*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, Mamusiom, które świętują kolejny roczek życzę wszystkiego naj, naj..
Za to Mamuśkom po wizytach zazdroszczę, ja niestety musiałam przełożyć wizytę bo Moja druga połowa była na delegacji i byłby "płacz", że nie widział swojej 99,9% Córci.
Jak pisać to pisaćChwalę się!Kupiłam dziś jeansy ciążowe w h&m i getry żeby sobie wygodnie śmigać po domku. Byłam też w smyku,ale jeszcze się powstrzymałam. Poczekam do wizyty jak potwierdzimy płeć.
Też mam okropne skurcze. W łydkach w nocy mnie złapało to do tej pory czuje jak chodzę.
Paula44, Martaaa lubią tę wiadomość
-
No tego nie doświadczyłam..współczuje. Mnie parę dni temu bolało w prawym boku, że już myślałam o wyrostku..,ale w końcu wizyta i może tam dr zerknie.
Dziewczyny a ma któraś żylaki? Ja niestety właśnie pomalutku dołączam do siostry i matuli. Genteyka cholerna.. Bracia nie mają a my kobietki się męczymy. Nie wiem co to będzie do końca ciąży, ale chyba już kiecki latem nie będzie.. -
Chanela wrote:dziewczyny znacie może jakieś strony gdzie można dostać jakąś część wyprawki gratis? W sensie śliniak, butelka. Kiedyś wiem że na stronie aventu można było się zarejestrować ale teraz nic takiego nie widziałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2014, 20:15
-
Ag... wrote:Juśka u mnie żylaki to domena mamy i sis(obie są po operacjach na żylaki a siostra ma tylko 17 lat narazie), mi się zrobił z tylu kolana na prawej nodze. Mam go obserwować póki co.
To mi tak samoo i wędruje w dół do tego pajączki.Dr kazała lotionem smarować żeby zator się nie zrobił.Po ciąży zobaczę, może też pójdę pod nóż.
Dziś na forum spokojnie, ale ostatnio to szok! Czytam str a tu już kolejne:)Miłego wieczorku Kobietki:P -
Ale ciszaaaaa;) zielarski cudne zdjęcie a arsenał leków to Ty masz nieziemski
miałas problemy w 1 ciazy???? Ja robię rolady na jutro
oczywiście dla innych bo sama nie do końca , mam jutro 7 ludkow na obiedzie
byłam u endo wizyta trwała dosłownie 3 min!!!! Wyniki ok prosze przyjść na początku listopada , dziekuje poproszę 100 złotych 0_o. No nic trzeba było isc na medycynę
dobrej nocki i spokojnych snów
-
nick nieaktualnyJa pierdziele -Tymi. Zapytałabym za co ? Bóg mi świadkiem.
Moja wizyta u endokrynologa trwa najkrócej 30 min. W cenie jest usg, ciśnienie, dokładna analiza wyników i objawów. Wrrr...
Jeszcze raz dziękuję za życzenia. Dobrej nocki!Tymi lubi tę wiadomość
-
Tymi wrote:Ale ciszaaaaa;) zielarski cudne zdjęcie a arsenał leków to Ty masz nieziemski
miałas problemy w 1 ciazy???? Ja robię rolady na jutro
oczywiście dla innych bo sama nie do końca , mam jutro 7 ludkow na obiedzie
byłam u endo wizyta trwała dosłownie 3 min!!!! Wyniki ok prosze przyjść na początku listopada , dziekuje poproszę 100 złotych 0_o. No nic trzeba było isc na medycynę
dobrej nocki i spokojnych snów
Nie, nie miałam kłopotów w pierwszej ciązy ale trzy lata temu miałam operację na szyjce i jest tam duża blizna, stąd profilaktycznie pessar.
Każda ciąża jest inna, pierwsza bez problemowa, ta z większymi atrakcjami ale jestem pewna, że wszystko skończy się dobrze w styczniuTymi, bluegirl89 lubią tę wiadomość
-
Ag żartujesz ?? Płaci sie za czas ?Zielarko jasne ze bedzie dobrze a jak z tym krążkiem ? Słyszałam ze jakaś wydzieloną moze byc i ze globalni sie brać powinno profilaktycznie ? Paula tez wywalilam galy co do zapłaty , szkoda słów a lekarz to w okolicy najlepszy specjalista ponoć No ale trudno w tum tyg wydałam na lekarzy i badania juz 400 zeta i wszystko kuzwa prywatnie żal w tej Polsce mieszkać ....
-
Jest więcej śluzu, to fakt, co trzy dni biorę nystatynę dopochwowo(lek przeciwgrzybiczy) ale dziś mi gin powiedział, że bardzo dobrze znoszę pessar, że nie mam tendencji do infekcji bo juz by coś było, więc stopniowo będziemy zmniejszać częstotliwość nystatyny aż do raz na tydzień.
-
Witam sie z rana , obudził mnie potworny bol zęba. , ja zwariuje zeby mi sie tak psują ze nie wiem do czego to przyrównać , musiałam zapisać sobie apap bo bym nie wytrzymała teraz leżę i czekam aż przejdzie
bol zęba to chyba jeden z gorszych boli
zielarski ciesze sie ze pesar znosisz dobrze i oby tak dalej
miłego dnia Dziewczęta
))€