*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dzis w h&m kupilam sobie obcisle jeansy czarne ciązowe:) i w Carry sukienkę rożowo-pomarańczowa,uwaga- XL,a zazwyczaj nosze M
Przymierzalam L,ale jest dobra na teraz,a chcialam ją miec chociaż do listopada,więc wzięłam wiekszą
w ogole najbardziej dziecięce i bobasowe ubrania podobają mi się właśnie w h&m
mało różu, duzo pasteli, bezów, bieli,już jesienno-zimowe rzeczy sa.Takie fajne kurteczki misie były:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 16:31
-
Ag... wrote:Agata myśmy w promocji kupili za 2100, z prawie 4000 jakby doliczyć koszt ocieplacza na nogi, co patrzac na przeglad cen nie Jest wygórowane w stosunku do jakości. Kolka zimowe dodatkowo za 260.
u mnie niestety brak promocji widziałam E. za 3.799zł bez skrętnych kół z przodu. No to gratuluję upolowanej zdobyczy
Najczęściej adaptery dokupuje się osobno, zawsze trzeba pytać przy zakupieCzasem dorzucają, czasem nie.
-
Czesc Dziewczyny:)
zaraz Was nadrobie ale najpierw prosze Was o opinie
Odebrałam wyniki z labolatorium,nieprawidłowosci to:
ph moczu 5 normy(5,5-6)
niskie limfocyty tylko 17 %(norma 19.3-52)
wysokie neutrocyty 77 %(34-71)
wbc tez mam juz granica 10 a ja mam 9.69
wiem ze moga troche odchodzic od normy ale sie kurcze zmarwtiłam://// a dopiero wizyta we wtorek:( -
nick nieaktualny
-
Wiki życze udanego wypoczynku:)
MOnika piekny synuś i te stópki-rozczulajace:)
I jaki zarąbisty jest ten wózek caramelo-sprawdzałam na stronce i kolor fioletowy i malinowy mnie rozwalił (w caramelo sevila)
My mamy wózek od Tymka ,nie ma tragicznego stanu ale zrobiłam wtedy bład bo nie kupiłam gondoli tylko wpinany fotelik,(Tymcio wychodził ze szpitala mają 5 mc zycia (2 mc wiek skorygwany) i za duzo z nim nie pojedziłam ale teraz załuje ze nia mam gondoli i zastanawiamy sie co zrobicmamy wółzek Jane seria NOMAD,nie wiem dlaczego wybrałam akurat wtedy ten po zapłacilismy ful kasy za niezbyt specjalna rzec,wiec albo sprzedamy chocc za grosze albo nasza dzidzia bedzie jezdziła w tym ale nie wyobrazam sobie bez gondoli,jak mam dokupic za 800 złoty gondole to wole sprzedac ten a kupic np taki caramelo
Pozatym nie wiem co bym bez Was zrobiła przynajmniej widze co jest fajnego bo nie mam jakos "odwagi" szperac sama po necie i szukac wózków itd a co dpiero kupowac rzeczy:/ no wiem moze to dziwne ale jakos tak mam
qde martwia mnie te wyniki ,ehhh zawsze cos
a własnie słuchajcie wczora miałam robionego zęba myslicie ze mogły byc troche przez to inne?
Wiki81 lubi tę wiadomość
-
Tymi wrote:Czesc Dziewczyny:)
zaraz Was nadrobie ale najpierw prosze Was o opinie
Odebrałam wyniki z labolatorium,nieprawidłowosci to:
ph moczu 5 normy(5,5-6)
niskie limfocyty tylko 17 %(norma 19.3-52)
wysokie neutrocyty 77 %(34-71)
wbc tez mam juz granica 10 a ja mam 9.69
wiem ze moga troche odchodzic od normy ale sie kurcze zmarwtiłam://// a dopiero wizyta we wtorek:(
Mój gin zawsze mówi, że te normy ta są dla `zwykłych` ludzi, a nie dla ciężarnychpoczekaj na wizytę i się nic nie martw
Tymi lubi tę wiadomość
-
Tymi ja zobaczylam ze hematokryt dla ciezarowek powinien byc pow 35, ja mam 33 ( czyli mozliwa anemia) no nic pewnie zaleci dodatkowe zelazo. tymczasem buraki na obiad i czerwone mięcho.
Tymi nie panikuj- ja tez mam we wtorek wizyte, napewno powie ci co i jak.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 16:51
Tymi lubi tę wiadomość
-
Dzięki Dziewczyny nawet nie wiecie jak bardzo dzieki Wam wziełam głeboki oddech:)
Ag o której wizytujesz? ja ide na 16 30 choc pewnie wejde z godz pózniej jak zwykle:) Biore małża i Tymka:)
i dlaczego ten cholerny suwak mi znika ciagleWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 17:01
-
o 13 mam połówkowe ( mam nadzieje ze bedzie bo wiem ze nie ma go wtedy w klinice ale mowil ze przyjedzie) Tez małż pzylecial ze szwajcarii specjalnie na to badanie wiec sie ciesze ze nie bede sama:)
wyslalam wyniki mmsem ginowi bo tak chcial- zobaczymy czy cos mi odpisze.Tymi lubi tę wiadomość
-
Ag... wrote:Tymi ja zobaczylam ze hematokryt dla ciezarowek powinien byc pow 35, ja mam 33 ( czyli mozliwa anemia) no nic pewnie zaleci dodatkowe zelazo. tymczasem buraki na obiad i czerwone mięcho.
Tymi nie panikuj- ja tez mam we wtorek wizyte, napewno powie ci co i jak.
mój jest 38 a hemoglobina 13,1
mięsa nie cierpięale buraki kocham
pewnie dostaniesz zelazo -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fbb2875883fa.jpg
Macie fotkę z basenu. Mi się podoba. Chociaż przyjechaliśmy tu głównie ze względu na synka. On lubi baseny. Byliśmy rano na plaży nad jeziorem ale nie mam zdjęć.Ag..., Tymi, MartaKD, Kawa, MonikaDM, Agus89, jonka91, Ewelina88, ania_29, Maud11, olka25 lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Wiki- korzystaj i wypoczywaj, swietne miejsce:)
mój M zdanie pracuje w tej chwili wiec slucham jakiegos inf bełkotu po angielksi w związku z czym wzielam poduche, kota, miseczke pestek dyni ( maja zelazo) i wlaczam filmik jakis w drugim pokoju.
Aa nie pochwialilam sie:)- dostalam wczoraj perfum Karla Lagerfelda- ogladalam ostatnio na bezclowce i strasznie mi sie spodobal, i wczoraj M mówil ze tak z czapy sprawdzil co jest na top ten nowosci bo taka polka byla w sklepie, i postanowil mi wziac bo fajny. my to sie znamy jak łyse konie:) kochany jest:DWiki81, MonikaDM, Agus89, jonka91, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja miałam też wyniki morfologii zle. Obniżony hematokryt, hemoglobinę i erytrocyty. Podwyższone leukocyty i coś tam jeszcze. Dostałam żelazo w tabletkach.
U mnie burza chyba od godziny już jest. Ale przynajmniej wyłączyłam laptopa i wzięłam się za obiad.Doglądam Was z komórki.
Dziś na obiad spaghetti, ulubione danie mojego Męża.Dziś mija rok jak rzucił palenie.
I jestem z Niego taka dumna.
jonka91, Tymi, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
I koniec porządków na ten tydzień. Łazienka błyszczy. Kuchnia może być - jeszcze będę kończyć po obiedzie - wiadomo, zdąży się pewnie cosik rozlać.
Zabieram się za obiad: dziś idę na łatwiznę: schabowy z wczoraj + frytki + ogórek konserwowy + pomidorek z cebulką (do wyboru)
Od jutra mam labę od gotowania - jadę do rodzicówMonikaDM lubi tę wiadomość
-
Ag... wrote:Haha noo to pewnie byscie sie dogadali:) wiem wiem, mowilam mu ze mamy na forum panią informatyk:) a ty wyłączaj tego neta i zmykaj do strefy relaksu z książką i lampką...soku;)www.styczniowki2015.phorum.pl