*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam kochane w ten super chłodny dzionek! Wreszcie jest czym oddychac, 22st
Akurat dobra pogoda bo wybieram się do miasta, zdac krew i siuśki,odebrac wyniki PAPPA a potem wyciągnę męża z pracy na obiad
Miłego dzionkaMalenq, bluegirl89, renia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobry, dobry.. bo chłodny
Ja do tej pory przytyłam 1,5 kg, choć 4 tyg temu miałam już 2 kg na plusie.. We wtorek idę na wizytę do swojej lekarki to mi powiedzą, czy jest ok, czy nieteraz zaczęłam więcej jeść, więc może szybciej zacznę przybierać na wadze:)
-
Witam!
Ja przybrałam jak jonka 1,5 kg według wagi na której się ważę od dawna, bo według tej lekarskiej przytyłam 3,5 kg....
Ja dzisiaj na obiad pichce moje ulubione placki ziemniaczane mniam mniam, tylko mąż niezadowolony bo to nie jest konkretny obiad hehe.
Co do pogody u mnie dzisiaj ciepło, ale chyba bez upału bo czuję jak wiaterek zawiewa, za to wczoraj padało. -
jak mi zostannie to nie ma sprawy, bo ja zawsze na oko obieram ziemniaków i wydaje mi się że wyjdzie z tego masa placków, a podczas smażenia jakoś mało mi wychodzi...
Ja na połówkowe nie muszę robić żadnych wyników. Gin powiedziała mi że dopiero na połówkowym da mi skierowanie na wyniki. Ale ja i tak zmieniam lekarza więc może inaczej się to potoczy.
Dziewczyny jak mam zwolnienie do 18 to do lekarza wystarczy jak pójdę 19 ? (jak juz pytałam to soryy, ale boję się że nie będę miała ciągłości). -
magdalenka wrote:Witam!
Ja przybrałam jak jonka 1,5 kg według wagi na której się ważę od dawna, bo według tej lekarskiej przytyłam 3,5 kg....
Ja dzisiaj na obiad pichce moje ulubione placki ziemniaczane mniam mniam, tylko mąż niezadowolony bo to nie jest konkretny obiad hehe.
Co do pogody u mnie dzisiaj ciepło, ale chyba bez upału bo czuję jak wiaterek zawiewa, za to wczoraj padało.
Jak chce konkrety to zrób mu do tego coś ala gulasz i będzie miał placki po węgiersku z mięskiemPychota
K_niecierpliwaMama lubi tę wiadomość
-
bluegirl89 wrote:Jak chce konkrety to zrób mu do tego coś ala gulasz i będzie miał placki po węgiersku z mięskiem
Pychota
bluegirl89 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, ja póki co mam 1kg na minusie, moja Pani doktor powiedziała, że to jeszcze nie jest tragedia, ale powinnam zacząć już przybierać.
Ale muszę Wam się pochwalić!!!! Wczoraj się tutaj skarżyłam, że nie czuję malucha i chyba zrozumiał!
Po obiadku położyłam się i odpoczywałam.. i nagle puk puk! Poczułam stukanie! Od razu odkryłam bluzkę i widziałam w jednym miejscu jak robi mi się taka mała górka! Położyłam rękę na brzuchu i normalnie czułam jak moje maleństwo kopie!!!! To najpiękniejsze przeżycie na świecie!!!
Niestety mój mąż wszystko przegapił, bo poszedł po obiedzie spać.. i nie zdołałam go dobudzić z drugiego pokoju, bo nie chciałam wstawać! Jak zwykle z niego gapaCała akcja trwała może z 20 minut, czasem musiałam pokołysać lekko biodrami i za chwilkę moje maleństwo odpukało
Jestem cała w skowronkach
ania_29, Ag..., jonka91, MonikaDM, Kawa, renia83, Maud11, zielarka lubią tę wiadomość
-
To malutko przytyłyście;) Jutro wizyta u mojego gina, to zobaczę czy mnie zważy i zmierzy ciśnienie, bo nigdy tego jeszcze nie robił.
Będę także namawiać go na zdradzenie płci, bo dotąd nie chciał nic powiedzieć. No i zapytam kiedy mam mieć połówkowe, bo czytam, że wszystkie już wiedzą heh;)
W ogóle tak myślimy z moim M. żeby na połówkowe udać się na 3D/4D. Lepiej wszystko posprawdzają, a i pamiątka będzie.
Od 3 dni mam bóle jakby nerek?! Miała tak któraś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 11:04
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Magdalenka, poczujesz w najmniej spodziewanym momencie!
Belldandy, w sumie dziwne, że gin jeszcze Cię nie zważył i nie zmierzył ciśnienia. Ja mam na każdej wizycie mierzone ciśnienie i od razu mnie ważą. Może sama mu się przypomnij.