X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzis w h&m kupilam sobie obcisle jeansy czarne ciązowe:) i w Carry sukienkę rożowo-pomarańczowa,uwaga- XL,a zazwyczaj nosze M :) Przymierzalam L,ale jest dobra na teraz,a chcialam ją miec chociaż do listopada,więc wzięłam wiekszą:) w ogole najbardziej dziecięce i bobasowe ubrania podobają mi się właśnie w h&m :) mało różu, duzo pasteli, bezów, bieli,już jesienno-zimowe rzeczy sa.Takie fajne kurteczki misie były:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 16:31

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Agataa Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Agata myśmy w promocji kupili za 2100, z prawie 4000 jakby doliczyć koszt ocieplacza na nogi, co patrzac na przeglad cen nie Jest wygórowane w stosunku do jakości. Kolka zimowe dodatkowo za 260.

u mnie niestety brak promocji widziałam E. za 3.799zł bez skrętnych kół z przodu. No to gratuluję upolowanej zdobyczy :)

Najczęściej adaptery dokupuje się osobno, zawsze trzeba pytać przy zakupie :) Czasem dorzucają, czasem nie.

p19u3e3kzv3sw8vu.png
  • Tymi Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczyny:)
    zaraz Was nadrobie ale najpierw prosze Was o opinie

Odebrałam wyniki z labolatorium,nieprawidłowosci to:
    ph moczu 5 normy(5,5-6)

niskie limfocyty tylko 17 %(norma 19.3-52)
    wysokie neutrocyty 77 %(34-71)

wbc tez mam juz granica 10 a ja mam 9.69

wiem ze moga troche odchodzic od normy ale sie kurcze zmarwtiłam://// a dopiero wizyta we wtorek:(

l22nhdge0qqepa6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 12:21

Tymi lubi tę wiadomość

• Tymi Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki życze udanego wypoczynku:):):)

MOnika piekny synuś i te stópki-rozczulajace:):)

I jaki zarąbisty jest ten wózek caramelo-sprawdzałam na stronce i kolor fioletowy i malinowy mnie rozwalił (w caramelo sevila)
    My mamy wózek od Tymka ,nie ma tragicznego stanu ale zrobiłam wtedy bład bo nie kupiłam gondoli tylko wpinany fotelik,(Tymcio wychodził ze szpitala mają 5 mc zycia (2 mc wiek skorygwany) i za duzo z nim nie pojedziłam ale teraz załuje ze nia mam gondoli i zastanawiamy sie co zrobic :/ mamy wółzek Jane seria NOMAD,nie wiem dlaczego wybrałam akurat wtedy ten po zapłacilismy ful kasy za niezbyt specjalna rzec,wiec albo sprzedamy chocc za grosze albo nasza dzidzia bedzie jezdziła w tym ale nie wyobrazam sobie bez gondoli,jak mam dokupic za 800 złoty gondole to wole sprzedac ten a kupic np taki caramelo

Pozatym nie wiem co bym bez Was zrobiła przynajmniej widze co jest fajnego bo nie mam jakos "odwagi" szperac sama po necie i szukac wózków itd a co dpiero kupowac rzeczy:/ no wiem moze to dziwne ale jakos tak mam

qde martwia mnie te wyniki ,ehhh zawsze cos

a własnie słuchajcie wczora miałam robionego zęba myslicie ze mogły byc troche przez to inne?

Wiki81 lubi tę wiadomość

l22nhdge0qqepa6e.png
  • Agataa Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tymi wrote:
    Czesc Dziewczyny:)
    zaraz Was nadrobie ale najpierw prosze Was o opinie

Odebrałam wyniki z labolatorium,nieprawidłowosci to:
    ph moczu 5 normy(5,5-6)

niskie limfocyty tylko 17 %(norma 19.3-52)
    wysokie neutrocyty 77 %(34-71)

wbc tez mam juz granica 10 a ja mam 9.69

wiem ze moga troche odchodzic od normy ale sie kurcze zmarwtiłam://// a dopiero wizyta we wtorek:(

Mój gin zawsze mówi, że te normy ta są dla `zwykłych` ludzi, a nie dla ciężarnych :) poczekaj na wizytę i się nic nie martw :)

Tymi lubi tę wiadomość

p19u3e3kzv3sw8vu.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tymi ja zobaczylam ze hematokryt dla ciezarowek powinien byc pow 35, ja mam 33 ( czyli mozliwa anemia) no nic pewnie zaleci dodatkowe zelazo. tymczasem buraki na obiad i czerwone mięcho.
    Tymi nie panikuj- ja tez mam we wtorek wizyte, napewno powie ci co i jak.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 16:51

Tymi lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Tymi Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Dziewczyny nawet nie wiecie jak bardzo dzieki Wam wziełam głeboki oddech:):)

Ag o której wizytujesz? ja ide na 16 30 choc pewnie wejde z godz pózniej jak zwykle:) Biore małża i Tymka:)

i dlaczego ten cholerny suwak mi znika ciagle

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 17:01

l22nhdge0qqepa6e.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o 13 mam połówkowe ( mam nadzieje ze bedzie bo wiem ze nie ma go wtedy w klinice ale mowil ze przyjedzie) Tez małż pzylecial ze szwajcarii specjalnie na to badanie wiec sie ciesze ze nie bede sama:)
    wyslalam wyniki mmsem ginowi bo tak chcial- zobaczymy czy cos mi odpisze.

Tymi lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam tez wyniki poza normą a moja dr powiedziała ze dla ciężarnej są bardzo dobre. Dziewczynki wszystko będzie dobrze. Dużo spokoju życzę

Tymi, Agataa, Ag... lubią tę wiadomość

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • Tymi Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Tymi ja zobaczylam ze hematokryt dla ciezarowek powinien byc pow 35, ja mam 33 ( czyli mozliwa anemia) no nic pewnie zaleci dodatkowe zelazo. tymczasem buraki na obiad i czerwone mięcho.
    Tymi nie panikuj- ja tez mam we wtorek wizyte, napewno powie ci co i jak.

mój jest 38 a hemoglobina 13,1
    mięsa nie cierpię:/ ale buraki kocham :)
    pewnie dostaniesz zelazo

l22nhdge0qqepa6e.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fbb2875883fa.jpg

Macie fotkę z basenu. Mi się podoba. Chociaż przyjechaliśmy tu głównie ze względu na synka. On lubi baseny. Byliśmy rano na plaży nad jeziorem ale nie mam zdjęć.

Ag..., Tymi, MartaKD, Kawa, MonikaDM, Agus89, jonka91, Ewelina88, ania_29, Maud11, olka25 lubią tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki- korzystaj i wypoczywaj, swietne miejsce:)

mój M zdanie pracuje w tej chwili wiec slucham jakiegos inf bełkotu po angielksi w związku z czym wzielam poduche, kota, miseczke pestek dyni ( maja zelazo) i wlaczam filmik jakis w drugim pokoju.

Aa nie pochwialilam sie:)- dostalam wczoraj perfum Karla Lagerfelda- ogladalam ostatnio na bezclowce i strasznie mi sie spodobal, i wczoraj M mówil ze tak z czapy sprawdzil co jest na top ten nowosci bo taka polka byla w sklepie, i postanowil mi wziac bo fajny. my to sie znamy jak łyse konie:) kochany jest:D

Wiki81, MonikaDM, Agus89, jonka91, Ewelina88 lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha noo to pewnie byscie sie dogadali:) wiem wiem, mowilam mu ze mamy na forum panią informatyk:) a ty wyłączaj tego neta i zmykaj do strefy relaksu z książką i lampką...soku;)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 12:21

Wiki81 lubi tę wiadomość

• Agus89 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam też wyniki morfologii zle. Obniżony hematokryt, hemoglobinę i erytrocyty. Podwyższone leukocyty i coś tam jeszcze. Dostałam żelazo w tabletkach. :)

U mnie burza chyba od godziny już jest. Ale przynajmniej wyłączyłam laptopa i wzięłam się za obiad. :D Doglądam Was z komórki. :D

Dziś na obiad spaghetti, ulubione danie mojego Męża. :) Dziś mija rok jak rzucił palenie. :) I jestem z Niego taka dumna. :D

jonka91, Tymi, MonikaDM lubią tę wiadomość

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak sobie przypomniałam że już dawno nic nie dostałam, żadnego prezentu :( chyba czas się obrazić :D haha

ja zaliczyłam obiadek na mieście, a teraz rozkoszuję się Milką Carmellową :D

Agus89, szpilka, Maud11 lubią tę wiadomość

• Melula Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I koniec porządków na ten tydzień. Łazienka błyszczy. Kuchnia może być - jeszcze będę kończyć po obiedzie - wiadomo, zdąży się pewnie cosik rozlać.

Zabieram się za obiad: dziś idę na łatwiznę: schabowy z wczoraj + frytki + ogórek konserwowy + pomidorek z cebulką (do wyboru) :)

Od jutra mam labę od gotowania - jadę do rodziców :)

MonikaDM lubi tę wiadomość

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Haha noo to pewnie byscie sie dogadali:) wiem wiem, mowilam mu ze mamy na forum panią informatyk:) a ty wyłączaj tego neta i zmykaj do strefy relaksu z książką i lampką...soku;)
    Ja siedzę cały czas na basenach i patrzę na Synka jak pływa. Czytam "Zostań przy mnie" Cobena. No i zaglądam na forum oczywiście.

• Tymi Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa Ty to ale słodka dziurka jestes:D:D

Kawa lubi tę wiadomość

l22nhdge0qqepa6e.png
‹‹ 567 568 569 570 571 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ