*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem! Uwinęłam się szybko. Tzn podłogi mi się myć nie chciało. Przejadę szybko przed wyjściem.
Aguś89 z pod klawiatury mi to wyjęłaś bo jak sprzątałam właśnie poczułam taki dyskomfort.
Wiki ja też prawie tyle ale, tak jak pisałam wcześniej, ostatnio czuję się piękna! Nie wiem co ta ciąża ze mną robi.jonka91, Wiki81, Paula44 lubią tę wiadomość
-
Hej mamuśki
miałam awarię laptopa i nie było mnie dosyć długo i zdążyłyście tych stron naprodukować
Odnosząc się do ostatnich postów to ja jeszcze ruchów dzidzi nie czuję, choć niecierpliwie wyczekuje.
Wizytę mam w środę i wtedy ustalę połówkowe, pewnie na początek września i mam nadzieję, że poznam płeć.
Zakupów narazie nie robię, ale dostałam już nieco ubranek od kuzynki, część neutralna a część dla chłopca.
Moja waga stoi w miejscu ale brzusio już widać, zaraz wkleję zdjęcietylko obczaję jak.
szpilka, K_niecierpliwaMama, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Dziewczynki
Piekne macie brzuszki
Zielarko ja bym unikała jak ognia takiej sąsiadki , tzw wampiry energetyczne niezadowolone ze swojego życia
cóż poradzić na takich ... Ja dzis mam dzien z serii lenistwa 200% nie wiem co jest najchętniej bym spała. Tez mnie dzis rozpiera w dole brzucha jakby mi maleństwo w pęcherz dawało dziwne uczucie . Wizytę mam 19 sierpnia dzien po naszej rocznicy ślubu
idziemy cała trójca na polowkowe będę miec wtedy 20tyg skończone . Mam do Was pytanie co myślicie na temat pójścia na takie polowkowym lub badanie 3trymestru do innego lekarza ? Zeby porównać opinie i to co lekarz zobaczy .Milego dnia
)))
-
To i ja się pochwalę brzuchem.
Zdjęcie takie sobie, w spodenkach Męża, bo moje mnie uwierają.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 16:29
Kawa, Tymi, szczesliwa89, szpilka, bluegirl89, jonka91, Ewelina88, kamilaaa_88, Paula44, Cynamonek30, agnb6, zielarka, M4DZI4, waszka88, MonikaDM, Ag... lubią tę wiadomość
-
Agus89 wrote:Tak się zastanawiam, czy wy też macie takie dziwne uczucie jak siedzicie albo kucacie? Ja odczuwam taki ciężar w podbrzuszu, jakby ścisk. Takie uczucie że mojemu dziecku jest ciasno.
Wierci się ta moja Ala strasznie dzisiaj.
Ja czasami takie coś odczuwamChociaż zauważyłam że po dłuższym chodzeniu kuje mnie prawy jajnik, nie wiem czy to dokładnie on ale takie mam wrażenie.
Witamy nową koleżankę
Ja mam wizytę 18 na NFZ lekarz pewnie nawet nie wspomni o prenatalnych ;/ ale nie martwię się specjalnie bo 19 mam prywatnie i zobaczymy co on powiebędę wtedy na początku 18 tyg i zobaczymy czy zbada maleństwo w ten dzień czy na następnej wizycie
U mnie dziś 36 stopni! masakra w biurze 30 w mieszkaniu nie lepiej.. ah telato
-
I jeszcze obiecałam pochwalić się zakupami
To jest pierwsza część zdjęć.
jonka91, Kawa, bluegirl89, Ewelina88, kamilaaa_88, Maud11, Paula44, szczesliwa89, Cynamonek30, isabelle, zielarka, klara22, M4DZI4, kejti91, waszka88, Ag..., Becia81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agus89 ale prześliczne rzeczy!! Buciki cudowne!! Brzuchol nawet w spodenkach męże ślicznie się prezentuje.
Kamila Twój też piękny!
Wszystkie styczniówki mają śliczne apartamenty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 16:47
Agus89, Kawa, Paula44 lubią tę wiadomość