*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Tymi a dzisiaj niedziela i jak sobie poradzilas z tym bolem? Masz stomatologiczny dyzur u siebie ? Zielarka to fajnie ze dobrze to znosisz. Ja mam od kilku dni klocie w prawej stronie brzucha ale nie potrafie ustalic w ktorym dokladnie miejscu. A przez ten tydzien to tak sie objadlam ze pewnie mam kilka kg do przodu. Jak mam Dostep nieograniczony do jedzenia to zachowuje sie jak wiecznie glodna i wszystkiego chcialam sprobowac. Wariatka ze mnie. Teraz przeciez tego nie zrzuce.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 08:46
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Wiki Kochana niestety nie mam w moim małym miasteczku dyżuru stomatologicznego
mało tego moj dentysta jest na urlopie i wizytę mam dopiero na 29 sierpnia wiec musze udać sie jutro do kogoś innego a wzięłam apap watd do ucha z smole mi przetarlam jeszcze dziąsła śmiałem pomogło na 4 godziny i znowu zaczyna szlag by to ,No nic musze sie przemęczyc do jutra
-
Tymi a przeczytalam ze wate ze smolá. A mi sie na ang slownik w tel przestawil. A jak cos zle napiszesz to pozniej mozesz uzyc opcji Edytuj w swoim poscie albo usuñ.
PS. Już znalazłam polską klawiaturę. Wow.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 10:33
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Tymi wrote:Ag żartujesz ?? Płaci sie za czas ?Zielarko jasne ze bedzie dobrze a jak z tym krążkiem ? Słyszałam ze jakaś wydzieloną moze byc i ze globalni sie brać powinno profilaktycznie ? Paula tez wywalilam galy co do zapłaty , szkoda słów a lekarz to w okolicy najlepszy specjalista ponoć No ale trudno w tum tyg wydałam na lekarzy i badania juz 400 zeta i wszystko kuzwa prywatnie żal w tej Polsce mieszkać ....
Tak. ostatnio jak bylam skontrolowac mocz ( bo bez konsultacji u lekarza nie mozna) zobaczylam na rachunku ze mam policzone 5 min konsultacji.
Fajnie- bo za analize wyniku bardzo szczegolową zaplacilam 30CHF a nie jak pani mowila 90 czyli tyle ile trwa pelan 15 min wizyta.
W tym wypadku uwazam to za sprawiedliwe. Jak w PL niektore babcie chodzą i siedzą po pol godziny to jakby ktos im to podliczyl wlasciwie to pewnie y sie zastanowily czy muszę latac 3x w tyg do lekarza.
Wogole system zdrowia w szwajcarii mimo ze kosztowny jest wg mnie bardzo mądry.
Tymi- apap mozesz brac! wiec jak cie boli bardzo to sie nie zastanawiaj.
a ja rano przyjechalam o 7 do mamy bo mąż zaczął malowanie i wlasnie sie obudzilam. Matko, spalismy dzis w salonie bo wczoraj przygotowalismy sypialnie juz do malowania i oboje rano stwierdzilismy ze nie ma bata- nie oddamy dziecku pokoju. Pośpi z nami rok a pozniej kupimy cos większego.
Mamy salon polączony z kuchnią i zero klimatu tam do spania:)
a wogole snilo mi sie nad ranem USG połówkowe-spalam na boku i mialam przed sobą poduche męża i snilo mi sie ze na tym boku mam to badanie( nie wiedzialam czemu tak dziwnie mi kaze lezec) a ekran zaslania mi poducha i sciagalam ją i ściągalam a ona ciagle tam byla i nic nie widzialam z badania:/
Milej niedzieli!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 11:21
Tymi lubi tę wiadomość
-
Apropo bezplatnych probek http://www.bezplatneprobki.pl/dla-dzieci/
http://www.poradnikniemowlaka.pl/bezplatne-probki-dla-niemowlat/Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 11:22
Ag..., neharika, Maud11 lubią tę wiadomość
-
Wiki81 wrote:Ag ciekawy miałaś sen. A mi się snilo ze mnie bandyci ścigali.. Masakra
Ostatnio we snie szpikulcem popodcinalam męzowi zyły. Wiki- ja nie wiem o co chodzi z tymi snami ale mozna by pewnie niezle scenariusze napisac:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 12:19
-
Ag... wrote:Ostatnio szpikulcem popodcinalam męzowi zyły.
Ten zapis nie brzmi jak opis snu, tylko jakbyś naprawdę to zrobiła
A Agnb6 chyba wciąż czeka na wyniki amnio. Wydaje mi się, że jeszcze tydzień. Miejmy nadzieję, że się odezwie z dobrą wiadomością. -
nick nieaktualnyDzień dobry Mamuśki!
A mi się śniło dziś, że okazało się, że mąż jednej ze Styczniówek jest gejem (bo ona nakryła go z jego kochankiem) i pisałyśmy razem tu na forum wniosek o alimenty...
Także tego...
Bez sensuWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 12:20
Ag..., marrtka, Paula44, renia83, Tymi, jonka91, MonikaDM, bluegirl89, isabelle lubią tę wiadomość
-
A.loth wrote:Ten zapis nie brzmi jak opis snu, tylko jakbyś naprawdę to zrobiła
A Agnb6 chyba wciąż czeka na wyniki amnio. Wydaje mi się, że jeszcze tydzień. Miejmy nadzieję, że się odezwie z dobrą wiadomością.
haha dodalam w poscie ze we snie:)
No miejmy nadzieje ze napisze ze wszystko ok. -
hej witam się po tyg nieobecności coś czuje że duże zaległości będę miała aleee wypoczęliśmy i czujemy się fantastycznie a i mała dała o sobie znaki na wakacjach więc rewelacja teraz szaleje w brzuszku;)
Ag..., Maud11, rastafanka, jonka91, bluegirl89, bluegirl89 lubią tę wiadomość
-
Ewelina88 wrote:Hej. Gwiazdeczka chyba na urlopie bo tez coś mi się tak kojarzy.
noo to wypocznie pewnie- wystarczająco zeby nadrobic 2 tyg zaleglosci, bo chyba tyle juz jej nie slychac:)
ps Gwiazdeczka jak Cie uszy swędzą- to my:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 12:29
-
Ag... wrote:haha dodalam w poscie ze we snie:).
No, bo już myślałam, że zostałaś samotną matką
Ale to prawda, że sny są teraz bardzo realistyczne. Ja co prawda takich krwiożerczo-kryminalnych nie miałam (jeszcze!), ale często po przebudzeniu zastanawiam się, czy to na pewno był sen... -
Maud11 wrote:Dzień dobry Mamuśki!
A mi się śniło dziś, że okazało się, że mąż jednej ze Styczniówek jest gejem (bo ona nakryła go z jego kochankiem) i pisałyśmy razem tu na forum wniosek o alimenty...
Także tego...
Bez sensu
LejęAg..., Maud11, Paula44, jonka91 lubią tę wiadomość
-
marrtka wrote:Leję
hahah ja tez, ale smaczku dodaje ta buźka, poprostu mnie rozlozyla.
Natomiast wiem ze moj mąż spał w Szwajcarii u kumpla geja jedną noc, zanim dostal klucze do mieszkania. Zaraz jade do niego z obiadem i przeprowadzić wywiad:DWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 12:54
Maud11, Paula44, jonka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAg... wrote:hahah ja tez, ale smaczku dodaje ta buźka, poprostu mnie rozlozyla.
Natomiast wiem ze moj mąż spał w Szwajcarii u kumpla geja jedną noc, zanim dostal klucze do mieszkania. Zaraz jade do niego z obiadem i przeprowadzić wywiad:DTakże spoko!
No ale i tak, sny się tłumaczy na odwrót więc nasi mężowie na pewno grzeczni są bardzo
Ja wczoraj byłam w kinie na Niezniszczalnych 3 więc bardziej spodziewałabym się jakieś mordobicia we śnie, a nie takich historii, no ale ciąża się swoimi prawami kierujeAg... lubi tę wiadomość