X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania ta druga jest śliczna ;)

• Ag... Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania dokladnie o tym mysle;) mam biala sypialnie MALM z ikei i generalnie wszystko mam w domu w prostokątach ( w sensie nic owalnego) i to mi sie podoba bo ma wlasnie szczebelki prostokątne a nie ogrągle.
    Ale nie wykluczam tego Gulliver-ale musze je zobaczyc na zywo, mam w planie we wtorek po USG jechac.

Ale kurcze Ania te kolyski są oblędne! ta pierwsza za " jedyne" 720 USD :)
    ale ta 2 cudna. Moze jeszcze ją pokaze męzowi i on mnie bedzie namawial na kolyske:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2014, 15:55

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 12:10

Ag..., ania_29, jonka91, Maud11, Kawa, Becia81 lubią tę wiadomość

• ania_29 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag, no właśnie, ja też nie lubię okrągłych szczebelek a jednak większość łóżeczek takie ma :)
    Druga opcja to jest łóżeczko a nie kołyska, ale można dorobić płozy albo powiesić na stelażu tak jak pierwszą wersję :) No i nie wiem co tu ma tyle kosztować - trochę drewna, bez elementów toczonych... :)
    Może by tak zacząć produkować kanciaste kołyski? Na polskim rynku nic takiego nie znalazłam :D

201501145565.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama moja byla w Realu i nie mogla sie opanować.
    Rozmiar 56- polspiochy po 7zl, bodziaki 3-pak 24zl.

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/999d581645ab.jpg

ania_29, jonka91, MonikaDM, Maud11, Paula44, Kawa, Ewelina88, Becia81 lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula i Marta! Sto laat! Spełnienia marzeń, zdrowego i pięknego Dzidziusia i wszystkiego, czego tylko duszyczka zapragnie!
    g34007.gif

Paula44, renia83, Martaaa lubią tę wiadomość

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• Ag... Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania_29 wrote:
    Ag, no właśnie, ja też nie lubię okrągłych szczebelek a jednak większość łóżeczek takie ma :)
    Druga opcja to jest łóżeczko a nie kołyska, ale można dorobić płozy albo powiesić na stelażu tak jak pierwszą wersję :) No i nie wiem co tu ma tyle kosztować - trochę drewna, bez elementów toczonych... :)
    Może by tak zacząć produkować kanciaste kołyski? Na polskim rynku nic takiego nie znalazłam :D

Wiesz moze nazwisko projektanta robi tą cenę:)
    haha w temacie projektantow, ostatnio w szwajcarii odwiedzil nas kolega, ktory tam mieszka i pracuje w firmie z moim męzem i jest gejem z wyjatkowym wyczuciem stylu chyba, zaczął się podniecać naszym krzeslem - mamy tam taki fajny stary drewniany stol i 6 krzesel, kazde inne. Ze niby to jest replika jakiegos super designerskiego krzesla ktora kosztuje pow 200 euro a byc moze mamy nawet oryginal. Zaczelam sie smiac bo mowie, ze myslalam ze ktos wzial co bylo w jakims komisie bo tak wyglada i najmniej mi sie podoba z tych 6, to sie oburzyl niesamowicie i powiedzial ze sie nie znam kompletnie. No prawda taka ze na designie mebli sie nie znam:)
    Widzisz czasem nie zdajemy sobie sprawy z " wartosci" danego mebla:P wiec te 700USD to jakies 650 z nich to moze nazwisko.

Co do biznesu to faktycznie dobry pomysl:) mi sie te lozeczka cale oszczebelkowane z 4 stron kojarzą z klatką i naprawde nie ma nic na rynku.
    No albo tak jak pisalas wysokich ladnych kołysek w cenie ktora nie przyprawia o zawrot głowy:)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja :)
    Wszystkiego najlepszego dla Dziewczynek urodzinowych!

Chciałam zapytać co myślicie o łóżeczku z funkcją kołyski ?
    To zwykły bajer i bez sensu przepłacać, cz można się skusić ?
    O takie:
    nn8mte.jpg
    http://www.tomi.pl/lozeczko-radek-ii-kolyska-z-szuflada.html

Paula44, Martaaa, Becia81 lubią tę wiadomość

• ania_29 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maud ja wolę zwykłe płozy, które można zamontować do każdego modelu łóżeczka. To trochę cudacznie wygląda ;)

201501145565.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zazdroszczę wam dziewczyny tych zdobyczy :) ja na dzień dzisiejszy mam absolutnie NIC.. Jak wychodzę z pracy to wszystkie lumpki zamknięte.. Oj.. tak bym się wybrała na jakieś buszowanie, a tu chyba nie uda się wcześniej niż we wrześniu

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i masz, oglądalam z męzem Anka kolyski ktore wrzucilas i on nagle ze moze kolyske bo jak sie w lozeczku buja dziecko:/ noo i teraz mam przekonywanie ze ja nie chce kolyski bo faktycznie te co fajne to drogie.
    jemu sie ta podoba.
    https://www.mamasandpapas-polska.pl/produkt/opis/612/kolyska_breeze_kol_white

a juz wogole chce to co wrzucila Maud. ehh juz mu nic nie pokazuje:D

a wogole napisalam do naszego przyjaciela, ktory kiedys mowil ze jego znajomy zalozyl firme co robi kolyski i chcialam namiar, a on mi mowi lululaj.pl :D
    swiat jest maly:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2014, 18:08

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    No i masz, oglądalam z męzem Anka kolyski ktore wrzucilas i on nagle ze moze kolyske bo jak sie w lozeczku buja dziecko:/ noo i teraz mam przekonywanie ze ja nie chce kolyski bo faktycznie te co fajne to drogie.
    jemu sie ta podoba.
    https://www.mamasandpapas-polska.pl/produkt/opis/612/kolyska_breeze_kol_white

a juz wogole chce to co wrzucila Maud. ehh juz mu nic nie pokazuje:D

a wogole napisalam do naszego przyjaciela, ktory kiedys mowil ze jego znajomy zalozyl firme co robi kolyski i chcialam namiar, a on mi mowi lululaj.pl :D
    swiat jest maly:)

Ta z Mamas&Papas droga a nic specjalnego. Już bym wolała taką:
    http://allegro.pl/baby-raj-kolyska-z-materacem-kolka-promocja-i4489126356.html
    I ewentualnie pomalować te sosnowe elementy ;)
    Lululaj, no widzisz :D Podobają mi się ich produkty :)
    http://www.lululaj.pl/pl/gallery/78
    tylko kurde drogie ;)
    Jak się nie robi na skalę przemysłową to niestety kosztuje :)

201501145565.png
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam dzisiaj na wizycie kontrolnej u gina, w związku ze skurczami. Pessar trzyma, szyjka też choc jest krótka jest jednak zamknięta. gin zrobił usg, przegląd podrobów małej, wszystko jest ok :)
    Trzasnął portretówkę mojej córci :) mam też krótki filmik na którym widac jak mała ssie dolną wargę i połyka wody :)
    ce880fc67aa2cbfcmed.jpg

marrtka, ania_29, szpilka, jonka91, Paula44, lwuska55592, neharika, MonikaDM, Ag..., Maud11, Ewelina88, M4DZI4, bluegirl89, Becia81 lubią tę wiadomość

FITop1.png
  • marrtka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula, Marta, ode mnie wszystkiego, co dobre! :) Wspaniałego macierzyństwa! :*

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/218e2d8e0e87.jpg

Paula44, Martaaa, neharika, bluegirl89, Becia81 lubią tę wiadomość

dxomkrhms4puy6o2.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka no ja wiem ze droga i nic specjalnego ale wpisal w google kolyska i ta mu sie spodobala widac.
    ta co wrzucilas fajna. ale mysle ze zostaniemy przy lozeczku.

Zielarka no i co ci na te skurcze zalecil? ja biore ten magnez i nospe i w sumie mam je teraz pare razy dziennie a nie parenascie na godzine tylko znow te kosci:/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2014, 18:26

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łoo hooo hooo, Ag ja mam cała batalię leków: rano i na noc diphergan 25 mg, w ciągu dnia diphergan 10 mg, 4 razy dziennie scopolan, 3 razy dziennie duphaston, rano i na wieczór luteina 200mg. No-spa forte ewentualnie w nocy, ale gin powiedział, że nie lubi no-spy i woli stosować ją minimalnie. Magnez biorę sama.

FITop1.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noo dobra to masz niezły arsenał. Ale to wszystko na skurcze??
    duphaston i lutka jeszcze? łoo matulu faktycznie masz 2 obiad z tabletek.
    no ale co zrobic jak mus to mus:/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2014, 18:49

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    duphaston i lutka na podtrzymanie szyjki.

FITop1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marrtka wrote:
    Paula, Marta, ode mnie wszystkiego, co dobre! :) Wspaniałego macierzyństwa! :*

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/218e2d8e0e87.jpg

Ale fajny tort! Dzięki!

• szpilka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie dziś mało bo Mężu prawie cały dzień w domu aż mi się wierzyć nie chce :)

oczywiście rano udało mu się mnie do płaczu doprowadzić, bo jak wstał to znów poczułam coś, więc pisze mu smsa, żeby nie wstawać i dzidzia nie poruszyć, że ma przyjść i słyszę z odległości 15 metrów jak faję odpala i dostaje smsa ze za minutke a za minutke to z dzidziem/gazami mieliśmy go w nosie i juz nic nie poczułam jak się wreszcie królewicz pojawił, teraz go chwile nie ma ale jak wroci to mamy sie na spacer wybrac miedzy stragany, bo niedaleko mamy festiwalo-jarmark, bo nie wiem jak to nazwać, bo juz dawno z tym czym było niewiele ma wspolnego :)

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
‹‹ 578 579 580 581 582 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ