*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Kawa wrote:Tak sobie przypomniałam że już dawno nic nie dostałam, żadnego prezentu
chyba czas się obrazić
haha
ja zaliczyłam obiadek na mieście, a teraz rozkoszuję się Milką Carmellową
Ja to rzadko coś dostaję od małża - taki typ. Nie uznaje świąt i wszelakich rocznic. Twierdzi, że my już sobie prezenty na 30 lat załatwiliśmy kredytem mieszkaniowym.
Przed zakupem mieszkania dostałam dwa prezenty: aparat i laptop (zakupiony na spółkę z moimi rodzicami)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 17:34
-
Wracajac do wozkow to ja mam po prostu takie doswiadczenia. Spacerowka od gondoli mnie wkurzala i kupilam parasolke jak mlody mial 7 miesiecy. On juz wtedy dobrze siedzial i umial siadac sam. Mam inglesine trip i ten tyl jest wzmocnoony, wiec dziecko sie nie zapada no i jest rozkladana do spania na plasko. Ale kazdy wybiera to co mu odpowiada. A druga sprawa jest taka, ze moj Wojtus jak juz wyrosl z gondoli to nie chcial jezdzic w wozku i go nosilismy w nosidle. Zaczal w wozku jezdzic jak mial poltora roku
-
Monika ja tez jestem cały czas glodna i mam tak od 5 miesięcy. Przytyłam juz ponad 6kg. Bez mdłości i wymiotów i tyle doszlo niestety. W I ciąży przytyłam 26 kg ale po 3 miesiącach karmienia schudłam ponad 30 kg i ważyłam 52kg. Samo mi tak spadło.
Melula gratuluje wytrwałości w sprzątaniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 17:41
www.styczniowki2015.phorum.pl -
nick nieaktualnyTymi wrote:Kawa Ty to ale słodka dziurka jestes:D:D
haha aż się wierzyć nie chce bo przed ciążą mijałam pólki ze słodyczami jakby niewidzialne były
A teraz???!!!! Postaw przede mną stos czekolad, ja zrobię czary mary i zniknąTymi lubi tę wiadomość
-
Oglądam wózki Camarelo na Allegro i za 1750 jest gondola, spacerówka i fotelik maxi cos,taki jak chcialam w zestawie.no czego chcieć więcej:) Ale kupujemy dopiero w listopadzie jakos.Kolory są superowe, design też.
Ag..., Agus89, isabelle, MonikaDM, Maud11 lubią tę wiadomość
-
MartaKD wrote:Oglądam wózki Camarelo na Allegro i za 1750 jest gondola, spacerówka i fotelik maxi cos,taki jak chcialam w zestawie.no czego chcieć więcej:) Ale kupujemy dopiero w listopadzie jakos.Kolory są superowe, design też.
Też oglądałam ten zestaw.MartaKD lubi tę wiadomość
-
nie wiem jak na zywo ale na fotkach calkiem fajne te camarelo- zgrabne takie.
co do slodyczy to mnie nie ciągnie- ale jak mnie najdzie to batonika czy czekolade chetnie:)
a co do prezentow to my jakos sobie nie kupujemy duzo. czasem moze ktos cos komus sprawi. 27.08 mamy 10 lat jak sie znamy i spotykamy a on wyjezdza 26 wiec moze to z tej okazji:) a moze nie... kto wie;)
ok film sie sciagnąl- zaczynam seans:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 17:47
-
Ag fajny wózeczek
A kota to w gratisie dostałaś hihi? No niby mówią nie kupowac kota w worku ale w wózku to już co innego
Ja dopiero nastawiłam obiad.Ból głowy wyłączył mnie z życia.Jak postanowiłam się zdrzemnąc to sąsiad z góry zaczął wiercic i stukac a potem mój starszy synalek wrócił z wycieczki taki bidulek głodny że nie było rady i trzeba było wstac i robic jedzonko, więc dziś drzemka mi nie pisana i jakoś trzeba dzień przeżyc :p
Monika super że na wizycie wszystko ok,fajniaste zdjęcia
Tymi nie przejmuj się wynikami badań!Ja mam w morfologii wszystko poniżej normy praktycznie i to sporo i w siuśkach też nie tak jak trzeba a dostałam tylko żelazo i urosept.U kobiet w ciąży trochę inaczej to się interpretuje i takie odchyły nie świadczą o niczym.Ot taka uroda ciężarówek :)Czekaj spokojnie bez nerwacji do wizyty
Boszeeee te odwierty mnie doprowadzają do kur....yTymi lubi tę wiadomość
-
nie moglam się powstrzymać:
W przychodni.
- Dzień dobry. Przyniosłem kał i mocz.
- Do analizy?
- Nie, k***a, do degustacji.Agus89, Ewelina88, jonka91, Wiki81, MonikaDM, M4DZI4, Izabelka88, Paula44, renia83, rastafanka, neharika lubią tę wiadomość
-
Dowcip dowcipem,ale znajoma, która pracowala na oddziale dziecięcym w szpitalu opowiadała historię,ze przychodzi matka z dzieckiem, goraczka,itp i znajoma pyta: a jaki był stolec? Najpierw babka nie wiedziała,co to stolec.No to mówi; kupka jaka byla? a babka: a to mialam próbowac?
Fucina lubi tę wiadomość
-
isabelle wrote:Ja dzisiaj nie mogłam wysiedzieć w domu i podjechałam do pracy, a przy okazji zahaczyłam o H&M i Smyka. MartaKD, mnie też się ubranka w H&M bardzo podobają! Kupiłam maleństwu czapeczkę, filcowe buciki i skarpetki. Dopiero co pisałyśmy, że buciki to zbyteczny zakup, nie mogłam się powstrzymać... Nie jestem twarda w tej ciąży, no ale zobaczcie same jakie cudo!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6c3f7236f986.jpg
Co do H&M to podobają mi się bardzo kolekcje H&M Home, ale niestety bardzo mało jest sklepów.
Własnie niestety mało, ale home and you tez mają fajne rzeczy do domu.isabelle lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny