*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
isabelle wrote:Ja muszę Ci powiedzieć, na początku jak się to zdarzało raz czy dwa to bardzo to przeżywałam, jak porażkę w małżeństwie, że to coś nieodwracalnego. Ale teraz to mi nawet na rękę, bo się rozłożę wygodnie na całe 140 cm
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMojego męża nie oddałabym za żadne skarby świata-no może za buty crystal dimond loubutina Żartowałam
Czasem się posprzeczamy, ale zazwyczaj i tak stawiam na swoim (oczywiście w pozytywnym znaczeniu) liczymy się bardzo ze swoim zdaniem. Jak się pokłócimy to i tak śpimy przytuleni albo dajemy buzi przed snem, albo wołam obrażona
-no chodź bo nie zasnę
ale przyznam się że pół roku po ślubie miałam depresje, zastanawiałam się po co mi ślub, po co mąż i takie poważne "dorosłe" życie.
Z każdym dniem On utwierdził mnie w przekonaniu jak bardzo się kochamy i rozumiemy i jeden za drugim w ogień wskoczyMonikaDM, M4DZI4, neharika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sasiedzi z piekla rodem,Millerowie (już ma ten film z rok,ale ja się posikalam ze smiechu), Stażyści (tez ma z rok,dwa lata,ale śmieszny) Inna kobieta, Blended. To wszystko ostatnio oglądalam i polecam.wszystkie to komedie.
Ag..., Agus89, Tymi lubią tę wiadomość
-
Ag... wrote:Millerowie racja, swietne.
O sciagne sąsiadow, podobno dobre.
w kinach sextasma podobno fajna.
a w temacie " jak urodzic i nie zwariowac" jak jeszcze nie widzialas- nawet smieszny. Marta chyba ty nawt o nim wspominalas ostatnio, tak?
Tak,widziałam go juz 2 razy. A wspominalam,bo kupilam książkę-poradnik,na podstawie której kręcony był ten film. -
Kawa wrote:ale przyznam się że pół roku po ślubie miałam depresje, zastanawiałam się po co mi ślub, po co mąż i takie poważne "dorosłe" życie.
Z każdym dniem On utwierdził mnie w przekonaniu jak bardzo się kochamy i rozumiemy i jeden za drugim w ogień wskoczy
Mąż kupił ostatni numer "Wprost", bo w nim temat o małżeństwach, które rozpadają się w pierwszych latach trwania, z byle powodu. Przeraża mnie skala zjawiska, jak ludzie łatwo podejmują decyzję o rozstaniu, nie chcąc pracować nad sobą i nad swoim związkiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 14:25
Kawa lubi tę wiadomość