*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Klara zależy jaki Ci się bobas urodzi bo jak ok 54-56 cm to maluchy szybko rosną więc w rozmiarze 56 nie pochodzi 3 miesiące.
Na pewno nie unikniemy pomyłek.Ale ja na razie nie szaleje. Mam od tego rodziców i rodzeństwo, które co chwila wysyła mi strony z ubrankami czy się mi podobają.
-
Ewelina Ag pisała że ms święto do wtorku więc pewnie baluje z mężem. Ja ubranek jeszcze nie kupuje. Zresztą ogólnie jestem wystraszona i wszystko w październiku zacznę kompletowac. Ale Wam zazdroszczę tych zakupów.
Ewelina88, Ag... lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Dziewczyny z rozmiarami to jest tak że rozmiary nie są równe. Np 56 może być większe niż 62. Rozmiar 62 kombinezonu może wystarczy do końca marca albo i nie. Zależy czy będzie to duże 62. Są jeszcze koce, rożki coś czym można opatulic przy wyjsciu. W zimie to pewnie dopiero po 1-2 tyg zaczniecie chodzić na spacery.www.styczniowki2015.phorum.pl
-
Dzięki dziewczynki.
Wiki ja też nie mam jeszcze. Tylko lista zrobiona. Po połówkowym może coś kupię bo będę mieć parę dni wolnego.
No i właśnie dlatego, że rozmiar rozmiarowi nie równy ja nie będę szaleć z zakupami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 15:17
Wiki81 lubi tę wiadomość
-
Pamiętam że jak poprzednio rodziłam to dzień przed porodem na USG jeszcze lekarz w szpitalu mówił że będzie duże dziecko i cała ciąże tam mówili. Miało być ponad 4200. A urodził sie synek 3100 51 cm i wszystko bylo duże. Nawet Po usg nie można mieć pewności.www.styczniowki2015.phorum.pl
-
Ja dużego dziecka się nie spodziewam bo u mnie i męża w rodzinie nie rodzą się duże dzieci. No ale zobaczymy.
W sobotę rozmawiałam z koleżanka, wprawdzie dopiero uczy się na położną, ale już mam za sobą wiele praktyk, i zapytałam przy okazji jak się mają witaminy do wzrostu i wagi dziecka (kiedyś była o tym dyskusja). Powiedziała mi tylko tyle, że nijak.
-
Ewelina88 wrote:Paula to chyba najpóźniej z nas. Ja mam wizytę kontrolną 18 sierpnia ale badanie połówkowe zrobi mi w szpitalu na super sprzęcie 21 sierpnia.
-
nick nieaktualnyjonka91 wrote:Jakiś czas temu któraś z Dziewczyn wrzuciła tu linka, uznałam, że jest pomocny, więc go zapisałam w ulubionych. Może Wam też pomoże
Wyprawka dla noworodka
No wiesz!nie jakaś tylko wspaniała i wyjątkowa oraz skromna - ja!
Fucina - a robisz polowkowe w Katowicach?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 15:41
Ewelina88, jonka91 lubią tę wiadomość
-
karen657 wrote:Dołączam i pozdrawiam wszystkie Kobietki
Mamuśki niech mnie któraś kopnie w dupsko bo o 10.00 zbieram się na posprzątanie w pracy i ciągle znajdę jakiś powód aby tego nie robić - chociaż zajmie mi to z pół godz. Ale tak się mi nie chce! Zjadłabym zsiadłego mleka! Ojj... Tzn napiłabym się.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 15:54
Paula44 lubi tę wiadomość
-
Fucina wrote:Ja mam dzwonić umówić się na genetyczne w czwartek, będę miała w 21 tc, początek września. A u mojego gina jestem umówiona 21 sierpnia.
Widzę że parę z nas ma 21 sierpnia wizyty.Od razu mi raźniej.
Ewelina88, Fucina lubią tę wiadomość
-
Agus89 wrote:Tak się zastanawiam, czy wy też macie takie dziwne uczucie jak siedzicie albo kucacie? Ja odczuwam taki ciężar w podbrzuszu, jakby ścisk. Takie uczucie że mojemu dziecku jest ciasno.
Wierci się ta moja Ala strasznie dzisiaj.www.styczniowki2015.phorum.pl