*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
MartaKD wrote:Mam dwie koleżanki,które też chodzą do tego samego gina,co ja i im powiedział na usg genetycznym,że pewnie chłopiec,a u mnie nic.Wiec może dziewczynka? Mi obojętne,ale mąż by chciał synka.Ach ci mężowie:)
MartaKD, jonka91, K_niecierpliwaMama lubią tę wiadomość
-
A mój liczył na dziewczynkę
Bo w rodzinie sami chłopcy. Ale będzie też chłopiec... Gin powiedziała że widocznie bardzo mocne geny ma M w swojej rodzinie że od kilku pokoleń nie było dziewczynki.
Co do kłucia i boleści - i mnie kłuje podbrzusze raz z lewej raz z prawej, czasem czuję takie pulsowanie. Pytałam gin - normalne. -
magdalenka my za jakieś tyg idziemy wszystko pozałatwiać więc zobaczymy już co i jak przy podpisywaniu umowy.
Co do płci to ja miałam od samego początku przeczucie na synka a ostatnio coś mi się wydaje, że dziewczynka. Ale tak naprawdę wszystko mi jedno, mój mąż tego samego zdania. Tylko mnie trochę wkurza bo jak mówię mu wieczorem, żeby położył rękę na brzuchu to poczuje maleństwo to nie chce bo mówi,że on prawie nic nie czuję. Smutno mi trochę z tego powodu...
Ag.... gdzie Ty jesteś??? Nic się nie odzywasz! Aż dziwne. -
nick nieaktualnyEwelina powiedz mu "troszkę cierpliwości" mój też myśli że mały kopie na zawołanie. Niech mocniej przyłoży rękę, albo go dugnie albo coś powie do niego i nie mów mu kiedy kopie -o to było to, powiedz mu by sam Ci powiedział kiedy coś poczuje
Ewelina88 lubi tę wiadomość
-
Kawa tak właśnie robię. Ale on to jest taki, że nie lubi okazywać uczuć - moim zdaniem w domu go nie nauczyli niestety. I ciągle twierdzi, że brzuchol za mały i jak będzie większy to będzie ciągle dotykał i głaskał. Smutno mi trochę ale kiedyś jak trochę za dużo wypił z bratem to wziął zdjęcie usg malucha i tak wyprzytulał i wycałował, że całe wymięte jest.
Paula44, renia83, K_niecierpliwaMama, Maud11, polaola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochana życzę Ci tak mocnych kopniaków jak u mnie :* jak je poczuje to sam będzie przychodził z łapskami!
Jak miałam mniejszy brzuchol to też mój miał takie podejście, dopiero od jakiegoś tyg/półtorej poczuł więź? jeśli mogę to tak nazwać.Ewelina88 lubi tę wiadomość
-
Dzięki. Już nie mogę się doczekać tych silnych kopniaków, chociaż jak zobaczyłam ostatnio moją koleżankę w 33 tygodniu jak się zgina w pół z bólu i wydaje dziwne dźwięki z siebie to aż się boję. ;p Ostatnio mała tak wbiła się jej w żebra, że aż upadła.
-
Ewelina88 wrote:niecierpliwa ja mam różne, przeróżne bóle, kłucia itp. Ale dzidzia się prawidłowo rozwija więc taki już podobnież mój urok. Biorę magnez na to. Co do szyjki, to gin powiedziała mi, że raczej to jest bezobjawowe bo też się o to martwiłam.
Dziekuję Ewelina.Ewelina88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agus89 wrote:Hej. Ja wczoraj znowu zrobiłam zakupy dla Naszego Maleństwa.
Rozmawiałam też z Mężem i zgodził się na moją propozycję imienia. Czyli będzie Alicja.
Tez po troszeczku kupuje bo nie mogę sie powstrzymaćMialam wytrzymać do usg genetycznego- udało sie, ale nadal nie mogę zaszaleć bo płeć tylko na 70%znam.. poki co kupuje pajace i bodziaki unisexy
-
Witam się i ja po bardzo leniwym weekendzie
piękne zdjęcia brzuszków
i genialny pokoik ,kolory i ta komoda genialna ,zazdroszcze talentu
zaczynam się bać bo prawie wszystkie już czujecie dzidziusia a ja jeszcze nie ;(.niby wszystko ok dzidziuś się wierci zmienia położenie a ja nic nie czuje ;( -
Kawa ale śliczny brzuchol!! W końcu ja muszę zrobić zdjęcia swojego.
Klara nic się nie martw. Może bąbelek w nocy się wierci i nie czujesz. Poza tym na wielu stronach na necie jest napisane, że pierwsze ruch to 20-22 tc. Spróbuj wieczorem zjeść coś słodkiego lub napić się trochę coli, połóż się wygodnie przed tv i czekaj, ewentualnie z ręką na brzuchu. Może coś poczujesz, tak jakby takie puknięcie, drgania w brzuchu.Kawa lubi tę wiadomość
-
Witajcie;)
Dwa dni temu mówiłam, że kiedy położyłam rękę na podbrzuszu czułam puknięcie, ale nie byłam pewna czy to ruchy dziecka. Teraz jest to już bardziej odczuwalne i nie mam wątpliwości, chociaż w dalszym ciągu łatwiej jest mi poczuć puknięcia i drgania kiedy położę się wygodnie i przyłożę dłoń.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 13:06
MonikaDM lubi tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016