X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • rastafanka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula i Marta, zdrowych dzieciątek i samych wspaniałości! :)
    Widziałyście to? :P http://demotywatory.pl/4376960/Kiedy-w-autobusie-zwalnia-sie-miejsce Prawie jak ciężarówki w autobusie :P

szpilka, Martaaa, Paula44 lubią tę wiadomość

l22ndf9hcnybk1rg.png
  • lwuska55592 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sprawdziłam wyniki morfologii NEUTROCYTÓW za dużo, MCHC za dużo, PŁYTKI za mało, PDW za dużo, P-LCR za dużo. I wiecie co jestem w szoku ostatnie wyniki miałam idalne po za TSH i lekarz powiedział że jestem okazem zdrowia, a teraz.. ;/

ex2bo7ess0m327wq.png
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciąża potrafi wyssać...

FITop1.png
  • Martaaa Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zielarko to ja mam narazie mniej bo luteina 2x2 (czyli 2 razy 100mg) i 4x1 magnez. Ale ja skurczów nie mam...

relgh371rphwpz6l.png
  • lwuska55592 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No chyba jakaś anemia mi się przyplątała, (na to wskazuje wujek google), wizytę mam we wtorek więc będę wiedziała co i jak ;)

ex2bo7ess0m327wq.png
  • Juśka Przyjaciółka

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, Mamusiom, które świętują kolejny roczek życzę wszystkiego naj, naj..
    Za to Mamuśkom po wizytach zazdroszczę, ja niestety musiałam przełożyć wizytę bo Moja druga połowa była na delegacji i byłby "płacz", że nie widział swojej 99,9% Córci.
    Jak pisać to pisać:) Chwalę się!Kupiłam dziś jeansy ciążowe w h&m i getry żeby sobie wygodnie śmigać po domku. Byłam też w smyku,ale jeszcze się powstrzymałam. Poczekam do wizyty jak potwierdzimy płeć.

Też mam okropne skurcze. W łydkach w nocy mnie złapało to do tej pory czuje jak chodzę.

Paula44, Martaaa lubią tę wiadomość

relgh371oag5i13h.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w lydkach skurcze bolą okropnie. Ale wolałabym 1000 razy w lydkach niz w macicy:/

zielarka lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Juśka Przyjaciółka

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tego nie doświadczyłam..współczuje. Mnie parę dni temu bolało w prawym boku, że już myślałam o wyrostku..,ale w końcu wizyta i może tam dr zerknie.
    Dziewczyny a ma któraś żylaki? Ja niestety właśnie pomalutku dołączam do siostry i matuli. Genteyka cholerna.. Bracia nie mają a my kobietki się męczymy. Nie wiem co to będzie do końca ciąży, ale chyba już kiecki latem nie będzie..

relgh371oag5i13h.png
  • Chanela Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 20:45

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juśka u mnie żylaki to domena mamy i sis(obie są po operacjach na żylaki a siostra ma tylko 17 lat narazie), mi się zrobił z tylu kolana na prawej nodze. Mam go obserwować póki co.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2014, 20:13

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chanela wrote:
    dziewczyny znacie może jakieś strony gdzie można dostać jakąś część wyprawki gratis? W sensie śliniak, butelka. Kiedyś wiem że na stronie aventu można było się zarejestrować ale teraz nic takiego nie widziałam.
    nie widziałam póki co, ale jak coś znajdziesz to podziel sie:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2014, 20:15

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Juśka Przyjaciółka

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Juśka u mnie żylaki to domena mamy i sis(obie są po operacjach na żylaki a siostra ma tylko 17 lat narazie), mi się zrobił z tylu kolana na prawej nodze. Mam go obserwować póki co.

To mi tak samoo i wędruje w dół do tego pajączki.Dr kazała lotionem smarować żeby zator się nie zrobił.Po ciąży zobaczę, może też pójdę pod nóż.
    Dziś na forum spokojnie, ale ostatnio to szok! Czytam str a tu już kolejne:)Miłego wieczorku Kobietki:P

relgh371oag5i13h.png
  • neharika Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula, Marta życzę Wam spełnienia wszystkich marzeń! :-)
    Zielarko piekne zdjecie :-)

Martaaa, Paula44, zielarka lubią tę wiadomość

• Tymi Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ciszaaaaa;) zielarski cudne zdjęcie a arsenał leków to Ty masz nieziemski ;) miałas problemy w 1 ciazy???? Ja robię rolady na jutro :) oczywiście dla innych bo sama nie do końca , mam jutro 7 ludkow na obiedzie ;) byłam u endo wizyta trwała dosłownie 3 min!!!! Wyniki ok prosze przyjść na początku listopada , dziekuje poproszę 100 złotych 0_o. No nic trzeba było isc na medycynę;) dobrej nocki i spokojnych snów ;)

l22nhdge0qqepa6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdziele -Tymi. Zapytałabym za co ? Bóg mi świadkiem.

Moja wizyta u endokrynologa trwa najkrócej 30 min. W cenie jest usg, ciśnienie, dokładna analiza wyników i objawów. Wrrr...

Jeszcze raz dziękuję za życzenia. Dobrej nocki!

Tymi lubi tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego w Szwajcarii maja rozliczanie minutowe:D

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tymi wrote:
    Ale ciszaaaaa;) zielarski cudne zdjęcie a arsenał leków to Ty masz nieziemski ;) miałas problemy w 1 ciazy???? Ja robię rolady na jutro :) oczywiście dla innych bo sama nie do końca , mam jutro 7 ludkow na obiedzie ;) byłam u endo wizyta trwała dosłownie 3 min!!!! Wyniki ok prosze przyjść na początku listopada , dziekuje poproszę 100 złotych 0_o. No nic trzeba było isc na medycynę;) dobrej nocki i spokojnych snów ;)
    Ło jeju, co za lekarz???
    Nie, nie miałam kłopotów w pierwszej ciązy ale trzy lata temu miałam operację na szyjce i jest tam duża blizna, stąd profilaktycznie pessar.
    Każda ciąża jest inna, pierwsza bez problemowa, ta z większymi atrakcjami ale jestem pewna, że wszystko skończy się dobrze w styczniu ;) :D

Tymi, bluegirl89 lubią tę wiadomość

FITop1.png
  • Tymi Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag żartujesz ?? Płaci sie za czas ?Zielarko jasne ze bedzie dobrze a jak z tym krążkiem ? Słyszałam ze jakaś wydzieloną moze byc i ze globalni sie brać powinno profilaktycznie ? Paula tez wywalilam galy co do zapłaty , szkoda słów a lekarz to w okolicy najlepszy specjalista ponoć No ale trudno w tum tyg wydałam na lekarzy i badania juz 400 zeta i wszystko kuzwa prywatnie żal w tej Polsce mieszkać ....

l22nhdge0qqepa6e.png
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest więcej śluzu, to fakt, co trzy dni biorę nystatynę dopochwowo(lek przeciwgrzybiczy) ale dziś mi gin powiedział, że bardzo dobrze znoszę pessar, że nie mam tendencji do infekcji bo juz by coś było, więc stopniowo będziemy zmniejszać częstotliwość nystatyny aż do raz na tydzień.

FITop1.png
  • Tymi Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2014, 05:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie z rana , obudził mnie potworny bol zęba. , ja zwariuje zeby mi sie tak psują ze nie wiem do czego to przyrównać , musiałam zapisać sobie apap bo bym nie wytrzymała teraz leżę i czekam aż przejdzie :/ bol zęba to chyba jeden z gorszych boli :( zielarski ciesze sie ze pesar znosisz dobrze i oby tak dalej ;) miłego dnia Dziewczęta :)))€

l22nhdge0qqepa6e.png
‹‹ 579 580 581 582 583 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ