*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJeeej tyle jeszcze mamy czasu
Dzisiaj potwornie chce mi się spać. Ledwo wstałam i już bym się kładła
Dobrze, że jutro sobota, wolne, sobie pośpie
A tak poza tym to na razie nic a nic. Czasem mnie zemdli ale tak trochę raczej.
Cycki też mnie już tak strasznie nie bolą.
Pogoda u mnie fatalna.
Szaro buro - oj ciężko będzieAnutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MonikaDM wrote:Wiola masz ode mnie zakaz zamartwiania się. Nie prównuj tak mocno bo będziesz się niepotrzebnie stresować a to nie jest wskazane. Beta przyrasta i to jest dobrze. Słońce a może Ty też miałąś później owulkę, patrzysz na to co Ci OF pokazał czy jesteś pewna z monitoringu kiedy była owulka...bo ja np. nigdy przenigdy, w 100% nie ufałąm OF a więcej swojemu organizmowi; no i podobno w 100% sprawdzić kiedy była owulka można tylko przez usg, bo owulka może być na kilka dni przed skokiem lub kilka dni po i tak samo w przypadku śluzu. Więc zero nakręcania się na złe. Wszystko jest ok!
Może i masz racje.. na monitoring nie chodziłam, tylko mierzenie temp i testy owu. Przestane sie zamartwiać czas cieszyć sie ciążingiem
jonka91, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
Ja od wczoraj czuję się fatalnie, boli głowa, okropne mdłości nic nie pomaga tylko spanie. Nie wiem jak dziś dam radę na wizytę, najchętniej bym łóżka nie opuszczała. I pogoda też do d...
Już próbowałam migdały - nic, mięta - nic, częste jedzenie - nic. Dziś prosiłam mamę żeby kupiła mi herbatę imbirową... -
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczyny Tak się zastanawiałam nad tymi mdłościami i doszłam do wniosku że może ich nie mam dlatego że u mnie się pije coca cole jak herbate
Swoją drogą też mam kotkę w domu, wychodzi na zewnątrz się załatwiać. Od 3dni leje u mnie deszcz, nie może się wyszaleć na dworze i robi mi rozpierduche w domu!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 10:10
Malenq lubi tę wiadomość
-
Kawa może i coś w tym jest, albo jesteś w gronie szczęściar:)
Ja w pierwszej ciąży nie miałam mdłości i teraz, jak na razie, się nie zapowiada, choć jeszcze jest wcześnie.. Moja mama w żadnej z 3 ciąż mdłości nie miała, więc mam nadzieję, że mnie też to ominie... -
nick nieaktualny
-
Witam serdecznie wszystkie Dziewczyny. Czekam z niecierpliwością ma Wasze relacje z wizyt.
Ja czuję się dobrze, chociaż dzisiaj nie zdążyłam rano zjeść śniadania w domu i pierwszy raz mnie mdliło jak jechałam - więc to ewidentnie z tego powodu. W pracy zjadłam jogurt z płatkami ale teraz to już średnio pomogło.
Pierwszy raz czuje mdłości i są okropne. Nie wiem jak to znosicie na co dzień.
Miłego dnia życzę.www.styczniowki2015.phorum.pl -
nick nieaktualny
-
Hej hej trzymam za wszystkie dzis kciuki
Powtorzylam bete odbiore o 15 a do tego czasu chyba umre z niecierpliwosci ...
Mecza mnie mdlosci , nie mam ochoty na nic doslownie otwieram lodowke i jeszcze bardziej mnie mdli
Dzis rano pobolewal mnie brzuch mam nadzieje ze to nic groznego i wszystko bedzie ok .
Maraska bedzie dobrzeMaraska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny