*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ania dokladnie o tym mysle;) mam biala sypialnie MALM z ikei i generalnie wszystko mam w domu w prostokątach ( w sensie nic owalnego) i to mi sie podoba bo ma wlasnie szczebelki prostokątne a nie ogrągle.
Ale nie wykluczam tego Gulliver-ale musze je zobaczyc na zywo, mam w planie we wtorek po USG jechac.
Ale kurcze Ania te kolyski są oblędne! ta pierwsza za " jedyne" 720 USD
ale ta 2 cudna. Moze jeszcze ją pokaze męzowi i on mnie bedzie namawial na kolyske:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2014, 15:55
-
nick nieaktualny
-
Ag, no właśnie, ja też nie lubię okrągłych szczebelek a jednak większość łóżeczek takie ma
Druga opcja to jest łóżeczko a nie kołyska, ale można dorobić płozy albo powiesić na stelażu tak jak pierwszą wersjęNo i nie wiem co tu ma tyle kosztować - trochę drewna, bez elementów toczonych...
Może by tak zacząć produkować kanciaste kołyski? Na polskim rynku nic takiego nie znalazłam -
ania_29 wrote:Ag, no właśnie, ja też nie lubię okrągłych szczebelek a jednak większość łóżeczek takie ma
Druga opcja to jest łóżeczko a nie kołyska, ale można dorobić płozy albo powiesić na stelażu tak jak pierwszą wersjęNo i nie wiem co tu ma tyle kosztować - trochę drewna, bez elementów toczonych...
Może by tak zacząć produkować kanciaste kołyski? Na polskim rynku nic takiego nie znalazłam
Wiesz moze nazwisko projektanta robi tą cenę
haha w temacie projektantow, ostatnio w szwajcarii odwiedzil nas kolega, ktory tam mieszka i pracuje w firmie z moim męzem i jest gejem z wyjatkowym wyczuciem stylu chyba, zaczął się podniecać naszym krzeslem - mamy tam taki fajny stary drewniany stol i 6 krzesel, kazde inne. Ze niby to jest replika jakiegos super designerskiego krzesla ktora kosztuje pow 200 euro a byc moze mamy nawet oryginal. Zaczelam sie smiac bo mowie, ze myslalam ze ktos wzial co bylo w jakims komisie bo tak wyglada i najmniej mi sie podoba z tych 6, to sie oburzyl niesamowicie i powiedzial ze sie nie znam kompletnie. No prawda taka ze na designie mebli sie nie znam:)
Widzisz czasem nie zdajemy sobie sprawy z " wartosci" danego mebla:P wiec te 700USD to jakies 650 z nich to moze nazwisko.
Co do biznesu to faktycznie dobry pomysl:) mi sie te lozeczka cale oszczebelkowane z 4 stron kojarzą z klatką i naprawde nie ma nic na rynku.
No albo tak jak pisalas wysokich ladnych kołysek w cenie ktora nie przyprawia o zawrot głowy:) -
nick nieaktualnyWitam się i ja
Wszystkiego najlepszego dla Dziewczynek urodzinowych!
Chciałam zapytać co myślicie o łóżeczku z funkcją kołyski ?
To zwykły bajer i bez sensu przepłacać, cz można się skusić ?
O takie:
http://www.tomi.pl/lozeczko-radek-ii-kolyska-z-szuflada.htmlPaula44, Martaaa, Becia81 lubią tę wiadomość
-
No i masz, oglądalam z męzem Anka kolyski ktore wrzucilas i on nagle ze moze kolyske bo jak sie w lozeczku buja dziecko:/ noo i teraz mam przekonywanie ze ja nie chce kolyski bo faktycznie te co fajne to drogie.
jemu sie ta podoba.
https://www.mamasandpapas-polska.pl/produkt/opis/612/kolyska_breeze_kol_white
a juz wogole chce to co wrzucila Maud. ehh juz mu nic nie pokazuje:D
a wogole napisalam do naszego przyjaciela, ktory kiedys mowil ze jego znajomy zalozyl firme co robi kolyski i chcialam namiar, a on mi mowi lululaj.pl
swiat jest maly:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2014, 18:08
-
Ag... wrote:No i masz, oglądalam z męzem Anka kolyski ktore wrzucilas i on nagle ze moze kolyske bo jak sie w lozeczku buja dziecko:/ noo i teraz mam przekonywanie ze ja nie chce kolyski bo faktycznie te co fajne to drogie.
jemu sie ta podoba.
https://www.mamasandpapas-polska.pl/produkt/opis/612/kolyska_breeze_kol_white
a juz wogole chce to co wrzucila Maud. ehh juz mu nic nie pokazuje:D
a wogole napisalam do naszego przyjaciela, ktory kiedys mowil ze jego znajomy zalozyl firme co robi kolyski i chcialam namiar, a on mi mowi lululaj.pl
swiat jest maly:)
Ta z Mamas&Papas droga a nic specjalnego. Już bym wolała taką:
http://allegro.pl/baby-raj-kolyska-z-materacem-kolka-promocja-i4489126356.html
I ewentualnie pomalować te sosnowe elementy
Lululaj, no widziszPodobają mi się ich produkty
http://www.lululaj.pl/pl/gallery/78
tylko kurde drogie
Jak się nie robi na skalę przemysłową to niestety kosztuje -
Byłam dzisiaj na wizycie kontrolnej u gina, w związku ze skurczami. Pessar trzyma, szyjka też choc jest krótka jest jednak zamknięta. gin zrobił usg, przegląd podrobów małej, wszystko jest ok
Trzasnął portretówkę mojej córcimam też krótki filmik na którym widac jak mała ssie dolną wargę i połyka wody
marrtka, ania_29, szpilka, jonka91, Paula44, lwuska55592, neharika, MonikaDM, Ag..., Maud11, Ewelina88, M4DZI4, bluegirl89, Becia81 lubią tę wiadomość
-
anka no ja wiem ze droga i nic specjalnego ale wpisal w google kolyska i ta mu sie spodobala widac.
ta co wrzucilas fajna. ale mysle ze zostaniemy przy lozeczku.
Zielarka no i co ci na te skurcze zalecil? ja biore ten magnez i nospe i w sumie mam je teraz pare razy dziennie a nie parenascie na godzine tylko znow te kosci:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2014, 18:26
-
Łoo hooo hooo, Ag ja mam cała batalię leków: rano i na noc diphergan 25 mg, w ciągu dnia diphergan 10 mg, 4 razy dziennie scopolan, 3 razy dziennie duphaston, rano i na wieczór luteina 200mg. No-spa forte ewentualnie w nocy, ale gin powiedział, że nie lubi no-spy i woli stosować ją minimalnie. Magnez biorę sama.
-
nick nieaktualny
-
mnie dziś mało bo Mężu prawie cały dzień w domu aż mi się wierzyć nie chce
oczywiście rano udało mu się mnie do płaczu doprowadzić, bo jak wstał to znów poczułam coś, więc pisze mu smsa, żeby nie wstawać i dzidzia nie poruszyć, że ma przyjść i słyszę z odległości 15 metrów jak faję odpala i dostaje smsa ze za minutke a za minutke to z dzidziem/gazami mieliśmy go w nosie i juz nic nie poczułam jak się wreszcie królewicz pojawił, teraz go chwile nie ma ale jak wroci to mamy sie na spacer wybrac miedzy stragany, bo niedaleko mamy festiwalo-jarmark, bo nie wiem jak to nazwać, bo juz dawno z tym czym było niewiele ma wspolnego