*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
beta z dziś 24584 a z 30 kwietnia 325 jak wrzuciłam te dane w jakikolwiek kalkulator to wszedzie pokazuje ze norma ufff ależ mi lżej.. :p zastanowie sie czy do lekarza isc za tydzien czy faktycznie za 2 tyg i juz bez stresu :p
Ag..., Anutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAg... Ania ma rację, zostaw krew na później, przyda się pewnie
Patrycha - cudne wieści, i same takie poprosze na tym forum 9mm a Ty masz 6 tydz. i 6 dzień na suwaczku, to fajnie duża ta wasza fasolka
Agus89, ja na moją wizytę 27.05 też raczej pójdę sama bo mężulek bedzie w pracy, nie mogę iśc na późniejszą godzinę bo ja tą wizytę mam już ustaloną od chyba 3 tygodnie (bo miało być sprawdzanie owulki ), próbowałam przesunąć na popołudnie, ale niestety jest już full. Może uda mu sie coś wykombinować ale szczerze w to wątpię.
Laski moje, ja nie narzekam na brak obajwów takich jak wy macie, ale chyba jedna póki co tu jestem co mnie nic nie męczy. No i chyba w sumie jednak wolałabym żeby tak zostało, chciałabym tylko tego potwierdzenia od ginka, ze wszystko jest dobrze i maluszek się super rozwija,niech już będzie ten mój termin bo zwariuję chyba, tak bardzo chcę zobaczyć moje dziecię
Aha, dziewczyny, co to kotków... moje koleżanki (z tego jedna ma takiego co to po podwórku biegał, czarny jak pantera - Tofik, oj piękniuchny) i moja siostra miały koty w domu gdy były w ciąży, sprzątały kuwety (w rękawiczkach), dawały jedzonko i miziały swoje zwierzaki i nic im nie było a wszystkie dzieciaczki, w tym bliźniaki idealnie zdrowe. Nie dajmy się zwariować Nasze zwierzaki to część naszej rodziny, przynajmniej my tak uważamy o naszym psiaku, a wiecie jak on fajnie słucha jak mu mówimy, że tu w brzuszku jest mała dzidzia, to patrzy na nas tak jakby mówił "co wy mi tu za brednie opowiadacie?" hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 20:03
-
agattee wrote:Juz wrocilam, ufff. Wszystko jest w porzadku, plamienia zdarzaja sie i to nic groznego. Maluszek jest bardzo malutki jak na ten tydzien, ginka powiedziala ze ma 5mm (na zdjeciu pisze 4,75mm) ale to podobno nie powod do zmartwien bo mialam pozno owulacje (w 22dc). Serduszko pieknie bije i jest to naprawde mega uczucie, moglabym siedziec na tym fotelu caly dzien i patrzec, cos pieknego
Pierwsze zdjecie mamy a raczej ma Moj R. stwierdzil ze bedzie nosil w portfelu bo ja mam maluszka w sobie to On bedzie mial chociaz przy sobie
Pobrali mi krew, wzieli tez mocz do badania i ksiazeczke dostane na kolejnej wizycie
Uff, moge odetchnac. Kolejna wizyta 12.06 (11-12 tydz). Dzieki za wsparcie dziewczyny i trzymam kciuki za wszystkie ktore maja jutro wizyty, za pozytywne wiesci !
ooo widzisz agatte.. ja mialam owu w 19dc, wiec Ty 3 dni pozniej, a Twoj maluszek ma 4,75mm a moj 2 mm:( ja na suwaku mam 7tod a Ty 7t1d więc nie dosc ze mialas pozniej to maluch wiekszy no ale... beta dobrze przyrasta. trzeba byc dobrej nadziei!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 20:01
-
nick nieaktualnyPatrycha, mnie chodziło o to że to chyba nasza największa póki co forumowa dzidzia Ciesz się bo jest czym
Ag...już się cieszę z tych braku mdłości i innych rzeczy
Wiola masz ode mnie zakaz zamartwiania się. Nie prównuj tak mocno bo będziesz się niepotrzebnie stresować a to nie jest wskazane. Beta przyrasta i to jest dobrze. Słońce a może Ty też miałąś później owulkę, patrzysz na to co Ci OF pokazał czy jesteś pewna z monitoringu kiedy była owulka...bo ja np. nigdy przenigdy, w 100% nie ufałąm OF a więcej swojemu organizmowi; no i podobno w 100% sprawdzić kiedy była owulka można tylko przez usg, bo owulka może być na kilka dni przed skokiem lub kilka dni po i tak samo w przypadku śluzu. Więc zero nakręcania się na złe. Wszystko jest ok!
Miłego wieczoru dziewczyny i słodkich snówAnutka, Wiola25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja tak skromnie zapytam czy mogę do Was dołączyć? Na razie jeszcze jestem przed pierwszą wizytą, mam ją mieć w dniu matki 26.maja, okropnie się stresuje, ponieważ pierwszą ciążę poroniłam w 21 tygodniu boje się bardzo tym bardziej, że nie mam żadnych objawów. Wczoraj trochę pobolewało mnie podbrzusze ale delikatnie. Ale dzisiaj już nic mi nie "dolega" i denerwuje się bardzo czy w sumie tak może być?
Anutka, Viv78 lubią tę wiadomość
-
Gwiazdeczka27 wrote:ja tak skromnie zapytam czy mogę do Was dołączyć? Na razie jeszcze jestem przed pierwszą wizytą, mam ją mieć w dniu matki 26.maja, okropnie się stresuje, ponieważ pierwszą ciążę poroniłam w 21 tygodniu boje się bardzo tym bardziej, że nie mam żadnych objawów. Wczoraj trochę pobolewało mnie podbrzusze ale delikatnie. Ale dzisiaj już nic mi nie "dolega" i denerwuje się bardzo czy w sumie tak może być?
-
to idziemy praktycznie "łeb w łeb" Dobrze wiedzieć, że nie jestem sama. Bety nie robiłam, czekam na usg co ma być to będzie ale i tak się trochę boję ale postaram się to zwalczyć. Dziękuję za odpowiedź
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 21:46
Anutka, Cynamonek30 lubią tę wiadomość
-
Wiola, nasze maluchy urosna piekne i zdrowe
Co do mnie to chodze w podpasce (a juz myslalam ze sie tego pozbede !) i przy ostatniej kontroli sluzu brazowego na podpasce troche duzo... wiem, ze bylam u ginki i powiedziala ze to sie zdarza ale martwi mnie to dalej bo duzo tego czasem. Mam nadzieje, ze to dlugo nie potrwa i szybko sobie od Nas pojdzie ! Wrrr...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 23:00
Anutka lubi tę wiadomość