*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWiki Nie przejmuj się tą małopłytkowością, przecież ponad połowa z nas nawet tego badania nie miała robionego, bo dopiero teraz zaczęli nad tym pracować. Gdyby to takie ważne było to już dawno by wszystkie cieżarne ekspresem wysyłali na te badania.
Co do imion myślałam jeszcze nad Felicją, ale mąż powiedział że Felki to on nie chce
Niestety bell przegapiłam zdjecie w rudych włosach, ale z taką buzią napewno Ci pasują też!
Co do Waszych typowanych imion zajrzałam do Grudniówek z racji że mój Bąbelek jest tydzień starszy co oznacza że moge rodzić w grudniu. I powiem Wam że tam dziewczyny dają takie same imiona jak Wy tutajWiki81, nix lubią tę wiadomość
-
magdalenka wrote:Dziewczyny nie straszcie mnie, to lada chwila przede mną....
Koleżanka pożyczyła mi książkę "Pięćdziesiąt twarzy Greya", tak wiem szybka jestem ;p ale wciągnęła mnie jak małolatę, choc wkurza mnie trochę główna postać tzn. taki typ mężczyzny. Czytałyście? -
Kawa, znam też nietypowe, ale wolę chyba takie prostsze a też nie najpopularniejsze
Adam, podoba nam się, bo: nasi dziadkowie mieli tak na imię ( i mój i małża), a poza tym w każdy języku brzmi podobniea nie wiem, co spotka nasze dziecko w przyszłości. 18-tego przekonam się czy to ona czy on (choć na 70% miała być dziewoja)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 11:53
-
Aleście szybko naskrobały...
bell...dlaczego usunęłaś zdjęcia?Nie zdążyłam Cię poznać...
Co do tych bóli to faktycznie podczas kichania i przewracania się w łóżku się pojawiają...
A imiona wybrane i zaklepane: Wojciech (choć ostatnio zaczął mi się też Leon podobać ) i Zosia (to po mojej babci, ale mąż nie ma nic przeciwko), z reszta on i tak twierdzi, że będzie chłopak. Drugie imię najprawdopodobniej będzie po nas albo po chrzestnych, zobaczymy, to jest jeszcze do obgadania.
Jeśli chodzi o ciuszki to ja na spokojnie kupiłam na razie jeden komplecik uniwersalny. Sama nie wiem czy aż tak szaleć, najprawdopodobniej dostanę mnóstwo ciuszków od znajomych i rodziny i szkoda, żeby się zmarnowały( w sensie nie zdążyły być założone). Zobaczymy jak się rozwinie sytuacja, co dostanę i co ewentualnie trzeba będzie dokupić, bo coś na pewno -
nick nieaktualnyMelua zależy też gdzie mieszkasz my dla chłopaka wybraliśmy jeszcze przed ślubem Karol a dla dziewczynki Adela/Larysa czekam na potwierdzenie płci bo raz tak usłyszałam a raz tak więc się nie nastawiam
Gdzieś w głębi wydaje mi się że to jednak dziewuszka, chociaż gina powiedziała że raczej chłopak -
bluegirl89 wrote:Aleście szybko naskrobały...
bell...dlaczego usunęłaś zdjęcia?Nie zdążyłam Cię poznać...
Co do tych bóli to faktycznie podczas kichania i przewracania się w łóżku się pojawiają...
A imiona wybrane i zaklepane: Wojciech (choć ostatnio zaczął mi się też Leon podobać ) i Zosia (to po mojej babci, ale mąż nie ma nic przeciwko), z reszta on i tak twierdzi, że będzie chłopak. Drugie imię najprawdopodobniej będzie po nas albo po chrzestnych, zobaczymy, to jest jeszcze do obgadania.
Jeśli chodzi o ciuszki to ja na spokojnie kupiłam na razie jeden komplecik uniwersalny. Sama nie wiem czy aż tak szaleć, najprawdopodobniej dostanę mnóstwo ciuszków od znajomych i rodziny i szkoda, żeby się zmarnowały( w sensie nie zdążyły być założone). Zobaczymy jak się rozwinie sytuacja, co dostanę i co ewentualnie trzeba będzie dokupić, bo coś na pewno
Kurde dziewczyny, Wy piszecie o kupowaniu ciuszków, a ja nawet w sklepie przechodzę obok dziecięcych ciuszków obojętnie.. kurcze, chyba jeszcze do mnie nie dociera, że może się udać..
-
my mieszkamy w PL, ale nie wiem gdzie poniesie nasze dziecko
Adam i Karol to pewniaki
Ostatnio dostaliśmy fajne ubranka od mojej bratowej. wygrzebała w lumpku i zapowiedziała kolejneponieważ ma dwóch synów i jest przekonana, że u nas będzie dziewuszka to zafascynowana i stęskniona za dziewczynką idzie w zakupowaniu ku żeńskim strojom. teraz przekazała nam reklamówkę, aż się boję co będzie dalej...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 12:01
Kawa, K_niecierpliwaMama lubią tę wiadomość
-
agnesik wrote:Kurde dziewczyny, Wy piszecie o kupowaniu ciuszków, a ja nawet w sklepie przechodzę obok dziecięcych ciuszków obojętnie.. kurcze, chyba jeszcze do mnie nie dociera, że może się udać..
-
agnesik wrote:Kurde dziewczyny, Wy piszecie o kupowaniu ciuszków, a ja nawet w sklepie przechodzę obok dziecięcych ciuszków obojętnie.. kurcze, chyba jeszcze do mnie nie dociera, że może się udać..
JUŻ SIĘ UDAŁO!!! I tylko tak masz myśleć
Ale wiem co czujesz bo też jeszcze mnie aż tak szał dziecięcych zakupów nie porywa...może potrzebujemy więcej czasu -
MartaKD wrote:agnesik,mam to samo:( może po usg teraz w czwartek bardziej do mnie dotrze,że może się udać.Nigdy tak daleko nie zaszłam:)
Ja właśnie też nie.. a do tego, moja siostra poroniła w 17 tygodniu ostatnio.. więc ten tydzień jest dla mnie mega przerażający.. Chciałabym już poczuć jakieś kopniaki chociaż, żeby się uspokoić trochę.. ale tłuszczyk nie pozwala -
nick nieaktualnyJa jestem zafascynowana ciążą!
Na ulicy mijam mamy z dziećmi to podgląduję wózki, jak są dzieci ubrane itp
a jak mijam sklep dziecięcy, nie właściwie nie mijam zawsze zajrzę coś przeglądnąć, porównać ceny
Opracowuję sobie że nie będę tak o kupować ciuszków tylko kompletami
Już rozpisuję też powrót do formy, ćwiczenia które moge wykonywać w domu zanim wrócę na fitnessbluegirl89, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
usunęłam, bo nikt tutaj twarzy za bardzo nie ujawnia heh;)
Przed pierwszym USG miałam sen, że widzę córcię i lekarz powiedział, że prawdopodobnie chłopczyk. Teraz śniło mi się, że ze synek pozostanie synkiem i nie zmieni się w córeczkę, więc może znowu na przekór heh;) Ale nie nastawiam się, co ma być to będzie;)
We czwartek mój gin, więc będę go molestować o płeć i nie powiem jaką podał inny lekarz na genetycznym;)
Muszę także popytać czy prywatnie robi on USG piersi bo ostatnio jak byłam na fundusz, to dał mi skierowanie, a termin na grudzień;/ Po znajomości zapisali mnie na koniec września, ale gdyby robił u siebie prywatnie to byłabym szybciej spokojniejsza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 12:10
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016