X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Agataa Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag fajna bryka, też myślałam o Emmaljungu, ale niestety dla mnie ciut za drogi, tym bardziej, ze fotelik i gondole do maxi cosi już mam. słyszałam wiele dobrego o fotelikach z E., ale są b. ciężkie niestety :(

no i wózek kolejny to własnie Maclaren, lekki i tak szybko się nie rozjeżdża ;) Z resztą nie wyobrażam sobie zima przez zaspy pchać się z parasolka, jednak te spacerówki z wózków x w 1 lepiej dają sobie rade w trudnym terenie.

Ag... lubi tę wiadomość

p19u3e3kzv3sw8vu.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikaDM wrote:
    Marta o ma jakies 22 cm jakby się cały wyciągnął. Długość ciemieniowo-siedzeniowa to 13 cm, więc wielkoludem nie jest ;P
    Aha - a my chcemy wózek 3 w 1, ale jak ktoś chce osobno to czemu nie :) Zgadzam sie z dziewczynami wyżej - samemu trzeba zbadać temat :)

Zaraz wrzucę fotki jak mi się uda.
    Aha - łożysko mam na przedniej sćianie, więc pewnie poczekam na konkretne ruchy :)
    u mnie też pewnie dl.ciem-siedz.guła jestem:)

MonikaDM lubi tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Ja fotelik z adapterem kupuje na allegro, używany maxi cisi albo emmaljunga bo takie mam adaptery możliwe do tego wózka. Jednakże nowy z adapterem to koszt 1100zl wiec dla mnie głupota na chwile taki koszt. Na allegro komplet 400/500zl
    acha,czyli fotelik kupuje się z adapterem czy wózek?zglupiałam:(

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    22 cm? mója córa miała w 16tyg 11cm :)
    Teraz maluszki szybko będą rosły. Kilka dni juz robi różnicę

MartaKD lubi tę wiadomość

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 12:20

Ag..., Kawa, Ewelina88, Agataa, jonka91, M4DZI4, olka25, Maud11, Paula44, agnb6 lubią tę wiadomość

• MartaKD Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba się przekonalam,żeby jednak był głeboki ze spacerowką w jednym:) i musze pytać w takim razie czy mozna do niego wtedy wpiąc fotelik maxi cosi.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agataa wrote:
    Ag fajna bryka, też myślałam o Emmaljungu, ale niestety dla mnie ciut za drogi, tym bardziej, ze fotelik i gondole do maxi cosi już mam. słyszałam wiele dobrego o fotelikach z E., ale są b. ciężkie niestety :(

no i wózek kolejny to własnie Maclaren, lekki i tak szybko się nie rozjeżdża ;) Z resztą nie wyobrażam sobie zima przez zaspy pchać się z parasolka, jednak te spacerówki z wózków x w 1 lepiej dają sobie rade w trudnym terenie.
    Agata myśmy w promocji kupili za 2100, z prawie 4000 jakby doliczyć koszt ocieplacza na nogi, co patrzac na przeglad cen nie Jest wygórowane w stosunku do jakości. Kolka zimowe dodatkowo za 260.

Agataa lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikaDM wrote:
    Mój poważny mężczyzna:
    1zdq1xk.jpg

Chcę oglądać Twoje nogi:
    fvfr7k.jpg

w 3D buzi nie chciał pokazać, chyba miał juz dość :)
    właśnie,co to za pomiar 9,7cm na zdjęciu?

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do wózka są adaptery na fotelik wiec musi pasować do obu:) nie wiem jak to jest w innych wózkach. Ja wiem ze do tego modelu podwozia mam 2 rodzaje adapterów: do emmaljungi i maxi cosi właśnie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 16:07

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • bluegirl89 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie łapię się na razie w tematach wózkowych, stwierdziłam, że ten zakup pozostawiam mężowi, niech wybierze kilka opcji i razem podejmiemy decyzję, który kupimy, ale na pewno nie przed październikiem...Jakoś nie chcemy sie za bardzo spieszyć z zakupami, nie z obawy, ale z rozsądku...po co mi to wszystko wcześniej w domu? żeby stało i się kurzyło...to nie dla mnie.
    Ale dzięki Wam przynajmniej będę już miała rozeznanie w temacie :D
    Tymczasem kończę pracę i zwijamy się na długi weekend nad wodę, być może to będzie ostatnie żeglowanie dla mnie w tym sezonie...
    Do poczytania w poniedziałek :D Miłego weekendu :D

ex2bhdgejfu72ae7.png
    km5shdgeqwm0rb9j.png[/url]
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    a jak się przedstawiaja cenowo?

Ostatnio widziałam na allegro za ok. 1400-1500zl z fotelikiem. Cena też zależy od fotelika właśnie.

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • Ag... Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bluegirl89 wrote:
    Nie łapię się na razie w tematach wózkowych, stwierdziłam, że ten zakup pozostawiam mężowi, niech wybierze kilka opcji i razem podejmiemy decyzję, który kupimy, ale na pewno nie przed październikiem...Jakoś nie chcemy sie za bardzo spieszyć z zakupami, nie z obawy, ale z rozsądku...po co mi to wszystko wcześniej w domu? żeby stało i się kurzyło...to nie dla mnie.
    Tymczasem kończę pracę i zwijamy się na długi weekend nad wodę, być może to będzie ostatnie żeglowanie dla mnie w tym sezonie...
    ja właśnie szukam lokum na wózek ale tata ma duży dom wiec przygarnie. Zgadzam się z tym ze to duży zakup i po co ma siw kurzyc. Tez chcielismy kupic w listopadzie, ale ja masz okazje zaoszczędzić 2 tyś to pewnie też byś się zdecydowala wzesniej:)
    Milego zeglowania!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 16:11

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 12:21

• MartaKD Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bluegirl89 wrote:
    o Matko! jakbym meza wyslała po wózek to moglby wydac na niego jakies 5 tysiaków i byłby pewnie do bani:)

Ag... lubi tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zdecydowanie polecam spacerówkę dużą. Dużo zdrowsze dla dziecka. Mam gondole dużą bebecar tracker (sprzed 9 lat) i w niej można na półsiedzącą pozycję ustawić jak chce się dziecko podnieść. Wzięłam ten wizę wówczas ze wzgledu na dużą gondolę. Spacerówką tez solidna i ja nie przełożyłabym dziecka przed rokiem do parasolki. Ale to moje zdanie.

renia83, Maud11 lubią tę wiadomość

• Wiki81 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag super wózek

To jest spacerówką na codzienne spacery a parasolka będzie na kiedys na szybkie wyjścia. Nawet spokojnie 2 lata można w takim wozić.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 16:17

Ag... lubi tę wiadomość

• Pinia108 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj w TESCO udało mi się zrobić małe zakupy
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b044d5487c4a.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9793004def11.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/77f6e40a48ed.jpg

zestaw 5 sliniaków 7,50 zł
    body 7,50 zł za sztukę
    zestaw koszulek 12,60 za 3 szt
    śpiochy 10,20
    i zestaw body 5 szt za 16,50 (te są mniejsze - mimo że na metce mają ten sam rozmiar 0-3
    i drugi zestaw 5 szt 18,60

Body mi na początek starczy :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/186d0bdb2cdf.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b08b8fa08916.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/312553958085.jpg

a te "upolowane" w lumpku, cyferki na zdjęciach to ceny w zł :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 16:43

Ewelina88, Ag..., Kawa, Agus89, MonikaDM, jonka91, M4DZI4, Maud11, Becia81 lubią tę wiadomość

Marianna [*] 08.11.2013 8tc
    Kamilka 7.01.2015
    Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
    Weronika 11.08.2017
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki81 wrote:
    Ja zdecydowanie polecam spacerówkę dużą. Dużo zdrowsze dla dziecka. Mam gondole dużą bebecar tracker (sprzed 9 lat) i w niej można na półsiedzącą pozycję ustawić jak chce się dziecko podnieść. Wzięłam ten wizę wówczas ze wzgledu na dużą gondolę. Spacerówką tez solidna i ja nie przełożyłabym dziecka przed rokiem do parasolki. Ale to moje zdanie.
    I moje chyba też takie bedzie:)

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie wysłałam wyniki badan do gina z dziś. Mam niski hematokryt i nieznacznie podwyższone leukocyty. Zobaczymy co mi napisze, wizyta we wtorek

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 16:34

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki81 wrote:
    Ag super wózek

To jest spacerówką na codzienne spacery a parasolka będzie na kiedys na szybkie wyjścia. Nawet spokojnie 2 lata można w takim wozić.

Dzięki wiki:)
    Właśnie podobnie myślę o parasolce.

Wiki81 lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
‹‹ 566 567 568 569 570 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ