*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny nie wiem co mi ale nic, ale to nic mi się nie chce
oszaleć można
a jak patrzę na wasze foteczki z ciuszkami to może też już coś powinnam pomyślećnarazie mamy łóżeczko
bo trafiła się okazja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 11:01
-
Dzięki za pomoc !
A na deser mój Garfild;)
Zdjęcie pod tytułem " jestem słodki, szukam kotki "
[Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 21:13
jonka91, renia83, agnesik, Agus89, Paula44, Ag... lubią tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Generalnie dopiero teraz czytam recezncje o tej serii i ludzie piszą że totalna beznadzieja. Zanim zaczęłam czytać nie wiedziałam o czym jest, i trochę byłam zaskoczona perwersją w tej książce, ale doczytam do końca, jak mnie wciągnie to zaczne drugą część.
Mi w ciąży włosy zaczęły szybciej rosnać, widze po odrostach, i paznokcie zrobiły się mocniejsze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 11:02
bluegirl89 lubi tę wiadomość
-
Kawa wrote:Dziewczyny cieszcie się że nie macie takich bóli jak ja! Jak czuję ze zaraz kichnę to się skulam do pozycji embrionalnej bo jeśli jestem na siedząco lub stojąco to mnie chwyci taki skurcz mięśni brzucha/ pachwiny że się zwijam z bólu.. Jak jestem w miejscu publicznym to zatykam nos byle nie kichnąć albo udaję że coś upuścilam..
-
To i ja się pochwalę swoim brzuszkiem. Chociaż taki do końca ciążowy to on nie jest... też nie należę do szczupłych niestety
http://zapodaj.net/f9e1f2bf6dbde.jpg.html
PS> Nie wiem jak wkleić żeby od razu tu widać było zdjęcieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 11:16
M4DZI4, agnesik, jonka91, Agus89, szpilka, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
Martaaa piękny brzuszek!
Kurde dziewczyny, ciężko nadrobić kilka ostatnich dni tutaj
A my z mężem szukamy imienia dla ewentualnej dziewczynki.. ciężko jest, bo jak mi się coś podoba (np. Hania) to jemu nie, a jak jemu (Zosia) to mi nie
Nie chcę żadnej Emilii, Amelii czy Julii, bo wszystkie znajome mają tak nazwane córy.
Dla chłopaka wybraliśmy już FeliksNie każdemu może się podobać, ale ja ostatnio non stop do brzucha mówię Felek
Chciałabym już znać płeć, a połówkowe dopiero 1 września..
Martaaa lubi tę wiadomość
-
Co do imion, to my się wahamy. Będzie Aleksander( Aluś, Alek, Aleks... nie OLEK! ) lub Antoni ( Antek, Antoś). Mój woli Aleksandra, mnie podobają się oba;)
Jeśli kiedyś będę mieć córcię będzie to Hania!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 11:33
agnesik lubi tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
No Martuszka ja to piersi mam, oj mam hehe. Zawsze miałam czym oddychac :p
A zdjęcie to ja wklejam tak :
wchodzę na stronę tinypic.com
ładuję zdjęcie, wybieram rozmiar website/email
klikam "prześlij teraz"
wybieram drugą opcję z linków-kod IMG forów i paneli dyskusyjnych i to kopiuję i wklejam tu i fotka jest -
magdalenka wrote:Ja dla dziewczynki mam Ania choć nie wiem czy nie zmienię, podoba mi się jeszcze Pola, Jagoda, Klara (ale mężowi żadne z tych trzech). Dla chłopca pomimo iż z oboje z mężem wybraliśmy Jan to tez może nam sie odmienić.
Klara też mi się bardzo podoba, ale mąż nawet nie chce o tym słyszeć.
Ciężko będzie z wyborem -
belldandy wrote:Co do imion, to my się wahamy. Będzie Aleksander( Aluś, Alek, Aleks... nie OLEK! ) lub Antoni ( Antek, Antoś). Mój woli Aleksandra, mnie podobają się oba;)
Jeśli kiedyś będę mieć córcię będzie to Hania!
Ja mężowi zaproponowałam na imię dla chłopca - Antka, Franciszka i Feliksa i wybrał Feliksa, chociaż cały czas liczyłam, że zdecyduje się na Antka, ale Felek też jest fajny
Nie denerwuj mnie z tą Hanią, mój mąż się ciągle śmieje z tego imienia, nie wiem jak go przekonać.. -
agnesik wrote:Melula a masz jakieś propozycje? W sensie, ciężko Ci wybrać z kilku, czy na żadne nie umiesz się zdecydować?
-
Witam się z rana
co za noc co za sny, śniło mi się że urodziłam piękną córeczke ,w mojej łazience całkiem sama ,jaka ja byłam przerazona ;p
śliczniutkie brzusie
dla dziewczynki myśle że nie będzie problemu gorzej z męskim imieniem ,a dla dziewczynki podoba mi się Juliana, Zofia ,Hania , zobaczymy co będzie w ostateczności