*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Martaaa wrote:Ja robiłam jedną betę, gin powiedziała że beta zgadza się z obrazem na USG i z wiekiem ciąży więc nie ma potrzeby robić drugiej. A i tak wiem, że ładnie umiejscowiona hehe
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ag... wrote:Anutka to super, że Betka OK:)
cierpliwość mistrzowska, ja dziś beczałam jak sie dowiedzialam, że mam przyjsc w pon a nie jutro...ehhh ale mam taki placzliwy nastroj od rana wiec mialam bynajmniej powód:)
...hormony:P -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzykro mi z powodu Zielarki i Agi. I dziewczyny prosze Was, niech żadna więcej nie opuszcza naszego forum!!! To nawet nie prośba a rozkaz!!!!!!!!!!!!!!!!
Agatee trzymam mocno kciuki i mam nadzieję, ze to plamienie to nic złego a zwykłe pęknięte naczynko.
Dziewczyny ja jak mieszkałąm w PL i lekarz robił mi usg takie dopochwowe, to nic nie dopłacałam, a za wizytę płaciłam 70 zł, lekarz był super, cierpliwy i wszystko bardzo ładnie i delikatnie tłumaczył, to było w Piekarach Śląskich. Tego lekarza polecałabym z czystym sercem bo dusza nie lekarz.
Mi sie dzisiaj zaczął 6 tydzień, wszystko wychodzi mi tak samo czy to z pierwszego dnia @ czy z owulki.
Kochane powiedzcie mi...bo póki co ja nie mam żadnych objawów, tylko rano i wieczorem czuje takie jakby ciągnięcie/kłucie w dole brzucha, najczęściej bliżej prawej strony, i też rano i wieczorem bolą mnie piersi...Czy to normalne, że tak mało? Jak was czytam to wydaje mi się,ze każda z Was ma więcej objawów. Co prawda znam kobiety, które ciążę bezobjawowo przechodzą i wczoraj nawet wyczytałam, ze tylko niewiele ponad 50% doswiadcza mdłości ciążowych. -
nick nieaktualnyMoniś Ty się teraz ciesz szczęściaro, że nic Ci nie dolega...nie wywołuj wilka z lasu...
a propo roweru, wczoraj przy okazji usg, zapytałam swojego gina o to, a On mi, że jak nic nie dolega to nie ma przeciwwskazań.... i warto się ruszać, tak dodał
MonikaDM lubi tę wiadomość