny czasem tu takie cuda pokazują ze aż głowa mała.
Sarnaa idź do lekarza bo jeżeli to jakeiś paskudne przeziębienie to lepiej już teraz przeciwdziałać, niz jak rozwinie się do ostrzejszego stanu. dziewczyny tu strasznie cierpiały przez przeziębienia więc marsz do lekarza
Aha i Martaaa ma zdecydowaną rację. Będzie nas kłuło i pobolewało. Ja też tak mam. Pobolewa dość często, a w czwartek to pamietam, ze nawet tak mocno ze aż mi łęzka poleciałą ale to było jednarozowo tak bardzo. A tak to praktycznie cały czas coś czuję, jak wstaję, przekręcam się, czy robię dłuższy spacer z psem, albo jak kilka razy musze wejść a moje 3 piętro.
No i jeszcze co do moich USG to ja bedę miała to połówkowe w 19 tyg. (mi w tej karcie ciąży pisze ze mam zrobić między 18 a 21+6 tyg.) a następne USG 28-31+6 tyg. i koniec - więcej usg nie mam. A do tej pory miałam 1 potwierdzające ciażę, później USG pierwszego trymestru i USG genetyczne czy prenatalne - zwał jak zwał (łącznie 3). Na początku myślałam ze tak jakoś mało, ale jestem spokojna i nie czuje potrzeby robienia więcej - może tylko po to żeby widzieć maluchaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 09:41
Martaaa lubi tę wiadomość
-
Martaaa wrote:I ja się dziś witam po fatalnej nocy...
Nastawcie się moje Drogie na kłujący ból po bokach podbrzusza czasem bardzo silny. Wcześniej też taki czułam ale jego intensywność to było nic w porównaniu z tym co teraz... Zadzwoniłam do przychodni i położna powiedziała że to normalne bo od około 20 tygodnia więzadła rozciągają się w super tempie i taki ból jest normalny (chyba, że trwa cały czas ale bardzo regularnie).
U mnie ten ból pojawia się przy zmianie pozycji w nocy albo jak szybko wstanę z krzesła czy coś.
Mam również te bóle. Są straszne. Staram się do nich przyzwyczaić.
-
Brzuszki macie cudne! Mój jest sporoooo większy. Może i ja się wezmę i wstawię.
Ja rowniez mam te bole. Wczoraj przy wstawaniu z fotela tak mnie kuło, ze nie moglam sie nawet wyprostowac i musialam usiac, chwile posiedziec i na spokojnie wstac.
Monika mam takie same spioszkiw C&A i H&M sa bardzo ladne rzeczy
MonikaDM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny cieszcie się że nie macie takich bóli jak ja! Jak czuję ze zaraz kichnę to się skulam do pozycji embrionalnej bo jeśli jestem na siedząco lub stojąco to mnie chwyci taki skurcz mięśni brzucha/ pachwiny że się zwijam z bólu.. Jak jestem w miejscu publicznym to zatykam nos byle nie kichnąć albo udaję że coś upuścilam..
-
Dziewczyny nie straszcie mnie, to lada chwila przede mną....
Koleżanka pożyczyła mi książkę "Pięćdziesiąt twarzy Greya", tak wiem szybka jestem ;p ale wciągnęła mnie jak małolatę, choc wkurza mnie trochę główna postać tzn. taki typ mężczyzny. Czytałyście?renia83, bluegirl89 lubią tę wiadomość
-
Przepraszam, że znowu wtrącę swoją prywatę, ale nie mam się kogo poradzić.
Czy możecie zerknąć i powiedzieć co sądzicie o tej fryzurze ślubnej?
http://vitalia.pl/forum45,891500,0_Fryzura-slubna.html#post_23068309K_niecierpliwaMama, MonikaDM, ania_29 lubią tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
nick nieaktualny
-
Brzuszki macie cudne! Mój jest sporoooo większy. Może i ja się wezmę i wstawię.
też tak mam , że jak szybko wstane to mnie po bolewa w brzuchu..ale staram sie nie dopatrywac nic złego..mam nadzieje,ze to rozciaganie macicy.POZDRAWIAM!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 10:36